Şimdi Ara

Cuma mı gideyim cumartesi mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın veya en geç perşembe gibi kyk yurt sonuçlarını açıklanacak çıkacağını varsayarsak sizce cuma mı gitmem doğru olur cumartesi mi okul pazartesi açılacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• en erken 1 gün olayını uygulamıyorlarsa cuma git otobüs kartı vs. işlerini halledersin iyice yerleşirsin çevreni tanırsın.

• Ne kadar erken o kadar iyi. Ancak kyk gelmezse o kadar kısa sürede bir yer bulabilecek misin?

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum hocam heralde arkadaşta kalırım o sırada ev bakarım

Eğer yurt çıkmazsa aynı gün giderim de çıkarsa cuma mı yerleşeyim sizce

• Haftasonu kart işini falan halledebilir miyim hocam açık olur mu

• kitapyazanyazar K kullanıcısına yanıt

cuma günü erken yerleşirseniz aynı gün halledebilirsiniz cumartesi açık olur mu fikrim yok.

• kitapyazanyazar K kullanıcısına yanıt

1 gün kuralı vardı ama? uygulanmıyorsa daha iyi bence. çevreyi tanırsınız, yurttaki işleyişi tanırsınız vs

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de cuma istiyorum da hocam ailem bırakmak istemiyor yanımızdan ne kadar geç ayrılırsan kadar iyi diyorlar

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt

Hocam 1 gün kuralının mantığı şuydu :

Şimdi önceden yurda kayıtlı olup dersi geç tarihte başlayacak öğrenci yurduna gelirse yurdunda veya odasında yurt sonuçlarının hala açıklanmamasından mütevellit dersi başlayıp orda misafir olarak kalanlarla sıkıntı yaşamasındı

Mesela benim yurda kaydım var diyelim dersim 20 eylülde başlıyor dedim ki ulan zaten 12 eylülde kyklar resmi olarak açılıyor gideyim orda kalayım bi gittim hobaa odamda dersi 6 eylülde veya 13ünde başlayan adamlar var niye çünkü sonuçlar daha açıklanmamış adamlar kendi yurduna yerleşememiş napcam o zaman?

Böyle sıkıntılar çıkmasın diye 1 gün kuralını getirdiler sonuçlar açıklandıktan sonra kural devre dışı kalacak büyük ihtimalle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.