Şimdi Ara

Cs:go Sebebsiz yere rekeabetçi maçtan atılmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
21.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ADMİN SİLEBİLİR MİSİN LÜTFEN RİCA EDERİM.KOLAY GELSİN HAYIRLI İŞLER.HAYIRLI BAYRAMLAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syndicatedynamics -- 12 Eylül 2016; 22:24:25 >

• bende oyunun bitimine 1 raund kala atılmıştım (ki takım sıralamasında 2-3. sıralardaydım)
    çekemedikleri zaman yapabiliyor bazen ruslar...
  • Rekabetçi modda maç atiyorsan bunlara katlanman lazim ordakilerin %80 i embesil yapacak birşey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Orijinal oyun alan adam mal."

Diyecek bir şey bulamadım.

Hırsızlık yapmaya devam et sen.

İyi forumlar.

• steamda 30 orjinal oyunum var.originde Assassin's Creed: Revelations ve bf3 var.o kadar para verip aldığım oyunun 5 dakika da beni banlaması ve oyunun kendi saçma sisteminden kaynaklanması beni sinir etti.fakat kopya oyun var bilgisayarımda bf4 ve dirt 3 bf4 ucuzlayınca alacam ama dirt 3 ü almam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: major24

bende oyunun bitimine 1 raund kala atılmıştım (ki takım sıralamasında 2-3. sıralardaydım)

13 yada 14.raunddan sonra atılsan bile takım yenerse sende yenmiş sayılıyorsun.
  • Maalesef çekemiyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs go sebepsiz oyunda atılma
    7 yıl önce açıldı
    LoL Haksız Yere Ban.
    9 yıl önce açıldı
    cs go hile arttı mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oto ban sistemini değiştirmeleri lazım :(
  • bence steam ora için bir yönetici seçmeli ve banlanan kişiler şikayetlerini o yöneticiye göndermeliler
  • aynı sorunu yaşayan olur diye bari bi çözüm yolu koysaydık ben googlede bu sorunu yaşayan çok görmedim.

steam e ticket nasıl atabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drfree1

aynı sorunu yaşayan olur diye bari bi çözüm yolu koysaydık ben googlede bu sorunu yaşayan çok görmedim.

steam e ticket nasıl atabiliriz?

ticket açarak kick banını kaldıramazsın orda kaç gün yazıyorsa beklemen gerekiyor. Benim de başıma çok geliyor. Yanında aynı rütbede bir arkadaş bulup girmeyi deneyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: VECT0RX

quote:

bende oyunun bitimine 1 raund kala atılmıştım (ki takım sıralamasında 2-3. sıralardaydım)

kesin mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eddy

quote:

quote:

kesin mi ?

Evet
  • 7 gunluk cezan bitti? Bomba çarptı da 7 gun ceza aldın :D hahahahahahaa
  • Bu ve benzeri olaylarla karşılaşmamak için 4 tane tanıdığınız arkadaş buluyorsunuz ve sorun kalkıyor ortadan.
  • Final gelme ihtimali yüksek.

• bu gibi olaylar bıkanlar için grup kurdum non -toxic area olarak bir linc edilmediğim kaldı forumda.
  • trollediklerini sanıyorlar.
  • ticket atsan da kalkmaz ne yazık ki
  • quote:

quote:

Ya bir ara 15. raunttan itibaren oylama açılamıyordu neden kaldırdılar bunu şimdi bazen maç bitiminde bile oylama yapıp atabiliyorlar, gördüm yani.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.