Şimdi Ara

CSR Racing (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
5
Favori
55.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben hile yaparak oyunu bitirdim yani para ve altın hilesi... ama zevk vermedi en güzeli hilesis kendi emeğimle bitireyim diye düşünüyorum ama baya bi uzun sürer o şekilde de
  • new star soccer'dan sonraki bagimliligim:) hackler icin tskler..
  • Hileyle hic zevk alinmiyor. Bundan boyle hicbir oyunda hile yapmiyorum butun havasini kaybediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

ifile ya da ifunbox ile oyunda bir aracın fiyatını değiştirin

mesela 24.000 dolarsa siz -24.000.000 yapın oyuna girip aracı satın alın 24.000.000 dolarınız olsun :D

aynı şeyi altın için de yapabiliyorsunuz başına - koyup miktarı yazın... gidip o arabayı satın alın istediğiniz kadar altınınız olsun

buyrun videosu

Dosya ile oynadigin zaman oyun calismiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Godolphin

quote:

Orijinalden alıntı: defected

ifile ya da ifunbox ile oyunda bir aracın fiyatını değiştirin

mesela 24.000 dolarsa siz -24.000.000 yapın oyuna girip aracı satın alın 24.000.000 dolarınız olsun :D

aynı şeyi altın için de yapabiliyorsunuz başına - koyup miktarı yazın... gidip o arabayı satın alın istediğiniz kadar altınınız olsun

buyrun videosu

Dosya ile oynadigin zaman oyun calismiyor.

yanlış bir yeri değiştirmiş olabilirsiniz bende çalışıyor

eğer son güncellemeden sonra denediyseniz belki düzeltmişlerdir bilemiyorum

• Bende ayı bir ay ileri alarak biraz altın kazandım ama benzin artık dolmuyor hep depo boşta kaldı. Sildim gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oz!

Oyun içinden tarihi değiştirerek 7 milyon altın kazandım. Nasıl yapılacağını anlatayım öncelikle elinizde birkaç altının bulunması gerekli bunu belirteyim. Telefonun tarihini 1970 e ayarlayın ve oyuna geri dönün. Herhangi bir aracın herhangi bir parçasını 3. seviyeye çıkartın. Parçaya sahip olabilmeniz için sizden birkaç dk beklemenizi ya da altın karşılığında (DELIVER NOW) hemen sahip olabileceğiniz ekran karşınıza çıkacak. Burda hiçbir şeye basmayın ve ayarlara geri dönerek tarihi 2037 yılına getirin, oyuna geri dönün ve DELIVER NOW a basın.

CSR Racing

dediğini bi kaç kere yaptım ama altın vermedi birinde deliver now için 7 milyon altın gerekli yazdı :) olmadı şuan tarih değiştirip tek tek altın almaktan fazla bi hile yapamadım birde cash leri değiştirmede olmuyor oyun data hatası veriyor eski rakama getirince düzeliyor bolca altın almanın başka bi yolu yokmu :(

• quote:

Orijinalden alıntı: w_ashburn

Bende ayı bir ay ileri alarak biraz altın kazandım ama benzin artık dolmuyor hep depo boşta kaldı. Sildim gitti

aynen depo dolmuyor
  • Dosya değişince olmuyor. Umarım elimdeki hazır oyunu da kaybetmemişimdir.
  • Bu oyun xperia ray için android de varmıdır acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SELBAL

quote:

Oyun içinden tarihi değiştirerek 7 milyon altın kazandım. Nasıl yapılacağını anlatayım öncelikle elinizde birkaç altının bulunması gerekli bunu belirteyim. Telefonun tarihini 1970 e ayarlayın ve oyuna geri dönün. Herhangi bir aracın herhangi bir parçasını 3. seviyeye çıkartın. Parçaya sahip olabilmeniz için sizden birkaç dk beklemenizi ya da altın karşılığında (DELIVER NOW) hemen sahip olabileceğiniz ekran karşınıza çıkacak. Burda hiçbir şeye basmayın ve ayarlara geri dönerek tarihi 2037 yılına getirin, oyuna geri dönün ve DELIVER NOW a basın.

CSR Racing

dediğini bi kaç kere yaptım ama altın vermedi birinde deliver now için 7 milyon altın gerekli yazdı :) olmadı şuan tarih değiştirip tek tek altın almaktan fazla bi hile yapamadım birde cash leri değiştirmede olmuyor oyun data hatası veriyor eski rakama getirince düzeliyor bolca altın almanın başka bi yolu yokmu :(

Telefonun tarihini oyuna girmeden değiştirin ya da daha üst seviye upgrade 4 ya da 5 yaparken deneyin birde

• bu oyuna fena sardım her anlamda çok iyi oynamayan kesinlikle oynasın hilesiz hepsini bitirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

quote:

Orijinalden alıntı: w_ashburn

iapfree yada iapcracker çalışmıyor bunda değil mi arkadaşlar

yok kardeş yemiyor.

Gayette yiyor ben kullandm?

• Bu oyunun hilesiz bir puf noktasi varmi?yaris kazanmak icin ne yapmak lazim??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muss99

Bu oyunun hilesiz bir puf noktasi varmi?yaris kazanmak icin ne yapmak lazim??

Surekli upgrade yapacaksın. İhtiyaclara gore.

• quote:

Orijinalden alıntı: Diary Of a MadMan

quote:

Yaris aninda ne yapmak lazim peki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Diary Of a MadMan

quote:

Yaris aninda ne yapmak lazim peki

Shiftlerine dikkat et sağ altta gösterge yeşilken vites atla

• quote:

CSR Racing

Usta bitirdin oyunu hem altın alamadık pardon 1 altın verdi hemde benzin sayacı çalışmadığı için dolmuyor konu hakkında yardım edebilecek biri var mı?? Ne yaptıysam benzin dolmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kayira

quote:

CSR Racing

Usta bitirdin oyunu hem altın alamadık pardon 1 altın verdi hemde benzin sayacı çalışmadığı için dolmuyor konu hakkında yardım edebilecek biri var mı?? Ne yaptıysam benzin dolmuyor.

Ben güncellemeden önce yapmıştım bunu. Son güncellemeyle tarihi ileri alınca benzinin dolmadığını okumuştum bi yerde. Bundan dolayı olabilir

• T2 icin %50 indirimle M1 aldim, ancak modifiyeye baslamadan once sormak istedim:

T2 icin M1 mi, Camaro SS mi, Mustang GT mi alayim?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.