Şimdi Ara

CTRL+C SADECE YAZILARI KOPYALAMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba,internette konu hakkinda cok arastirma yaptim ama bulduklarim ctrl+c nin dosyalari dahi kopyalamadigi yazilar.
    bilgisayarimi yeni aldim ASUS K55V.
    CTRL+C veya sag tik kopyala kombinasyonlari internette herhangi bir siteden kopyalamaya calistigim yazilari kopyalamiyor,keyfine gore davraniyor.bazen ilk denemede yapiyor bazen 50.basisimda kopyaliyor.Bunun icin free clipboard manager tarzi programlar kurdugum oldu ama keyfine gore davrandigindan o programlara da kopyaladigim seyler bazen ilk denemede bazen 50.denememde geldi.bazense hic gelmedigi oluyor,yani kopyalamiyor.
    C tusum bozuk degil,ctrl de ayni sekilde,sorun keyfine gore bu isi yapar olmasi.
    CCleaner ile clipboard um da dahil her gun temizliyorum,ona ragmen sorun ayni.
    Win8 kullanicisiyim.
    tavsiyesi olan?

ayrıca önbelleğe yazı atan tipde virüslerde vardır bir yazı kopyalarsınız yapıştırdığınızda örn. hacked by xxx yazar. buda bi alternatif tabi ama ender bulunur bu virüsler.

ÖZGÜRLÜK İÇİN...
    İnsanlar başaklara benzer, içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.
    Montaigne

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pdf de yazdır tuşu aktif değil
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.