Şimdi Ara

CS.GO Yüzünden kendimi sorguluyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 34 yaşında 2 çocuk(biri yolda) babası bir insanım. 2000 li yıllarda half life ve quake 3 turnuvaları atardık cafelerde. Ordan kalma bir oyun geçmişim de olmasına rağmen bu zamana kadar hiç hevesim yoktu. Yaklaşık son 1 yıldır haftanın bazı geceleri saatlerce takılıyorum cs.go da.
    Daha yaşlılarınız var mı aranızda bilmiyorum ama sizce yanlış mı yapıyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: optik84

34 yaşında 2 çocuk(biri yolda) babası bir insanım. 2000 li yıllarda half life ve quake 3 turnuvaları atardık cafelerde. Ordan kalma bir oyun geçmişim de olmasına rağmen bu zamana kadar hiç hevesim yoktu. Yaklaşık son 1 yıldır haftanın bazı geceleri saatlerce takılıyorum cs.go da.
    Daha yaşlılarınız var mı aranızda bilmiyorum ama sizce yanlış mı yapıyorum?

Cs go cocuk oyunudur nokta oynayacaksan call off duty 2 online oyna
    Bende 30 lu yaslarda oynardim suan 34 um biraktim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Imkanin varken the witcher 3 oyna

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun ne ki abi, oyna işte keyif alıyorsan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyun oyundur 60 yaşındaki dedeler kahvelerde oynadığı okey , kağıt, tavla oyunsa bilgisayarda oynadığında onlar kadar oyundur. Tabi aşırıya kaçıp aileni ihmal etmemelisin.
  • Cs go yerine neden knight onlnie oynamazsınız
  • stressini atiyorsun bu neden kotu biseymis gibi dusunuyorsun?

acip abuk subuk dizilerimi islyecen ? yok
    para verip film mi izleyebiliyorsun, yok 1 dolar olmus 6 tl nasil netflix alacan? 11 dolar
    haa kitap kouyacaksan ac oku , oyundan daha iyi bir aktivite,

spora gideceksen oda daha iyi aktivite ama bunlara zaten zaman ayirmiyordunsa o zaman oyna gitsin

bende buna benzer bi oyun oynamay basladim, gun of boom diye bildigin csgo, half life, call of duty tarszi ama mobilde acayip zevkli tavsiye ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs go hile arttı mı?
    10 yıl önce açıldı
    cs go sebepsiz oyunda atılma
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yav şu hayatta zevk veren bi pc var zaten ona da takmayın.Bizim elin İsviçrelisi gibi ülke ülke gezebilme imkanımız yok 7/24 evdeyiz mecbur böyle şeylere sarıyoruz.Bağımlılık yapmadığı sürece oynamanız ne sıkıntı yaratacak ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşımdan dolayı daha yıpratıcı yorumlar bekliyordum ama moral verdiniz. Çok güzelsiniz..
  • Bi arkadaşım var cs go oynamaktan kafayı yedi arasıra bana bakıp hareketlee yapıyor,kendi kendine konuşuyo bence yol yakınken bırakın hocam.

• Buralarda bir laf vardır. No ss no güven. Önce ss sonra yorum. Hadi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TinyAngel -- 8 Ekim 2018; 13:6:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TinyAngel

Buralarda bir laf vardır. No ss no güven. Önce ss sonra yorum. Hadi bekliyorum.
    ss denince space soldiers geliyo aklıma, yapma bunu.
  • Knight online oynayan kaldı mı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.