Şimdi Ara

CSR Racing (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
226
Cevap
5
Favori
55.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lxyan

beyler TIER 2 geçtim de burda yarıs yapamıyorum sağ alt tarafta TIER 2 car required diyor ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz

2. bölüm için olan arabalardan satın alman lazım.
  • beyler lütfen yardımcı olun yaaa TIER 2 GEÇTİM YARIŞ YAPAMIYORUM Buy a tier 2 car diyor ne yapmam lazımmmm
  • o arabalar hangileri yazarmısın
  • car dealer kisminda araclarin ust kisminda t1 t2 t3 seklinde yaziyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araba alamıyorum ya t2 ye geçtim ama para ve altınlarım yetmiyor napcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baaki

araba alamıyorum ya t2 ye geçtim ama para ve altınlarım yetmiyor napcam

1 deki yarışların hepsini yap.

• iap free yada iap crack dun yedı 1 m dolardan fazla para vardı ve bı o kadarda altın focus da herseyı sona getrdım bı tane ford cobra aldım onuda fulledım ama sonra ne olduysa para ve altınlar uctu gıttı sımdı oyun kazansam bıle para alamıyorum sıılıp yenıden yukledım ama yıne aynı :S
  • CSR hack diye arattım jb'siz yapılabilen hack buldum isteyen olursa buyrun izleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcMn

quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

benzin sorununu çözersek tadından yenmez.

saati iki saat ileri al

arkadaslar saati ileri aliyorum hic bisey olmuyor sizde durum ne

• quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

quote:

quote:

saati iki saat ileri al

saat olayı şöle bi durum..

mesela 12.07.2012 tarihi ve 23:50 'de oynuyosun diyelim. Benzin bitti, 2 saat ileri aldın tamam oynadın ve benzin tekrar bitti diyelim. 2 saat daha ileri aldın. yani 4 saat ileri aldığında 13.07.2012 tarih ve 03:50 oldu diyelim saat. oyunu bıraktın kapattın.

daha sonra saat ve tarihi düzelttin.. oyun artık hafızasına mı alıyor bilmiyorum ama daha sonra oynamak istersen eğer en az tarihi 13.07.2012 ve saati 03:50'ye getirmen gerekiyor. sonraki tarih ve saatlerde veriyor benzinini.

deneyin bakın görceksiniz. hatta tarih ve saati düzeltip oynadığınızda bile artık benzin dolmuyor ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Yunba53

Cool story racing :) şaka bir yana oyun fena sardı. Ben ilk focusu tamamen doldurdum.

Level 23 ne focusu artık camaro zl1 performans full var.

• quote:

Orijinalden alıntı: StereoLove

CSR hack diye arattım jb'siz yapılabilen hack buldum isteyen olursa buyrun izleyin

jbsiz ifunbox olmaz.
    zaten son bölümdeydim uyguladım bitmeye yakındı oyundu. modifiye bölümünde motor egsoz nitro sınırsız ücretsiz alıyorsunuz.tüm araçları sınırsız alıyorsunuz.
    benzin sorunu var ama onuda saatle

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: StereoLove

CSR hack diye arattım jb'siz yapılabilen hack buldum isteyen olursa buyrun izleyin

jbsiz ifunbox olmaz.
    zaten son bölümdeydim uyguladım bitmeye yakındı oyundu. modifiye bölümünde motor egsoz nitro sınırsız ücretsiz alıyorsunuz.tüm araçları sınırsız alıyorsunuz.
    benzin sorunu var ama onuda saatle

tarihi bir ay ılerı at 1 altın.

• quote:

Orijinalden alıntı: andruil

quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

quote:

quote:

saati iki saat ileri al

saat olayı şöle bi durum..

mesela 12.07.2012 tarihi ve 23:50 'de oynuyosun diyelim. Benzin bitti, 2 saat ileri aldın tamam oynadın ve benzin tekrar bitti diyelim. 2 saat daha ileri aldın. yani 4 saat ileri aldığında 13.07.2012 tarih ve 03:50 oldu diyelim saat. oyunu bıraktın kapattın.

daha sonra saat ve tarihi düzelttin.. oyun artık hafızasına mı alıyor bilmiyorum ama daha sonra oynamak istersen eğer en az tarihi 13.07.2012 ve saati 03:50'ye getirmen gerekiyor. sonraki tarih ve saatlerde veriyor benzinini.

deneyin bakın görceksiniz. hatta tarih ve saati düzeltip oynadığınızda bile artık benzin dolmuyor ;)

tsk ederim

• saat bende işe yaramıyor artık ayları ileri alıyorm yakında yıllara geçeriz
  • !!! OLAYI BİTİRİYORUM !!!

*** Link ***

1- iFunBox'ı açıyoruz
    2- User Applications / CSR Racing / AppDataRoot / asset_database_Default dosyasını linkteki ile değiştiriyoruz

İşin inceliği şurada arkadaşlar. Bu dosyayı notepad ile açtığımızda tüm bilgileri görebiliyoruz. Orada araç isimleri, upgradeler dahil görülebiliyor. Cash yazılarından sonra gelen rakamlar maliyetini belirtmekte, Gold yazanlar da altın maliyetini belirtmekte.

Oyuna girdiğinizde seçtiğiniz aracın upgrade'inde tutar görürseniz o tutarı aynen aratın notepad ile dosya içersinde ve cash sayısını 0 yapın. Oyunu kapatıp tekrar açın " Free " yazısını göreceksiniz.

CSR Racing

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andruil -- 13 Temmuz 2012; 2:03:31 >

• ben oyunu bitirdim (hilesiz)..süper bi oyun yapmışlar yapanların elleri dert görmesin...
  • bende bitirdim hilesiz,sonra hile yapıp almak istediğim aracı denedim.
    33levelde 650bin d ile bitirdim oyunu. 4 günde bitti. tarihi ileri alarak.

• lastık upgrade olayı da onemli... zamanında yapmak gerekıo.
  • en guclu arac corvette zr1 gorunuyor onu aldin son yaris icin ama 5 para etmez hangisini tavsiye edersiniz arkadaslar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.