Şimdi Ara

Cuma’ya Kalsa - Haluk Bilginer, Aysun Kayacı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
0
Favori
5.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Cuma’ya Kalsa - Haluk Bilginer, Aysun Kayacı

JAMES Belushi’nin başrolde olduğu, Amerika’da uzun yıllar gösterilen “According to Jim”in yerli versiyonu “Cuma’ya Kalsa”nın çekimleri başladı.

Başrollerinde Haluk Bilginer, İnci Türkay, Aysun Kayacı ve Ümit Erdim’in rol aldığı dizi, yakında Kanal D’de ekrana gelecek. Dizinin TEM Stüdyoları’nda yapılan tanıtımında konuşan Haluk Bilginer, “Son derece mutlu bir aileyiz. Üç çocuğumuz var. Baldızım (Aysun Kayacı) ve küçük kardeşi (Ümit Erdim) ile sürekli aynı evdeyiz. Cuma çok iyi bir aile babası ama sorunları çözmede kendine göre yöntemleri var. Bu yüzden dizinin adı ‘Cuma’ya Kalsa’ oldu” dedi.

• Bune ya taklitçilikten öte gidemiyor bizimkilerde.
  • Haluk Bilginer Türkmax'ta Sıkı Dostlar'da da oynuyor , iki dizi başrolünü birlikte kaldıramaz sanırım. Gerçi Sıkı Dostlar haftada 1 saat yayınlanıyor. Haluk Bilginer varsa izlenir ama senaristi Haluk Özenç'se izlenmez senelerdir Haluk Bilginer'in aldığı her yapımın senaryosunu Haluk Özenç yazıyor ki hepsi Tatlı Hayat'tan tekrar espriler. Sıkı Dostlar'da fazla olmuyor fakat Nerede Kalmıştık , Sayın Bakanım , Yine de Aşığım gibi yapımlarda çok sık oluyordu. Zaten aile dizileri de bu aralar çok arttı. Gene de Haluk Bilginer varsa güzel olacaktır eminim.
  • aslında tatlı hayat da bir amerikan sitcomunun uyarlamasıydı dikkat ederseniz senarsitlerinde yabancı isimler görünüyordu genelde. iş kaliteli yapılınca taklit falan fazla önemli değil ama kadro ve dizinin kalitesi önemli tabi. haluk bilginer 10 numara olur ama diğerlerini izledikçe göreceğiz artık. orijinal diziyi hafiften bilirim belushi'nin arkadaşını canlandıran sarışın bir adam vardı onu ümit erdim'e verdilerse o olmamış işte. haluk bilginer'in yaşına yakın birisi olsaydı daha iyi olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koobee24 -- 23 Mart 2010; 16:08:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur*

Bune ya taklitçilikten öte gidemiyor bizimkilerde.

katılıyorumhele de aysu kayacı ne alakaysa almışlar
  • Aysun Kayacı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

quote:

Orijinalden alıntı: onur*

Bune ya taklitçilikten öte gidemiyor bizimkilerde.

katılıyorumhele de aysu kayacı ne alakaysa almışlar

İzleyici sayısını arttıracağı kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskiekşiyazarı -- 23 Mart 2010; 16:29:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bakalım . Güzel olabilir , Haluk Bilginer var
  •  Cuma’ya Kalsa - Haluk Bilginer, Aysun Kayacı

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayd

Cuma’ya Kalsa - Haluk Bilginer, Aysun Kayacı

CNBC-E de gösteriyor bazen.Gerçekten keyif alıyorum izlerken

• Şu According to jim in tr altyazılarını bulamadım bir türlü.Sadece cnbc-e den izlediğim kadarı o da sayılı.

Bu yeni diziye gelince tutar bence.
  • Aysun Kayacı hariç , diğer oyuncular sağlam..

İyi oynarlarsa sorun olmaz.İzlenir.
  • Haluk bilginer varsa önyargılı yaklaşmamak gerek. Bi izleyip denemek lazım.
  • bi bakalım.
  • Bir Haluk Bilginer hayranı olarak bu filmde oynamasına üzüldüm.Daha orjinal bir dizide görmek isterdim.
  • quote:

Bir Haluk Bilginer hayranı olarak bu filmde oynamasına üzüldüm.Daha orjinal bir dizide görmek isterdim.

Haluk Bilginer' in oynadığı hemen hemen bütün diziler yabancı menşeeli zaten. Tatlı Hayat' tan tutta Şevval sam ile oynadığına kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch!

quote:

Bir Haluk Bilginer hayranı olarak bu filmde oynamasına üzüldüm.Daha orjinal bir dizide görmek isterdim.

Haluk Bilginer' in oynadığı hemen hemen bütün diziler yabancı menşeeli zaten. Tatlı Hayat' tan tutta Şevval sam ile oynadığına kadar.

İlk defa senden duydum bu Haluk Bilginer'in genellikle uyarlama dizilerde oynadığını.Öğrenmiş oldum eyvallah sağolasın

• "Yabancı dizilerden uyarlama" diye bu kadar da takılmamak gerek bence. Yukarda da bahsedildiği üzere Tatlı hayat da bir yabancı diziden uyarlama. Ama öyle dahi olsa şahane bir dizi. Herhangi bir bölümü aç izle gül öyle bir dizi. ABD sit-com'larında zaten amaç da bu değil mi?
    Bence önyargılı yaklaşmamak gerek. Tatlı Hayat, Sıkı Dostlar vs bunlara örnek.
  • Aysun Kayacı
  • Haluk Bilginer Gülşen Abi'den bu yana bütün sitkomlarda aynı rolü oynuyor. Hep aynı mimikler aynı abartılı tepkiler.

Bu dahi aynısına benziyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.