Şimdi Ara

Çukur - Aras Bulut İynemli (3.Sezon) (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.680
Cevap
10
Favori
121.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-45C8CAF3E

Cumali Koçovalı...
    Bu adam çok güzel psikopat rolü yapıyor, cuk oturmuş bu role, hadi gel 17 Eylül...

• Necip Memili iyi oyuncudur ama gönül isterdi ki Ufuk Bayraktar Nejat İşler yada Kenan İmirzalıoğlu bunlardan biri oynasın efsane olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serserim06 kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen diğer arkadaşların dediği gibi Aras’ı gölgede bırakacak bir isim düşünmediler. Gerçi bu isimler de öyle bir rolü kabul eder miydi o da tartışılır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serserim06

Necip Memili iyi oyuncudur ama gönül isterdi ki Ufuk Bayraktar Nejat İşler yada Kenan İmirzalıoğlu bunlardan biri oynasın efsane olurdu.
    Arkadaşın da dediği gibi Aras başrol olduğu için muhtemelen onu gölgede bırakacak bir isim istemediler, ki Necip Memili böyle bir psikopat rolüne oldukça uyuyor bence, iyi bir seçim olmuş.
  • Arkadaşlar bu arada bir sorum var, 2. sezon için Jenerik değişecek mi, yoksa aynı mı kalacak? yani sizce ne olur? çoğu dizide aynı kaldığı için merak ettim, Çukur'da konsept tamamen değişti malum, eski Jenerik pek anlamlı durmaz.
  • Oyuncu konusunda dolaylı yoldan hata yapmışlar. En başından beri gizem yarattılar özellikle bazı sahnelerde yüzünü göstermediler elini bileğini kolunu omuzunu gölgesini falan gösterdiler. Merak yarattılar . Sen bu kadar şeyden sonra bizim önümüze bu adamı koyarsan izleme hevesi mi kalır insanda.

Baştan bu kadar çok tribe girmeselerdi hiç sıkıntı değildi bu oyuncu ama o kadar beklenti yaratırsan büyük sıkıntı çıkar.

Mehmed dizisi vardı Kenan oynuyordu. Ona da böyle büyük beklenti yarattılar 6.bolumdu galiba final yaptılar. Benim iştahım kaçtı mesela çukur için. İzlemem büyük ihtimalle. 2.sezonu bitirebileceklerini sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: 742793

Oyuncu konusunda dolaylı yoldan hata yapmışlar. En başından beri gizem yarattılar özellikle bazı sahnelerde yüzünü göstermediler elini bileğini kolunu omuzunu gölgesini falan gösterdiler. Merak yarattılar . Sen bu kadar şeyden sonra bizim önümüze bu adamı koyarsan izleme hevesi mi kalır insanda.

Baştan bu kadar çok tribe girmeselerdi hiç sıkıntı değildi bu oyuncu ama o kadar beklenti yaratırsan büyük sıkıntı çıkar.

Mehmed dizisi vardı Kenan oynuyordu. Ona da böyle büyük beklenti yarattılar 6.bolumdu galiba final yaptılar. Benim iştahım kaçtı mesela çukur için. İzlemem büyük ihtimalle. 2.sezonu bitirebileceklerini sanmıyorum
    Bu benim de kafama takıldı, bence ilk sezonda Cumali olarak başka birisini oynatmayı planlıyorlardı, fakat sonradan karar değiştirdiler, böyle düşünmemi sağlayan başka bir şey de ilk sezonda gösterilen Cumali'nin iri yapılı olması, Necip Memili gösterilen kadar iri yarı değil, bunu sadece ben mi fark ettim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Renoweld

Muhtemelen diğer arkadaşların dediği gibi Aras’ı gölgede bırakacak bir isim düşünmediler. Gerçi bu isimler de öyle bir rolü kabul eder miydi o da tartışılır
    Çok önemli isimler tabi arasın başrol olduğu yerde oynamaz bu isimler çok zor.

• Yapımcıların en büyük hatası ufuk bayraktar Nejat İşler Kenan İmirzalıoğlu söylentileri için bir açıklama yapmadılar aylarca hemde. Tamam Necip Memili iyi oyuncudur açık söylemek gerekirse. Ama asla bu rolü Nejat İşler ufuk bayraktar Kenan İmirzalıoğlu gibi oynayamaz. Ve seyircide bu isimler gibi heyecan yaratmaz. Hiçbir şey bilmiyorsanız Berk hakman ile anlaşma yapsaydınuz bence kabul ederdi.

