Şimdi Ara

CS neden hala oynanıyor? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
0
Favori
14.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her sisteme uygun,arkadaşlarınla zaman geçirmek içinde ideal,genel olarakta basit bir oyun.
  • Bugüne kadr yapılmış en iyi oyundan bahsediyorsunuz.
    Grafik vs vs demiyorum, hiçbir oyundan bu oyundan aldığınız zevki alamazsınız bence, eğer eskiden beri fps oynayan biri iseniz.
    1999da yapılmış bir oyun, yıllardır küçüklükten beri oynadığımız bir oyun...

Oyunun teması, havası, insanı bağlıyor bi anlamda...
    Takım arkadaşlığı dediğimiz duygu CSde doğdu aslında oyun piyasası için.

Hele bir de klan kurup maçlara katılırsanız asıl tadını anlarsınız.

Counter Strike, hala WCG gibi büyük organizasyonlarda yerini sabit tutan bir oyundur.Ve asla silemezsiniz. Her ne kadar hilecisi, sahtekarı da olsa, LAN oyun aleminde yerini korur.

Biraz da zevk meselesi, herkes sevmek zorunda değil.

Önemli Ekleme :

http://store.steampowered.com/stats/ Adresine girip istatistiklere bi göz atın.

74,965 97,228 Counter-Strike: Source
    59,599 73,023 Counter-Strike

Steam üzerinden en çok oynanan ilk 2 oyun da CS serisi. Toplamda 135.000 aktif CS oyuncusu var şuan, herhangi bir serverda online durumda olan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 14 Mart 2009; 15:36:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

Bugüne kadr yapılmış en iyi oyundan bahsediyorsunuz.
    Grafik vs vs demiyorum, hiçbir oyundan bu oyundan aldığınız zevki alamazsınız bence, eğer eskiden beri fps oynayan biri iseniz.

Counter Strike, hala WCG gibi büyük organizasyonlarda yerini sabit tutan bir oyundur.Ve asla silemezsiniz. Her ne kadar hilecisi, sahtekarı da olsa, LAN oyun aleminde yerini korur.

+1 Cevap vermeme bile gerek kalmadi

• quote:

hiçbir oyundan bu oyundan aldığınız zevki alamazsınız bence, eğer eskiden beri fps oynayan biri iseniz.

aşırı derecede saçma ve yanlış iki cümle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ProtezBacak

quote:

hiçbir oyundan bu oyundan aldığınız zevki alamazsınız bence, eğer eskiden beri fps oynayan biri iseniz.

aşırı derecede saçma ve yanlış iki cümle.

Tamamen katılıyorum.Çok genelleme yapmış
  • quote:

Önemli Ekleme :

http://store.steampowered.com/stats/ Adresine girip istatistiklere bi göz atın.

74,965 97,228 Counter-Strike: Source
    59,599 73,023 Counter-Strike

Steam üzerinden en çok oynanan ilk 2 oyun da CS serisi. Toplamda 135.000 aktif CS oyuncusu var şuan, herhangi bir serverda online durumda olan.

Bugune kadar yapılmış en iyi oyun demek büyük hata olur vede saçma.Tam olarak oyun bile değil eklenti yani..
    Senin oyundan aldığın zevk herhangi bir online oyundan aldığın zevkle aynıdır.Çünkü online oyundan gerçekten zevk alırsınız çünkü karşınızdaki motor değil gerçek bir insandır.Csnin başka hiç bir artısı yok.
    oyunun bu kadar tutulması zamanındaki populerliği vede türkiyede daha hala internet cafelerde fps multiplayer olarak sadece Counter strike ve Halflifeın var olduğunun sanılması.
    Bir kere kafaya kazınmış cs.. herkezin küçüklüğünde bir kere olsa bile oynadığı oyun.

• quote:

Orjinalden alıntı: BlackPaw®

quote:

Orjinalden alıntı: süpergtacı

COD4 10 basar buna şuanda ama eskiden oynamadıkmı çok oynadık hastasıydık ama gitti bitti bir oyunu 15 sene oynamanın manası yok

Aç gibi CS oynayanların çoğunun Cod4 ün multisinin olduğundan haberi bile yoktur.

+1
  • Arkadaşım internet kafe ile felan alakası yok bunun, sana steam sitesinden istatistik veriyorum, dünya genelinde en çok online oynanan oyun diyorum hala ısrar ediyosun.

FPS'nin babalarından birisidir Half Life, bunu kimse yoksayamaz. Ortalıkta COD yokken Half Life vardı.
    Hiçbir oyun Half Life ve serisi kadar tutmadı.

Ben 11 yıldır oyun oynayan birisiyim ve neyin ne olduğunu az çok biliyorum. Grafik veya diğer yönleriyle değil, oyunun kendini duyurması, kalıplaşması ile ilgileniyorum ben.

Counter Strike ayrı bir dünyadır. Ne COD ne de bir başkası, hiçbiri CSnin yerini tutmaz. Hiçbiri de CS kadar popüler olamayacak.
    Çünkü arkasında tarih yatan bir oyun bu, 10 yaşında bir oyun.
  • İkisi de basit oyun en dandik pc de bile rahatlıkla oynanabiliyor.
    Bir de öldürme iç güdüsü var.Daha çok adam öldürme hırsı ve en iyisi olma hırsı cabası
  • quote:

Arkadaşım internet kafe ile felan alakası yok bunun, sana steam sitesinden istatistik veriyorum, dünya genelinde en çok online oynanan oyun diyorum hala ısrar ediyosun.

