Şimdi Ara

Çukurova Üniversitesi'nin Öğrenci Arabalarına Yaptığı Zulüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
3.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugüne kadar bir çok il birçok Üniversite gezdim ve böyle bir durumla ilk defa karşı karşıyayım bu konuyu açma amacım ise sizlerinde yorumunu alıp ona göre hareket etmek. Sorunumuz şu arkadaşlar üniversitemiz iki yıldır yeni gelen rektörle beraber öğrenci arabalarını içeri almamaya başladı daha doğrusu öğrenci arabalarına sticker zorunluğu koydu ve sticker iki dönem için 250 lira yani 1.yarıyıl 2.yarıyıl için.

Mersin Üniversitesi nde senelik sticker 10 lira mesela. Şimdi sıkıntı o da değil belki bazı arkadaşlarım diyebilir arabaya binecek paran varsa onada paran vardır ama yapılan adaletsizlik şu aynı sticker ayda 5 6 bin liradan aşağı maaş almayan öğretim görevlilerine bedava. İşin adaletsiz yönü çok zorumuza gidiyor bizde buna bir çözüm arıyoruz mantıklı cevaplarınızı bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mantıklı bir cevap bulacağını sanmıyorum ülkenın her kurumu aceba kime çaksak diye hazır kıta bekliyor
  • ODTÜ ve bir çok üniversitede durum aynı.

Ücretsiz olsa Araç bolluğu mu olur? Bilemiyorum, maksat farklı olabilir.

• Zannediyorum ki çoğu üniversitede böyle bir uygulama var üniversite bir eğitim kurumu sonuçta eğer maddi gelir elde etmek istiyorsa köprü gibi geçiş ücreti alınmamalı.Ticari bir kurum gibi davranıp para kazanmak istiyorsan araç sahiplerine park yeri belirler senelik buranın kirası alırsın sadece öğrenciden değil kendi çalışanın içinde aynı uygulamaya gidersin hatta biraz adaletli olup öğrenciden daha az ücret talep edersin.Sonuçta rektör öğretim görevlisi olabilmek için artık eğitim bilgi deneyim vb kriterler önemli değil torpilin varsa bu işler kolay yılda birkaç tane sınavla göstermelik hoca alıyorlar gerisi torpil.Yanlış kişilerden doğru uygulamalar bekliyoruz.
  • Tuvaletleri ücretli yapmadıklarına şükür .

• quote:

Orijinalden alıntı: kayhansoylukan

Mantıklı bir cevap bulacağını sanmıyorum ülkenın her kurumu aceba kime çaksak diye hazır kıta bekliyor

• 2009-2013 arası kadir has üniversitesinde otopark ücretsizdi fakat yıllık sağlam para alıyorlardı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rektör = cumhurbaşkanı

öğretim üyeleri = milletvekilleri

millet = öğrenciler

gibi düşündüğün zaman her şeyi anlaman gerekir...

herkes kendi çöplüğünden kraldır...

• Dostum İstanbulda aylık senin bahsettiğin fiyatlar, bir de bu yönden bakmanı öneririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • odtü 500 lira
  • Yerinde bi karar. Arabayi alan turkuaz cafenin önüne çekiyordu

Edit : önceki rektor adam gibi adamdi.

Edit 2 : serseri bolluğuna alinan bir yöntem sanirim. Ne yazik ki hastane ve kampus ayni yerleske icinde olduğundan kimin girip ciktigi belli degil.

Edit 3 : cok para lan ! Yine sticker yapistir ama ücretsiz olsun.

Edit 4 : yakinda yoldan gecme, asfalt parasi, manzara parasi alirlarsa sasirmam.
    Sosyal devlet olma geregi vatandasin rahatligi ferahlığı onemlidir ancak bu ulkede kim kimi tutarsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkmenson -- 5 Aralık 2016; 14:01:24 >
  • Kirikkale de 50 TL. Ben bunu bile çok bulmuştum.

• Türkiye en son mantık aranacak yerdir.Ülkede mantık sadece paradır.Kim ne kadar para cukka ederse,o o kadar mantıklıdır.O yüzden yapılacak birşey yok,tabi bazı şeyler var ama insanların ders almasını sağlamak için biraz acımasız olmak gerekiyor
  • Arabalı üniversitesi öğrencisi mi olur. Öğrenci dediğin yurtta kalır, yemekhanede yemek yer. Gezmek için de toplu taşıma kullanır. Sen sanırım concon veya tikky diye tabir edilen gruptansın. Bu tiplerden hiç hazzetmem. Yönetim az bile para istemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskunserce -- 5 Aralık 2016; 15:51:11 >
  • Yine iş başındalar.

• her zaman söylüyorum bu ülkenin üniversite mezunu bile kendini geliştirip, yetiştirmediği sürece Avrupa'nın ilkokul mezunundan farkı yoktur diye. adam profesör olmuş, rektör olmuş öğrencinin hayatını kolaylaştırmak ve eğitimci olmanın hakkını vermekle uğraşacağı yerde nelerle uğraşıyor. zaten bir ülkede her kurumda siyaset ve politika ağırlıklı yönetimler, kararlar geçerliyse o ülke ileri düzeyde dandiktir. dandik ülkelerin eğitim sisteminden çıkan bireylerde doğal olarak dandik oluyor.
  • Boğaziçinde dönemlik 350 lira

• İsleri iyice her yerde yolma ekonomisine donustu...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coskunserce

Arabalı üniversitesi öğrencisi mi olur. Öğrenci dediğin yurtta kalır, yemekhanede yemek yer. Gezmek için de toplu taşıma kullanır. Sen sanırım concon veya tikky diye tabir edilen guruptansın. Bu tiplerden hiç hazzetmem. Yönetim az bile para istemiş.

Ülkemiz milletimiz refah içinde hocam, her evde 3 araba var.bu arabalar süs olsun diye alınmadı kullanılacak tabiki

• arabası olan çocuk ödesin bi zahmet, zaten ünili kız düşürmek için gelen çok adanada
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.