• fragman olmamıs ayrıca cumalıyı de hıc ıyı tanıtamadılar. ozel teaser yapılmalıydı cumalıye. içerde de kudret sonmez'e yapılan gıbı. bi de aras cumalı'nin golgesinde kalamaz dıyenler var. ya hayırdır aras bulut ıcın mı yazılmıs bu dızı ona ozel mı yapılmıs golge de kalamazmıs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 12 Eylül 2018; 20:51:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood

Bu mesaj silindi.
    Hocam kesinlike katılıyorum. Yamaç Michael Corleone gibi olduğu için muhtemelen sonda Cumali ölür ama Çukur u geri alırlar. Cumali için trajedik bir suikast bekliyorum ilerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood

Bu mesaj silindi.
    Şu sahte fragmanları hiç sevmiyorum ya, bir de YouTube'da gezinirken aniden karşına çıkınca heyecanlanıyorsun, bir değil iki değil bu, üşenmeden sürekli böyle sahte fragmanlar yapıyorlar.
  • Bu sezon Erkan Avcı'nın canlandıracağı Çeto karakterine çok sinir olacağız gibi.
  • quote:

Bu sezon Erkan Avcı'nın canlandıracağı Çeto karakterine çok sinir olacağız gibi.
    Çeto ve Mahsun'un ölümü sence çok kanlı olur mu hocam? eskiden RTÜK fazla önlem almıyordu malum, Kurtlar Vadisi'nde bayağı kanlı infaz sahneleri vardı fakat şimdi izin verilmiyor, yine de Çukur'da araba sahnesi falan vardı kanlı olarak, ailelerini yok eden bu iki adama acıyacaklarını sanmıyorum.
  • Yamaçla kemalin karşılaşması duygulandırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

Çeto ve Mahsun'un ölümü sence çok kanlı olur mu hocam? eskiden RTÜK fazla önlem almıyordu malum, Kurtlar Vadisi'nde bayağı kanlı infaz sahneleri vardı fakat şimdi izin verilmiyor, yine de Çukur'da araba sahnesi falan vardı kanlı olarak, ailelerini yok eden bu iki adama acıyacaklarını sanmıyorum.

Alıntıları Göster
    Çok kanlı olacağını düşünmüyorum hocam. Mesela Poyraz Karayel dizisinde diri diri adam yakma sahnesi vardı ama öyle çok vahşet dolu gösterilmedi bunların da sonları kötü olur ama RTÜK etkisinden dolayı biraz üstünkörü olur gibi.

Mahsun rolünde Berkay Ateş alır yürür hatta belki sempatik bile olabilir ama Çeto karakterine şimdiden ayar olmaya başladım.

• quote:

Çok kanlı olacağını düşünmüyorum hocam. Mesela Poyraz Karayel dizisinde diri diri adam yakma sahnesi vardı ama öyle çok vahşet dolu gösterilmedi bunların da sonları kötü olur ama RTÜK etkisinden dolayı biraz üstünkörü olur gibi.

Mahsun rolünde Berkay Ateş alır yürür hatta belki sempatik bile olabilir ama Çeto karakterine şimdiden ayar olmaya başladım.

Alıntıları Göster
    Hocam biz beğensek ne olur beğenmesek ne olur, Yamaç öfke dolu çiğ çiğ yiyecek bunları :D

Bahsettiğim tam da buydu zaten, örneğin Kurtlar Vadisinde de diri diri adam yakma sahnesi vardı fakat çok ayrıntılıydı RTÜK önlem almadığı için, bir de masaya bağlanan bir adamın kollarını ve bacaklarını beyzbol sopasıyla kırarken onu da gösteriyorlardı.

Çukur'da da kesik kafa, araba ile adam parçalama gibi sahneler vardı, fakat neredeyse hiç gösterilmiyordu, araba sahnesinde ses hariç ölümü gösterilmedi, kafa da ucundan gösterildi sadece, Çeto ve Mahsun'a da işkence edebilir Yamaç fakat muhtemelen ses hariç hiç gösterilmeyecek, ama emin olamıyorum sonuçta reytingi çok fazla, reytingi çok fazla olan başka bir dizi Sen Anlat Karadeniz'de çok net şiddet sahneleri var ve RTÜK pek umursamıyor.

• O ayrı ama çok karizma olmuş rolü. ben beğendim.
  • bu kara kuzular meliha ile bağlantılı olabilir mi?

idrisin melihadan olma oğlu filan ?
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    Belirli ilaçlar veya iğnelerle o uygulanabilir zaten .

Kvp'deki Poyraz'ın ölüm sahnesine bak ..

Baykal gibi adamdan her numara beklenir .

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.