Şimdi Ara

İpad air 2 + creative stylus 2 grafik tabletine dönüştürme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda ''İpad'i grafik tabletine dönüştürebilir miyim ? '' tarzında yazılar okudum ama..

1.Ben İpad Air 2 alıcam.
    2.Çizim yapmak için hassasiyet duyarlı creative stylus 2 alıcam.

o okuduğum yazılarda grafik tabletindeki gibi hassasiyet alamazsın falan yazmışlar başka bi konuda biraz araştırdım ve tamam tam anlamıyla alınmıyor ama yinede bir hassasiyeti oluyor bununla ilgili videolar var youtube'da

ve benim asıl sorunum bir programla falan (windows 8 kullanıcısıyım) bu ipad'i bilgisayara bağlayıp photoshop da falan çizim yapabilir miyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafadktp

Arkadaşlar forumda ''İpad'i grafik tabletine dönüştürebilir miyim ? '' tarzında yazılar okudum ama..

1.Ben İpad Air 2 alıcam.
    2.Çizim yapmak için hassasiyet duyarlı creative stylus 2 alıcam.

o okuduğum yazılarda grafik tabletindeki gibi hassasiyet alamazsın falan yazmışlar başka bi konuda biraz araştırdım ve tamam tam anlamıyla alınmıyor ama yinede bir hassasiyeti oluyor bununla ilgili videolar var youtube'da

ve benim asıl sorunum bir programla falan (windows 8 kullanıcısıyım) bu ipad'i bilgisayara bağlayıp photoshop da falan çizim yapabilir miyim ?

video buldum o hassasiyet ile ilgili :https://www.youtube.com/watch?v=mrazieo6Dak 51. saniyeden sonra izleyin.

• Sakın o cihazları beraber almayın. Creative Stylus 2 iPad Air 2 ile uyumlu değil yeni ekran teknolojisi yüzünden. Mutsuz olursunuz yani uzun vadede. Yeni çıkacak iPad Pro 9.7 inç ve Apple Pencil çok daha iyi. Hatta şahsen Pencil Wacom'ın grafik tabletlerinden bile daha iyi. Bu çnerdiğim cihazlar toplam 2550 lira, eğer bu fiyata çıkamazsanız iPad Air 1 tercih edin, fakat tabii daha yavaş olacaktır ilerleyen yıllarda.

iPad'i bilgisayara bağlamaya gelince, AstroPad adında bir uygulama var fakat sadece Mac'lerde çalışıyor. Windows için kalem hassasiyeti ile Photoshop'ta çizim yapabileceğiniz bir uygulama yok maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumunuz için teşekkür ederim ama o fiyata çıkamam ve ipad air 2 de yavaş olacaktır ve size 2 tane sorum var.

1.ipad air 2 için önerebileceğiniz güzel bir stylus kalem var mı ?

Eğer yoksa ben hem evde pc ye bağlayıp hemde kampüste falan çizim yapmam gerekiyor.

2. bunun için android bir tablet öneriniz var mı ?
  • Mustafadktp M kullanıcısına yanıt
    Maalesef evde pcye bağlayıp aynı zamanda tek başına çizim yapabileceğiniz bir tablet yok o fiyata. Air 2 için en iyi Pencil by 53 var fakat o da kalın uçlu ve basınç hassasiyeti yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef olmuyor. Arkadaşımda iPad air2 ve bamboo Fineline2 aktif stylus var ama verim alamıyor. Grafik tablet olarak kullanacaksanız iPad Pro 9.7 + Apple Pencilden başka bir alternatif yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad pro ve apple pencil 2
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.