Şimdi Ara

Cube iWork 10 Flagship Win10 + Android 5.1 Tablet 168$ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
3
Favori
2.606
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mert1905x

https://www.youtube.com/watch?v=UBhuA8Lhnng

İncelemelerde chuwi daha fazla tutulmuş.
    Android kesin bir gereksinim degilse chuwi öneriyorlar genelde.

Chuwi hi10 malzeme kalitesi olarak kötü ayrıca ben araştırırken chuwi forumlarında çok fazla şikayet okudum. şu incelemeye bir bakın derim .
    https://youtu.be/GxTUHY5XKYM

Chuwinin bu tablete benzer çıkardığı model chuwi Hibook bu arada. Yani hi10 in malzeme kalitesi iyileşmiş hali chuwi hibookdur.
    Yine aynı sitede incelemeleri yapan kişi bu tabletleri kalite vs sıralarken
    1. Xiaomi 2.cube 3.techlast 4.chuwi ... diye sıralıyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: laider

quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

quote:

Orijinalden alıntı: streptokokk

Hocam vergilerle 850 ye geldi demişsin linkte.. 70 dolar yazdiramaz miyiz mesaj atsak banggoda.. aliexpress te aldığım tabletlere hep 50-60 yazdırdım.. sıkıntı olmadı..

Banggoodda öyle yapıyor ancak farketmez düşüncesiyle ürünü dhl ile almıştım. Tabi özel kargolarda gümrükte didik didik ettiriyorlarmış ödemek durumunda kaldım. Ancak zaten 120 tl bişey oluyor vergi üzülecek bir durum yok her türlü avantajlı sonuçta.

Bu bölümde 10tl için kavga eden var ne diyorsunuz, o vergi ödenir mi :).

Öte yandan ben ne zaman yurtdışından sipariş versem gumruge takılır. Adam benden ürün satış web sayfasını ve kredi kart harcama dökümünü ister.

Yani üzerine 70 dolar yaz gönder olayını ben hiç yapamadım. Vergisi neyse çatır çatır ödedim.

Hocam sonuçta yurtdışından alırken vergi ihtimali düşünülmeli alınan şeyler ucuz degil. Ben full hd atom işlemci 4 gb ramli bir windows tablet-klavyeli bulabilsem uğraşmayıp alırdım ancak 2016 da hala 720p ürünlere 1500 tl isteniyor. Bu yüzden 100-150 tl ek ödenmesi durumu çok değiştirmez :) tabi normal android yaklaşık 1000 tl ye daha iyi tabletler var ama malesef sadece android veya ios.

• furkan1zek kullanıcısına yanıt
    Doğru hocam malzeme kalitesi olarak geride cünkü biri plastik biri metal gövede. ama fiyat farkı indirim yokken 130tl fark var aralarında şuan 22 tl falan düşmüş indirim ile. buda normal.Ama o videodada benchmarkda chuwi önde.http://techtablets.com/chuwi-hi10/review/

ayni site baktıgımızı.

Pil performansında cubei10 5.07 Puan almış hi10 6.55
    Harddisk testlerinde hi10 önde
    benchmark ve diger yaptıgı testlerde hi10 önde
    ses konunusunda hi10 çok daha iyi diyor yorumlardada.
    Hi10da usb 3.0 mevcut cubede 2.0 cihazda.
    Hi 10 şuan bangooda 8$ indirim kodu ile 27-28 dolara orjinal dock satın alınabiliyor. cubede nerdeyse 50$ seviyelerinde.
    Hi10 plastik cube metal oldugu için ısınma konusunda cube daha iyi.

Yanlış var ise düzeltin.Bende yorumları okudum geneli hi10 tavsiye etmiş yada seçmiş. özellikle usb 3.0 olması ve pilinin %40daha iyi gittgini yazmaları etkilemiş.Android seçegini olmasa dual boost yani cube kimse seçmeyek gibi.Bende alıcam ondan araştıroyurm.

