Şimdi Ara

CSR Racing (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
5
Favori
55.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fastforyou

en guclu arac corvette zr1 gorunuyor onu aldin son yaris icin ama 5 para etmez hangisini tavsiye edersiniz arkadaslar

audi ultra var. en sondan bir önce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

en guclu arac corvette zr1 gorunuyor onu aldin son yaris icin ama 5 para etmez hangisini tavsiye edersiniz arkadaslar

audi ultra var. en sondan bir önce

eyw tesekkur ettim

• gençler csr ultra alan var mı :)
  • Bildirimler kapalı olmasına ragmen bildirim gelmesi çok sinir bozucu. Sizdede öyle mi arkadaşlar
  • Beyler tier 2 ye gectim ama yarisamiyorum buy car dio araba aldim gene bisey olmadi

• beyler AY AY zamanı ileri alırsanız 1 altın veriyor her ay için.
  • Kanka su benim sorunada cozum bulsana tier ikiye gectim adama. Tikliyom go race yazmiyor araba isteti var kirmizi

• Tier 2 ye uygun araba alın öyle açılıyor, T2 yazacak.
  • Şaka gibi yaa. Altın kazanmak için tarihi ileri almıştım, iOS 6 Beta2 yüklü olduğu için yazılımınızın süresi dolmuş diye uyarı verdi. :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydemir_07

Şaka gibi yaa. Altın kazanmak için tarihi ileri almıştım, iOS 6 Beta2 yüklü olduğu için yazılımınızın süresi dolmuş diye uyarı verdi. :))

• Oyunun son bolumundeyim yarina bitiririm

• oyun mantik hatalari ve buglarla dolu.

bir yarista takilirsaniz oyunu kapatin,yeniden acin. iki saat zorlandiginiz yarisi kazanabiliyorsunuz. oyunda motor devri cok hatali, perfect start olup 1000rpm ile
    yarisa basladigim cok yaris oldu ya da dier aracin vites ve devri bitmesine ragmen bir anda hizlandigi. kisaca oyun bir drag yarisi ama devir saati hikaye, oyun motoru hikaye.

benzin icin sunu yapin. bezine tiklayip invitedan smsi secin bu arada telefonu ucak moduna alin. herhangi bir arkadasinizi secip gonder diyin. 3-4 kez benzin veriyor. daha sonra msg bolumune gecip o gonderilemeyen mesajlari silin ve ucak modundan cikin. tarih ileri almalarda banlamalar oldugunu okumustum.

uc dort gundur oynuyorum ama rpm devir saati hatasi souttu oyundan drag becerisi deilde sana oyunu gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cordor

oyun mantik hatalari ve buglarla dolu.

bir yarista takilirsaniz oyunu kapatin,yeniden acin. iki saat zorlandiginiz yarisi kazanabiliyorsunuz. oyunda motor devri cok hatali, perfect start olup 1000rpm ile
    yarisa basladigim cok yaris oldu ya da dier aracin vites ve devri bitmesine ragmen bir anda hizlandigi. kisaca oyun bir drag yarisi ama devir saati hikaye, oyun motoru hikaye.

benzin icin sunu yapin. bezine tiklayip invitedan smsi secin bu arada telefonu ucak moduna alin. herhangi bir arkadasinizi secip gonder diyin. 3-4 kez benzin veriyor. daha sonra msg bolumune gecip o gonderilemeyen mesajlari silin ve ucak modundan cikin. tarih ileri almalarda banlamalar oldugunu okumustum.

uc dort gundur oynuyorum ama rpm devir saati hatasi souttu oyundan drag becerisi deilde sana oyunu gibi.

takılan yarışı evet o şekilde bende 2 kez kazandım ama farkında olmadan demek ki bug varmış

• beyler benim yegenim yanlıslkla baska araba almıs gitmiş bnm paramla oyuna reset atp bastan baslamak istyrm mahvolmus nası yapabilrim silip yüklyrm yine aynısını yapıo.
  • T4 bitmek üzere... En iyi T5 arabası hangisi arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydemir_07

Şaka gibi yaa. Altın kazanmak için tarihi ileri almıştım, iOS 6 Beta2 yüklü olduğu için yazılımınızın süresi dolmuş diye uyarı verdi. :))

her ay bir tane altın veriyor daha doğrusu hafta yani en sona alsanda 1 altın 1 hafta ileri alsanda 1 altın.
  • ifile ya da ifunbox ile oyunda bir aracın fiyatını değiştirin

mesela 24.000 dolarsa siz -24.000.000 yapın oyuna girip aracı satın alın 24.000.000 dolarınız olsun :D

aynı şeyi altın için de yapabiliyorsunuz başına - koyup miktarı yazın... gidip o arabayı satın alın istediğiniz kadar altınınız olsun

buyrun videosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 18 Temmuz 2012; 11:54:06 >

• Oyun içinden tarihi değiştirerek 7 milyon altın kazandım. Nasıl yapılacağını anlatayım öncelikle elinizde birkaç altının bulunması gerekli bunu belirteyim. Telefonun tarihini 1970 e ayarlayın ve oyuna geri dönün. Herhangi bir aracın herhangi bir parçasını 3. seviyeye çıkartın. Parçaya sahip olabilmeniz için sizden birkaç dk beklemenizi ya da altın karşılığında (DELIVER NOW) hemen sahip olabileceğiniz ekran karşınıza çıkacak. Burda hiçbir şeye basmayın ve ayarlara geri dönerek tarihi 2037 yılına getirin, oyuna geri dönün ve DELIVER NOW a basın.

CSR Racing

• quote:

Orijinalden alıntı: KontG

T4 bitmek üzere... En iyi T5 arabası hangisi arkadaşlar?

ben audi ultra aldım en sondan bir önce fena değildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

quote:

Orijinalden alıntı: KontG

T4 bitmek üzere... En iyi T5 arabası hangisi arkadaşlar?

ben audi ultra aldım en sondan bir önce fena değildi.

bencede ama ultra yı fulleyince 699 puan oluyor Mustang Cobra Jet 701 PUAN OLUYOR.Karı hangisini indirim yaparsa onu alın
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.