Şimdi Ara

Cs'nin Yeni Sürümü (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni oyunun çıkacağını sanmıyorum.Resmi bir açıklama da yok zaten.CSProMod Source'un modlanmış hali gibi..
  • 1.6 zor oynuyorum bu sistemle.ProMod falan bize gelmez
  • Cs 1.8 gibi allanma,pullanma işi bence.
  • Yeni bir oyun şu anda bile oynana biliyor bu sürüm ama daha tam oturmadığınmdan dolayı kimse oynamıyor.
    Ve cok emin olmamakla beraber oyunun şu anda 1.3 versiyonu var heryerde cok fazla bug var oyunda 1.4 ve 1.5 versiyonlarında kalkıcağı söylendi inş böyle olurda o zaman herkez promod oynar.
  • hud güzelmiş 1.6 ya uyarlayıp fpsbanana ya koysalar ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***No FeAr***

hud güzelmiş 1.6 ya uyarlayıp fpsbanana ya koysalar ya

yapamazlar 1.6ya öyle birşey. oyuna aykırı zaten
  • Game-Monitor'de serverları bile var. Resmi açıklamaya pek gerek yok yani. Bir videoda adam açıyo server listesini en az 200 server. Yani oynayan pek az değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conquistador -- 29 Ekim 2009; 15:59:02 >
  • wock sen ameLe`miydin
  • Oyunun TR de oynanması epey zaman alacak sanırım.Buda tabi hosting yapan arkadaşların duyarlılığıylada alakalı.

1.5 in bile hala daha oynandığını varsayacak olursak,1.7 için torunlarıma tarih verebilirim.

Saygılarımla.
  • Bu oyun Counter Strike Source için ProMod uygulaması. Valve tarafından ayrıca yapılmış bir oyun değil.

1.7 diye zaten bir sürüm yok. 1.6'dan sonra Source'a geçildi ve 1.5 1.6 tarih oldu.

Millet CS:S'in kitabını yazdı biz hala 1.5 1.6 oynuyoruz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiabloXT

Bu oyun Counter Strike Source için ProMod uygulaması. Valve tarafından ayrıca yapılmış bir oyun değil.

1.7 diye zaten bir sürüm yok. 1.6'dan sonra Source'a geçildi ve 1.5 1.6 tarih oldu.

Millet CS:S'i kitabını yazdı biz hala 1.6 oynuyoruz.

Yoksa artık 1.6 konuşmayıda mı yasaklıcaksın foruma?
  • Nonsteam olan herşey yasak. Bu tek başıma aldığım bir karar değil, forum yönetiminin ortak kararıdır.

Ayrıca, 1.6'yı tamamen yasaklayacağıma dair bi cümle kurmadım ben yanlış anlamışsınız.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • hayır ns olmadan yaşayamam ama eğer parayı sen verceksen steam geçiş yapabilirim
  • ya beyler CSPromod beta 1.4 dün çıktı indirdim stema kurluo sonra steamdan girdim baktım steamda oyun gözükmüyor bilen bi arkadaş varmı nasıl oyuna girildiğine dair?
  • Kurduktan sonra Steam'ı kapatıp açacaksınız.

Ama gözükmesi için Steam hesabınızda CS : Source satın alınmış olmalı.
  • steamden nasıl indiricez acaba bu promodu?
    http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1130283

begendim degisik olmus biraz ,fps ciddi sekilde arttı su an 150den asagı dusmuyor eskiden 100e fln iniyordu
    kendi silahımı düsürüp yerden silah alırken pistole geciyor ama
    skorboarddaki error ne ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fod -- 1 Şubat 2010; 23:33:28 >
  • Steam'dan değil Promod sitesinden indireceksiniz.

http://cspromod.com/download
  • quote:

Orijinalden alıntı: fod

steamden nasıl indiricez acaba bu promodu?
    http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1130283

begendim degisik olmus biraz ,fps ciddi sekilde arttı su an 150den asagı dusmuyor eskiden 100e fln iniyordu
    kendi silahımı düsürüp yerden silah alırken pistole geciyor ama
    skorboarddaki error ne ?

Kendi takımından vurduğun adam sayısı.
  • beyler şuan betada ama olsun ben deneyeceğim şansen hayran kaldım maplara
  • bana hem sourceden hemde 1.6 dan farklı geldi... İlk başladığında aha bu source diyorsunuz, daha sonra oynayış stiliniz 1.6 ya doğru kayıyor.. Biraz daha alışınca sanki yeni bir fps oyunu oynarmış gibi bir moda giriyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.