Bu arada hi10 sahipleri ile konuştum donanımda 5-6 kişi ile hepsi cok memnun ve sorunsuz kullandıgını söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 15 Mayıs 2016; 10:59:32 >

• Chuwi hibook gearbox da 145 satıldı. Dün gece 199 çektiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frtmr -- 15 Mayıs 2016; 11:22:39 >
  • Harici şarj girişi yoksa uzak durun derim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Doğru hocam malzeme kalitesi olarak geride cünkü biri plastik biri metal gövede. ama fiyat farkı indirim yokken 130tl fark var aralarında şuan 22 tl falan düşmüş indirim ile. buda normal.Ama o videodada benchmarkda chuwi önde.http://techtablets.com/chuwi-hi10/review/

ayni site baktıgımızı.

Pil performansında cubei10 5.07 Puan almış hi10 6.55
    Harddisk testlerinde hi10 önde
    benchmark ve diger yaptıgı testlerde hi10 önde
    ses konunusunda hi10 çok daha iyi diyor yorumlardada.
    Hi10da usb 3.0 mevcut cubede 2.0 cihazda.
    Hi 10 şuan bangooda 8$ indirim kodu ile 27-28 dolara orjinal dock satın alınabiliyor. cubede nerdeyse 50$ seviyelerinde.
    Hi10 plastik cube metal oldugu için ısınma konusunda cube daha iyi.

Yanlış var ise düzeltin.Bende yorumları okudum geneli hi10 tavsiye etmiş yada seçmiş. özellikle usb 3.0 olması ve pilinin %40daha iyi gittgini yazmaları etkilemiş.Android seçegini olmasa dual boost yani cube kimse seçmeyek gibi.Bende alıcam ondan araştıroyurm.

Bu arada hi10 sahipleri ile konuştum donanımda 5-6 kişi ile hepsi cok memnun ve sorunsuz kullandıgını söyledi.

Chuwinin kendi forum sitesinde 6 altı sayfa tablet batarya problemleri yüzünden çalışmıyor şikayetleri var.
    http://forum.chuwi.com/thread-122-1-1.html

Hoparlörler ile ilgili 2 tabletinde incelemelerinde de aynı ifadeler var. İkisinde de yan programlarla arttırmak gerekiyor . Mıpad 2 hariç çinden alınan bu tip tabletlerde ayar yapmadan yüksek düzgün ses almak mümkün değil.Benchmarklar konusunda yani zaten aynı donanımlar var hocam 3 aşağı 5 yukarı aynılar eeMc değerlerinde 3d markta cube öndeyken digerlerinde chuwi önde oluyor :) yani zaten işlemci ram birebir aynı biri digerinden nasıl üstün olsun ? Usb hakkında şunu söyleyeyim. Chuwi hi10 kalınlıgına bakın birde cube a. Microusb 3.0 ve 2.0 destekliyor cube bunları kullanmak için ben bir hub aldım 3.0 destekli yine 3.0 ı düzgünce kullanabiliyorum. Tam boy usb koyarken incelikten feragat ettiginizin farkına varmalısınız. Klavye ile ilgili biri ucuz digeri pahalıyken klavyelerin arasında kalite farkı oldugunu söylemek gerek. Cube un en iyi özelliklerinden biri zaten klavyesi incelemelerde yazıyor.
    Bu iş tercih meselesi daha uyguna o da alınabilir ama dedigim gibi cube iwork10 ultimate ile chuwi hibook benzer modeller. Chuwi hi10 onlardan önce çıkan versiyon.

• furkan1zek kullanıcısına yanıt
    Hocam sen soruna bakarsan cubede 123123123 tane sorunlu yer bulursun.

Ben burda kullananlar ile konuştum hepsi forumdan insanlar. hiçbirinde sıkıntı yok. Pilde %40 avantaj var az buz degil.

