Şimdi Ara

CSR Racing (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
5
Favori
55.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bozdum oyunu ileri geri ala ala tarihi saati

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika bir oyun.Bedava olması çok ilginç
  • Saati ileri mı alicaz devamli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim oyunda cortladiArtik para kasamiyorum,yaris gecince de para vermiyor artik

• Papa bizi yenmeye çalışıyoruz 283 hplik A1 imle :) birde tires ve gearbox ne işe yaramakta

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu oyunun level sonu kaç ? level 75 deyim hala devam ediyo artmaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mulsanne

Harika bir oyun.Bedava olması çok ilginç

Oyun güzel fakat yavaş ilerliyor. Hızlandırmak istiyorsanız da gerçek para alınan kredilere ihtiyaç duyuluyor, yani oyun illa ki birilerinden kazanıyordur...
  • Benzine formül yok mü yaw

• Arkadaşlar,ben tier 3 teydim,oynadım kapattım.akşam geldim oyun sıfır ilk levelde .ne hile ne bir şey yaptım.sinir bozucu.tekrar kendi level ımdan başlama şansım varmı? baktım baktım göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlay

Arkadaşlar,ben tier 3 teydim,oynadım kapattım.akşam geldim oyun sıfır ilk levelde .ne hile ne bir şey yaptım.sinir bozucu.tekrar kendi level ımdan başlama şansım varmı? baktım baktım göremedim.

Game Center hesabınızdan çıkış yapmış olma ihtimaliniz var mı?

Çünkü öyle bir şey olmadıkça oyunun sıfırlanma ihtimali yoktur diyebilirim şahsi bilgilerim doğrultusunda.
  • Beyler ifunbox ile almak istediğim arabanın fiyatını değiştiriyorum, refreshliyorum ama oyunda hiç birşey değişmiyor yardim edecek varmı?
  • Oyunu silip tekrar yuklesem kayitli oyun kaybolur mu?

Silerken game centerdan da silinsinmi diye soruyor mu?

Eger soruyorsa Game center'dan silinmesin dersem, yeniden yukledigimde ayni yerden devam eder mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Oyunu silip tekrar yuklesem kayitli oyun kaybolur mu?

Eger soruyorsa Game center'dan silinmesin dersem, yeniden yukledigimde ayni yerden devam eder mi?

Oyunu sildim
    Game center'da tut dedim

Yeniden yukledim
    Actim
    Restore dedim

Kaldigim seviyeden devam ediyorum

• arkadaşlar levelin sonu kaç ?
  • Altin ve para icin hile yokmu ya

• hile yok jailbreakli ise cihazın o zaman oluyor forumda var bu başlık altında bakabilirsin
  • quote:

quote:

Oyunu silip tekrar yuklesem kayitli oyun kaybolur mu?

Oyunu sildim
    Game center'da tut dedim

Yeniden yukledim
    Actim
    Restore dedim

Kaldigim seviyeden devam ediyorum

arkadaşlar bendede oyun bir şekilde silindi,oğlum yapmış olabilir ;) nasıl geri getireceğim oynadığım seviyeyi bilen varmı ? açtığım zaman sıfırdan başlıyor :(
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anlay

Arkadaşlar,ben tier 3 teydim,oynadım kapattım.akşam geldim oyun sıfır ilk levelde .ne hile ne bir şey yaptım.sinir bozucu.tekrar kendi level ımdan başlama şansım varmı? baktım baktım göremedim.

Game Center hesabınızdan çıkış yapmış olma ihtimaliniz var mı?

Çünkü öyle bir şey olmadıkça oyunun sıfırlanma ihtimali yoktur diyebilirim şahsi bilgilerim doğrultusunda.

çok sağol yardımın için ama çıkmadım game centerdan :( gitti oynadığım onca seviye :(
  • Oyunu silip, tekrar yükleyip oyunu açınca size bir takım sorular soruyor,

Şu level'da kaldığınız bir oyun var, o oyunu mu restore etmek istersiniz, yoksa yeni açtığınız level 1 oyuna mı devam etmek istersiniz diye soruyor

Eski oyunu restore etmek istiyorum diyorsunuz, ardından eski oyunu restore ederseniz şuanda açtığınız level 1 deki oyun yok olur, kabul ediyormusunuz gibi bir şey daha soruyor, onu da onayladıktan sonra eski leveldan devam edebiliyorsunuz.

Siz burada sanırım yanlış seçimler yapıp 1. leveldan başlamışsınızdır diye tahmin ediyorum, geri döndürmenin ihtimali var mı bilemiyorum.
  • quote:

Oyunu silip, tekrar yükleyip oyunu açınca size bir takım sorular soruyor,

Şu level'da kaldığınız bir oyun var, o oyunu mu restore etmek istersiniz, yoksa yeni açtığınız level 1 oyuna mı devam etmek istersiniz diye soruyor

Eski oyunu restore etmek istiyorum diyorsunuz, ardından eski oyunu restore ederseniz şuanda açtığınız level 1 deki oyun yok olur, kabul ediyormusunuz gibi bir şey daha soruyor, onu da onayladıktan sonra eski leveldan devam edebiliyorsunuz.

Siz burada sanırım yanlış seçimler yapıp 1. leveldan başlamışsınızdır diye tahmin ediyorum, geri döndürmenin ihtimali var mı bilemiyorum.

teşekkür ederim,en azından fikir sahibi oldum.5 yaşındaki oğlum bir şekilde sildi :) ben göremedim ;) ama en azından silip deneyeceğim umarım sorar tekrar ;)

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.