FPS'nin babalarından birisidir Half Life, bunu kimse yoksayamaz. Ortalıkta COD yokken Half Life vardı.
    Hiçbir oyun Half Life ve serisi kadar tutmadı.

Ben 11 yıldır oyun oynayan birisiyim ve neyin ne olduğunu az çok biliyorum. Grafik veya diğer yönleriyle değil, oyunun kendini duyurması, kalıplaşması ile ilgileniyorum ben.

Counter Strike ayrı bir dünyadır. Ne COD ne de bir başkası, hiçbiri CSnin yerini tutmaz. Hiçbiri de CS kadar popüler olamayacak.
    Çünkü arkasında tarih yatan bir oyun bu, 10 yaşında bir oyun.

Ne olayı kişiselleştiriyorsun?Sana oyunculuk hakkında bişi bilmiorsunmu dendi?.Tabi işin gücün ne olursa olsun savunmak olduğu için...
    Bide "Arkadaşım" Lı konuşmassan sevinirim.kompleksliyim "arkadaşım" lafına.
    Grafikle kimsenin ilgisi yok burda merak etme.Burdaki kimse oyun güzelse grafiğini bahane etmez.
    Ayrıca cs farklı bir dünya falanda değildir.Basit ve populer bir oyun bu kadar basit.
    Half life ı sen yapmışsın gibi savunmasanda iyi olur.Half life ı yok sayanda yok.senin yaptığın şey sadece şuan saçmalamak o kadar.
    Benim söylediğim tek neden internet cafelerde değil..
    Tabi insanın oynadığı bi oyuna saldırılması seni böyle saçma mesajlar yazmaya sevk etmiş..neyse..

• quote:

Orjinalden alıntı: özzer

cahillik+kolay öğrenilebilmesi...
    bence böyle çoğu daha half-life'ın ne olduğunu bilmiyor.

cahillik demen cok komiğime gitti.diğer oyunları çok iyi üniversite bitirmiş bilgili insanlar mı oynayabiliyor ? başka online oyunlara çok bilgili insanlar mı gerekiyor.Cs seviyeli kişilerle oynandığı zaman üstüne yoktur.Cs nin popülerliği uzun süre de devam edecektir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gFbMaTT

quote:

Orjinalden alıntı: özzer

cahillik+kolay öğrenilebilmesi...
    bence böyle çoğu daha half-life'ın ne olduğunu bilmiyor.

cahillik demen cok komiğime gitti.diğer oyunları çok iyi üniversite bitirmiş bilgili insanlar mı oynayabiliyor ? başka online oyunlara çok bilgili insanlar mı gerekiyor.Cs seviyeli kişilerle oynandığı zaman üstüne yoktur.Cs nin popülerliği uzun süre de devam edecektir...

Sanırım arkadaşın cahilikten kastı cs den başka oyun bilmeyen oyuncular ve onlarında bilmeyenlere yanlarında konuşa konuşa yayılması.

Yoksa ne alaka üni mezunu lise mezunu

• eskiden oynuyordum.fakat cod 4 cod 5 cod 2 gibi oynulari görünce biraktim.onlarda bedava multi oynanabiliyor.
    counter bencede eskidi artik ya.aim bile açamıyosun.çok saçma bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1337-Killa

Ne olayı kişiselleştiriyorsun?Sana oyunculuk hakkında bişi bilmiorsunmu dendi?.Tabi işin gücün ne olursa olsun savunmak olduğu için...
    Bide "Arkadaşım" Lı konuşmassan sevinirim.kompleksliyim "arkadaşım" lafına.
    Grafikle kimsenin ilgisi yok burda merak etme.Burdaki kimse oyun güzelse grafiğini bahane etmez.
    Ayrıca cs farklı bir dünya falanda değildir.Basit ve populer bir oyun bu kadar basit.
    Half life ı sen yapmışsın gibi savunmasanda iyi olur.Half life ı yok sayanda yok.senin yaptığın şey sadece şuan saçmalamak o kadar.
    Benim söylediğim tek neden internet cafelerde değil..
    Tabi insanın oynadığı bi oyuna saldırılması seni böyle saçma mesajlar yazmaya sevk etmiş..neyse..

Kompleksliymiş...Peh... De get şimdi uyarı almak istemiyorum, cevap vermiycem daha fazla.

Konudışı bebeleriyle tartışıyorum, suç bende...

• Konuyu açan arkadaş sanane millet oynuyorsa oynasın sen niye gerildin. Onlar sana neden pes oynuyorsun yada neden fifa oynuyorsun diyormu?

Ne zaman adam oluruz ?

Başkalarının zevklerine karışmadığımız zaman.
  • yaw bu oyunu niye oynuyor millet diye soran arkadaş kesin ama kesin bu oyunu kötü oynuyordur. sonra milleti karalıyordur.
  • +1
  • HERKEZİN OYUNU BİLMESİ OYUNU OYNATIYOR..AYRICA İİ BİR OYUN BENCE..
  • Bazı arkadaşlar basit rezil oyun falan demiş,bir oyunun basit olması ne zevkini nede rezil olmasını sağlar unutmayın ki bi zamanlar herkes mario'ya hastaydı ayrıca isteyen istediğini oynar bundan bize ne.

@Max_Payne

Bencede
  • Oyun mult,playerlar arasında klasiktir.

GÜzel oyun. Bir ara günde 8-10 saat internet kafede oynardık
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.