Kalınlıgının çok önemi yok. sonucta bu 200$ lık tablet onlara önem verecek kişi parasına kıyıp ipad alır geçer zaten bunlarda amaç az paraya cok şey. Ses karşılaştırmalarında hi10 cok daha iyi oldugu hemen hemen her yerde söylenmiş ben zaten yeterli demiyorum digerinden iyi oldugu söylenmiş diyorum yorumlarada bakarsanzı açıkca belirtmişler.Tabiki yazılımla bile olacak iş degil o önceki tabletlerde yapmıştık aynı işlemleri olmuyor öyle bas tiz ayarı vs. bunlar aharici hoparlör alınır lazım ise.

Hublarda hız kaybı yaşanıyor ve iyibir usb 3.0 hub 30 40tl min. bunlar hep maliyet. ve hub bozuldumu ne olcak ? bunlar çözüm olarak bakmak bence yanlış ozaman herşeyi alıp sunu aldım böyle oldu bunu taktım böyle oldu denir. dandik bir tablete ram ve ssd ekeleyen biri bende bunları taktım der. stock olarak bakmamız lazım.

Birde şuna bakmak lazım o postta martan sora mesaj yoksa toplasanız 20-30 farklı kişi yazmıs 2000üstünde konuya giren var.http://techtablets.com/forum/ burdanda bakarsanız cube 800 postu olan yerde hi19 1900 postu var yani kullanıcısı herşeyi 2-3 kat fazla ona göre sorun çıkma ihtimalide okadar artıyor.

Klavyeler arası kalite farkı olsada bence 50$ klavye ye verilmez yani ben alırsam klavyesini almam o paraya tablet var. zaten bunların klavyeleri cok ufak fotolarda laptop gibi gözuksede öyle degiller birçok kişi yanılıp alıyor 10-15$ bluetooth klavyeler yeterli. tamam metal vs kalite farkı var ama o paraya degcek bir fark yok. hibook hi10dan hiçbir farkı yok.http://www.devicespecifications.com/tr/comparison/619d6e441 baştan sona herşeyi aynı sadece metal şekli. Bütün karşılaştırmalar cube ile hi10 arasında netteki cube rakibi hi10.

Bunları yazmamdaki sebep hi 10 koruma degil bu fiyata düştügü için bende cube almaya düşünüyorum :) beyin fırtınası sadece amaç. ama normal fiyatları olsa asla cube alıncak bir cihaz degil çinli tabletin amacı ucuza fazla performans yoksa stili öyle inceligi böyle dendikten sonra bunu diyen ipad alıp geçmesi lazım bence.

Cube kafa karıştıran yönü Pil konusu. Hi %40 daha fazla verdigi söyleniyor incelemelerde baya bir fark var demek buda.

• Vergisiyle birlikte toplam kaç paraya mal olur beyler?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi hangisini alalım. Günlük kullanım için hangisi ideal olur. Cube ile hi farklı modeller mi ?

• 180 dolar.. 110 dolar.. 55 dolar ve 220 olmak üzere farklı zamanlarda onyo.. cube.. chiwu. . Markalqrda tabletler aldim.. satici 180 dolarlık için 59 dolar.. 220 lik içinde 75 dolar yazdi.. üstüne de birthday gift yazdırdım..
    Sıkıntısız geldi.. hatta 9 günde gelen bile oldu.. simdi multimedia alıcam arac için 420 dolar.. şansımı yine deniycem bakalım sonuç ne olacak..
    Registered airmail ile alıyorum heralde fazla kontole tabi tutulmuyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streptokokk -- 15 Mayıs 2016; 14:51:00 >
  • Madem alacaksınız bi tablet chuwi hi 12 alın biraz daha pahalı ama güzel bir tablet alırsınız biraz daha fark verip.

• mert1905x kullanıcısına yanıt
    Testlerde iWork10'un çok daha kaliteli bir cihaz olduğu ayan beyan ortada. Bu kadar kafa karıştırmaya gerek yok. Cube alacaksınız belki ama insanları Chuwi almaya itiyorsunuz. Klavye konusuna girmiyorum bile. Piyasanın en iyi klavyesi belki de Cube markasına ait.

Ayrıca şu benchmark olaylarını aşın artık. Donanımları neredeyse aynı olan cihazın günlük kullanımda performansları da aynı oluyor. Aradaki puan farkını nerede görmeyi planlıyorsunuz?

