Şimdi Ara

Cube iWork 10 Flagship Win10 + Android 5.1 Tablet 168$

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
3
Favori
2.602
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen ay bana aynı siteden yaklaşık 600 TL'ye mal olmuştu. İlgilenenler için büyük fırsat.

http://www.banggood.com/Cube-Iwork10-Ultimate-64GB-Intel-Atom-x5-Z8300-Quad-Core-10_1-Inch-Dual-OS-Tablet-p-1040969.html

Bizzat kullanıyorum. 500 liraya daha iyi bir taşınabilir cihaz yok şu anda. Kaçırmayın.

- Intel Z8300 Cherry Trail 1,84GHz 14NM Quad Core işlemci
    - 4GB DDR3L bellek
    - 64GB eMMC dahili hafıza
    - 10.1" IPS panel
    - 1920x1200 piksel çözünürlük
    - USB 3.0 yuva
    - Micro HDMI
    - Kart yuvası
    - Windows 10 + Android 5.1 dual boot seçeneği (64 bit)
    - Bluetooth 4.0
    - 2MP ön, 2MP arka kamera
    - Klavye desteği (ek olarak 2x USB 2.0 yuva)
    - 600 gram ağırlık (klavye ile 930 gram kadar)

http://techtablets.com/2016/03/cube-iwork10-hands-videos-first-impressions/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 14 Mayıs 2016; 22:26:17 >

• Gumrukten nasil geciyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • almayın
    aynısı değil başka marka olanını aldım ekranı hemen çizildi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest_1999

almayın

Olduğu yerde mi çizildi?

Neyse, siteye mesaj atıyorsunuz, 79 dolar yazıyorlar üzerine. Gümrükte takılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: Guest_1999

almayın

Olduğu yerde mi çizildi?

Neyse, siteye mesaj atıyorsunuz, 79 dolar yazıyorlar üzerine. Gümrükte takılmıyor.

lcd temizleme bezi çizdi
    aynı bez ile sildiğim diğer cihazlarda sorun yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • jay jay justified kullanıcısına yanıt
    şarjı ne kadar gidiyor acaba?

klavyesi dahil değilmiş birde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 14 Mayıs 2016; 18:49:34 >
  • edgar1899 kullanıcısına yanıt
    720p video sürekli açık, parlaklık %50'de ve ses seviyesi 1/3'te 6 saatin biraz üzerinde pil ömrü sunuyor, nette detaylı test yapan bir kullanıcının verdiği bilgilere göre. Ben henüz o kadar detaylı test etmedim. Windows 10 için konuşuyorum.

Normal bir kullanıcı internette gezinti için 1 günü rahatlıkla devirecektir.

Klavyesi ise piyasada bulabileceğiniz açık ara en kaliteli klavye olarak lanse ediliyor. İncelemelerde de bu teyit edilmiş durumda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu tabletlerin klavyede ek bataryalısı yok mu bi türlğ öyle model bulamadım

• Arka kamera 2 mp. Olmamış..
    Batarya 11000 mah olan var ama fiyat 230 doları buluyor..
    182 dolardan aşağı hicbiyerde bulamadım bu tableti.. yorumlar güzel.. tek sıkıntılı yorum "androidde takılma ve donma olduğu".. sanırım siparis gecicem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streptokokk -- 14 Mayıs 2016; 20:34:58 >
  • Cube markası almayın aldırmayın. 2 kere o hataya düştüm. 2 cihazda 2 aya kalmadan çöp oldu
  • 9008 9 kullanıcısına yanıt
    toshiba clicklerde var
    Fiyatlar yüksek bu fiyat aralığında sormuştum yine de teşekkürler

Hocam toshiba yanından geçemez ikiye üçe katlar onu bu :D

Alın beyler en fazla yüzde 20 vergisini verirsiniz. Türkiye'de şu an benzer bir cihazı Hp 1400 e satıyor. Stylus destekli olarak da cube iwork 11 stylus var yaklaşık 200-220 dolar aralığında. Yurtdışından benim gibi korkak biri cesaret edip aldıysa tablet herkes almalı :D Aksi takdirde yiyeceğiniz kazığın haddi hesabı yok.

• streptokokk kullanıcısına yanıt
    Çok iyi bir fırsat. Android'den ziyade Windows'ta kullanıyorum ama Android için herhangi bir sıkıntı yaşamadım birkaç günlük kullanım neticesinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Çok iyi bir fırsat. Android'den ziyade Windows'ta kullanıyorum ama Android için herhangi bir sıkıntı yaşamadım birkaç günlük kullanım neticesinde.

Hocam oyun performansı.. 4 k vs nasıldır? Ekran kalitesi.. güneşte parlama yada ekranı görememe

• Bu tableti bende aldım yaklaşık 1 aydır kullanıyorum kendimce incelemesini yaptım. Vergisiyle klavye ve tablet 850 civarına gelmişti. Genel olarak memnunum gayet kaliteli. Linkten incelemeye bakabilirsiniz.
    Bu indirim abartılacak bir indirim degil zaten indirimsiz banggood code u ile 177-180 idi 10-12 dolar indirim olmuş. Ama tabi indirim indirimdir pişman etmez kesinlikle.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=116276677&p=1&anchorToGo=116750551#116750551

• furkan1zek kullanıcısına yanıt
    Hocam vergilerle 850 ye geldi demişsin linkte.. 70 dolar yazdiramaz miyiz mesaj atsak banggoda.. aliexpress te aldığım tabletlere hep 50-60 yazdırdım.. sıkıntı olmadı..

• quote:

Orijinalden alıntı: streptokokk

Hocam vergilerle 850 ye geldi demişsin linkte.. 70 dolar yazdiramaz miyiz mesaj atsak banggoda.. aliexpress te aldığım tabletlere hep 50-60 yazdırdım.. sıkıntı olmadı..

Banggoodda öyle yapıyor ancak farketmez düşüncesiyle ürünü dhl ile almıştım. Tabi özel kargolarda gümrükte didik didik ettiriyorlarmış ödemek durumunda kaldım. Ancak zaten 120 tl bişey oluyor vergi üzülecek bir durum yok her türlü avantajlı sonuçta.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

quote:

Orijinalden alıntı: streptokokk

Banggoodda öyle yapıyor ancak farketmez düşüncesiyle ürünü dhl ile almıştım. Tabi özel kargolarda gümrükte didik didik ettiriyorlarmış ödemek durumunda kaldım. Ancak zaten 120 tl bişey oluyor vergi üzülecek bir durum yok her türlü avantajlı sonuçta.

Bu bölümde 10tl için kavga eden var ne diyorsunuz, o vergi ödenir mi :).

Öte yandan ben ne zaman yurtdışından sipariş versem gumruge takılır. Adam benden ürün satış web sayfasını ve kredi kart harcama dökümünü ister.

Yani üzerine 70 dolar yaz gönder olayını ben hiç yapamadım. Vergisi neyse çatır çatır ödedim.

• jay jay justified kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=UBhuA8Lhnng

İncelemelerde chuwi daha fazla tutulmuş.
    Android kesin bir gereksinim degilse chuwi öneriyorlar genelde.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.