Techtablets sitesinin yaptığı video incelemelerinde de iki cihaz arasındaki fark kabak gibi ortada zaten. Plastik olsun, kronik sorunları daha fazla olsun ama 3-5 puan fazla alsın diyen Chuwi alabilir. O da bir tercih.

Çin tabletleri arasında sorunsuz veya sorunsuza yakın herhangi bir ürün bulunmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duyal

Şimdi hangisini alalım. Günlük kullanım için hangisi ideal olur. Cube ile hi farklı modeller mi ?

Yukadaki linklerde her iki üründe incelemelerini koydumki insanlar burdaki kimseyi kandırmasın. İzleyip karar verebilirsiniz. 2sinde birbirinini %95 aynı cihazlar sakın cok kalite gibi saçma salak laflara inanmayın.

Cube de metal kasa var bu hem tutuşda daha guzel hemde ısınma oranlarında daha iyi. Chuw plastik kasa var buda biraz daha fazla ısınmasına sebep oluyor.
    Cube ile chuw pil konusunda aldıkları puanlar ortada. %vurduklarında %40 fark var diye belirtmişler ama ben okadar fark olacagını sanmam.

Normalde cube daha pahalı bir cihaz 130-150 tl fark var. Bu fiyatlardayken kimse almadı tercih etmedi yabancı forumlarada herkes chuw yöneldi.Tabiki chuwda sorun var 123123 tane insan yazıyor nasıl sorunsuz olacak. cube forumuna bakıyorsun nerdeyse yazan yok. Yani bunlar 200$ bile olmayan tabletler sorun vs düşünmeye gerek yok. ram işlemci vs herşeyi aynı zaten.

Klavyesi falan boş iş. 150 $ tablet 50$ klavyemi olur o paraya 8" tablet var nerdeyse :) Onlarında indirimleri oluyor onları beklemenizi tavsiye ederim klavye için acele etmeyin yazık o paraya.

Cube şuanki fiyati ile alınabilir oldu ama fiyat eskiye döndüngünde kesinlikle chuw cok daha iyi.Şuan inidirmden alacaklar Cube kaçırmasın şuan imkanı olmayanlar da üzülmesin chuwda herşey aynı ve iyi oldugu yerlerde var plastik kafaya takmayacaklarda onu kollayabilir.

Not bazı arkadaşlar idrak edemedigi için yazma geregi duydum ben şu fiyatlardan alacak olsam cube tercih ederim - yönleri olmasına ragmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 15 Mayıs 2016; 17:31:11 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: duyal

Şimdi hangisini alalım. Günlük kullanım için hangisi ideal olur. Cube ile hi farklı modeller mi ?

Yukadaki linklerde her iki üründe incelemelerini koydumki insanlar burdaki kimseyi kandırmasın. İzleyip karar verebilirsiniz. 2sinde birbirinini %95 aynı cihazlar sakın cok kalite gibi saçma salak laflara inanmayın.

Cube de metal kasa var bu hem tutuşda daha guzel hemde ısınma oranlarında daha iyi. Chuw plastik kasa var buda biraz daha fazla ısınmasına sebep oluyor.
    Cube ile chuw pil konusunda aldıkları puanlar ortada. %vurduklarında %40 fark var diye belirtmişler ama ben okadar fark olacagını sanmam.

Normalde cube daha pahalı bir cihaz 130-150 tl fark var. Bu fiyatlardayken kimse almadı tercih etmedi yabancı forumlarada herkes chuw yöneldi.Tabiki chuwda sorun var 123123 tane insan yazıyor nasıl sorunsuz olacak. cube forumuna bakıyorsun nerdeyse yazan yok. Yani bunlar 200$ bile olmayan tabletler sorun vs düşünmeye gerek yok. ram işlemci vs herşeyi aynı zaten.

Klavyesi falan boş iş. 150 $ tablet 50$ klavyemi olur o paraya 8" tablet var nerdeyse :) Onlarında indirimleri oluyor onları beklemenizi tavsiye ederim klavye için acele etmeyin yazık o paraya.

Cube şuanki fiyati ile alınabilir oldu ama fiyat eskiye döndüngünde kesinlikle chuw cok daha iyi.Şuan inidirmden alacaklar Cube kaçırmasın şuan imkanı olmayanlar da üzülmesin chuwda herşey aynı ve iyi oldugu yerlerde var plastik kafaya takmayacaklarda onu kollayabilir.

Not bazı arkadaşlar idrak edemedigi için yazma geregi duydum ben şu fiyatlardan alacak olsam cube tercih ederim - yönleri olmasına ragmen.

Teşekkürler güzel ve faydalı açıklama oldu.

Fanboyluk iyidir. Cube markasının Afrika Sahraaltı bölge distribütörüyüm ayrıca, müsaade edersen reklamını yapalım.

50 dolara 8" tablet var diyerek klavye yerine tablet alıp onu bağlamayı önermek... Allah'ım, sana geliyoruz... 50 dolara Logitech C920 webcam var, onu mu alsak acaba klavye yerine?

2 mesajda toplam 10-12 paragraf yazı yazılmış, özet; "USB 3.0 hub parası mı verecez? %40 fazla pil ömrü falan ama çok da gerçekçi değil .s.s.s"

İşte bunlar hep fazla araştırıp okumaktan. Chuwi Hi10 çıkış tarihi ile Cube iWork10 Ultimate çıkış tarihi arasında kaç ay fark var, müsaade et de birinin konusu diğerinden daha fazla mesaja sahip olsun. Hani sorsan forumları karıştırmış çok okumuş ama bu detayı atlamış.

Olsun, yine de "konuma mesaj yazarsan küserim" demiyorum sana. Yazabilirsin. Kızmadan, sinirlenmeden.
  • Ramler keske LPDDR4 olsaymis :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jay jay justified kullanıcısına yanıt
    Komik çocuksun sevdim.

" Chuwi Hi10 çıkış tarihi ile Cube iWork10 Ultimate çıkış tarihi arasında kaç ay fark var,"

Tamam beyler herkes elindeki laptopları sakince yere bıraksın cube çıkış tarihinden önceki olan teknolojileri kabul etmiyoruz artık yeni bir direnişe geçiyoruz Bukadar saçma bir cevap yazabilirdin onuda başardın gene bizi şaşırtmadın.

Neyse dua et sevdim seni yoksa barındırmam buralarda ama laf atıcam diye çuvallama böyle geliştir biraz Hadi bakalım

Zaten okuyan arkadaşların yorumlarından belli kimin ne oldugu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 15 Mayıs 2016; 18:29:09 >
    Eyvallah. Sevilmeyecek adam değilim, aşırı eski üyeyim, ağır rütbeliyim. Tabletin iyisini, klavyenin kalitelisini, et olarak da hayvanın sırt bölgesini severim.

Gideyim de iki rekat namaz kılayım. Çok şükür bugün de barınabildik forumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: streptokokk

180 dolar.. 110 dolar.. 55 dolar ve 220 olmak üzere farklı zamanlarda onyo.. cube.. chiwu. . Markalqrda tabletler aldim.. satici 180 dolarlık için 59 dolar.. 220 lik içinde 75 dolar yazdi.. üstüne de birthday gift yazdırdım..
    Sıkıntısız geldi.. hatta 9 günde gelen bile oldu.. simdi multimedia alıcam arac için 420 dolar.. şansımı yine deniycem bakalım sonuç ne olacak..
    Registered airmail ile alıyorum heralde fazla kontole tabi tutulmuyor..

Kuzen getirdi o tarz birşey sıkıntı cıkmadı onları anlamıyorlar pek :))

420 dolar çok degilmi ne özelligi varki bukadar? merak ettim
  • jay jay justified kullanıcısına yanıt
    Aferim böyle ol sırtımızı ye

Senide dogru yola soktugumuza göre yeni fanboyları bulmak için yola çıkma vakti
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.