Şimdi Ara

CS GO Takas Kontratı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
51.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorsunuz envanterdeki 10 tane aynı kalitede skin birleştirirsek onların koleksiyonlarından birinden bi yüksek kalitede skin çıkıyor.Peki ben şimdi 10 tane factory new skini birleştirirsem çıkacak item kesin factory new mi oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

CS:GO Takas Kontratı: Mantıklı mı?

Takas Kontratı CS GO

CS:GO takas kontratı, oyuncuların oyun içi eşyaları birbirleriyle takas etmelerine olanak tanıyan bir özelliktir. Bu, oyun içinde kullanılabilecek silah kaplamaları, bıçaklar ve diğer eşyaları elde etmek için harika bir yol olabilir.

CS GO Takas Kontratı Taktikleri

Akıllıca takas kontratları yaparak CS:GO'da başarı şansını artırabilirsin. İşte bazı yararlı taktikler:

• Anahtar kelimeleri araştır: Takas edilebilir eşyalar için popüler anahtar kelimeleri belirle ve bunları takas kontratlarına dahil et.
    • Eşdeğer eşyalar sun: Takas kontratların adil olduğundan emin ol, eşdeğer değerde eşyalar sunmaya çalış.
    • Çoklu eşyaları takas et: Tek bir eşya yerine birden fazla eşyayı takas ederek, daha iyi bir anlaşma sağlayabilirsin.
    • Talepleri takip et: Piyasadaki talepleri takip et ve buna göre takas kontratları oluştur.

CS GO Kontrat Taktikleri

CS:GO kontratları, oyun deneyimini geliştirmek için kullanılabilecek güçlü araçlardır. İşte bazı kontrat taktikleri:

• Kontrol noktası kontratları: Belirli hedeflere ulaştığında ödüller sunan kontratları tamamla.
    • Silah ustası kontratları: Belirli silahlarla öldürme alarak silah kaplamaları ve diğer ödüller kazan.
    • Görev kontratları: Çeşitli görevleri tamamlayarak XP ve diğer ödüller kazan.

CS GO Takas Kontratı Mantıklı mı?

CS:GO takas kontratları, oyun içi eşyalarını edinmek ve oyun deneyimini geliştirmek için uygun maliyetli bir yol olabilir. Ancak, takas kontratlarına girmeden önce aşağıdaki hususları göz önünde bulundurmalısın:

• Potansiyel riskler: Takas kontratları, dolandırıcılık veya adil olmayan takaslara yol açabilir.
    • Zaman yatırımı: Takas kontratları zaman alıcı olabilir ve her zaman istediğin eşyaları elde edemeyebilirsin.
    • Değer dalgalanmaları: Oyun içi eşyaların değeri zamanla dalgalanabilir, bu nedenle takas kontratlarına girmeden önce araştırma yapmalısın.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnowJon

Arkadaşlar biliyorsunuz envanterdeki 10 tane aynı kalitede skin birleştirirsek onların koleksiyonlarından birinden bi yüksek kalitede skin çıkıyor.Peki ben şimdi 10 tane factory new skini birleştirirsem çıkacak item kesin factory new mi oluyor?

Olay silah kalitesi ile alakalı değil. Silah skinin kalitesi ile alakalı.
  • ben 10 tane mp9 demir gül fabrikadan yeni çıkmış yerleştirdim bana awp kırmızı çizgi az aşınmış düşmüştü. Kesin fabrikadan yeni çıkmış çıkar diye bir şey söylemek doğru olmaz ama tavsiyem fabrikadan yeni çıkmış olarak koy kontrata. En kötü ihtimalle az aşınmış düşüyor.

Birde şunu hatırlatayım: Kontrata Stattrak özellikli silahları koyamazsınız. Stattrak silah alıp paranızı çöpe atmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURAN™ Chatlac -- 25 Ağustos 2014; 2:12:14 >
  • teşekkürler.

• Renk renk skinler varya

Mavi pembe kırmızı felan
    10 tane pembe koy kırmızı veriyor bir üst derecesi

• arkadaşlar var mı bugun bi taktiği bişeyi?
  • beyler ben 10 tane startrek koyu mavi taramalı aldım üstünde glok vardı kontratta seçemedim o silahı startırek ve iyi silah kabul etmiyor oyun sar kırmızı penbe falan koyamazsınız kontrata anca dandik silah. birde bu kontratlar sınırsız mı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO İndirim
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.donanimhaber.com/m_81801991/tm.htm

burada silah rehberleri var.. örnek...

Silah Anlaşması Koleksiyonu (9)

AWP | Yıldırım Çarpması
    AK-47 | Sertleştirilmiş Kasa
    Desert Eagle | Hipnotik
    Glock-18 | Ejderha Dövmesi
    USP-S | Kara Su
    MP7 | Kafatasları
    M4A1-S | Kara Su
    AUG | Kanatlar
    SG 553 | Morötesi

Mor itemden 10 tane koy.. 1 kırmızı düşer..

ama 2 kırmızı varsa bu listelerde.. şansın %50..

eğer yok ben böyle değil karışık istiyorum dersen o zaman tamamen şans..

adamın biri 9 başka silah ve bir kngiht koydu.. ama awp asiimov ft geldi... boşa zarar.. :)

• qun4L kullanıcısına yanıt
    Verdiğin örnek için aynı koleksiyondan 10 adet mor silaha karşı awp yıldırım çarpmasımı verir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURAN™ Chatlac

ben 10 tane mp9 demir gül fabrikadan yeni çıkmış yerleştirdim bana awp kırmızı çizgi az aşınmış düşmüştü. Kesin fabrikadan yeni çıkmış çıkar diye bir şey söylemek doğru olmaz ama tavsiyem fabrikadan yeni çıkmış olarak koy kontrata. En kötü ihtimalle az aşınmış düşüyor.

Birde şunu hatırlatayım: Kontrata Stattrak özellikli silahları koyamazsınız. Stattrak silah alıp paranızı çöpe atmayın.

Hort olmuş ama yanıtlayayım yanlış bilgi çünkü.

Kırmızı çizgi skinlerinin fabrikadan yeni çıkmışı yok oyunda az aşınmış var en fazla ki onlarda fabrikadan yeni çıkmış görünümlü.

10 tane fabrikadan yeni çıkmış koyarsan kontrata fabrikadan yeni çıkmış gelir.Yine 10 tane fabrikadan yeni çıkmış koyarsan kontrata awp m4a4 asiimov ve redlinelar çıktığında onların fabrikadan yeni çıkmışı olmadığı için asiimovlar için görevde kullanılmış redlinelar için az aşınmış gelecektir eline.

Eğer az aşınmış,fabrikadan yeni çıkmış koyarsan ona göre oranlanarak gelir.Örneğin 2 fn 8 mw koyduğunda %20 şansı var fn gelmesinin.

Ek olarak bir kaç silah var örneğin deagle crimson web gibi.Bunların fabrikadan yeni çıkmışı takas kontratıyla elde edilmiyor yani en fazla az aşınmış elde edebilirsiniz fakat fabrikadan yeni çıkmışları kutudan çıkabiliyor.

Zaten takas kontratında bir itemi dönüştürmek için gerekli olan itemlere baktığınızda hep aradaki fiyatlarda bir bağlantı vardır.Pazar piyasası bıçaklar ve souvenir ler dışında takas kontratına bağlı olduğunu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pkmn -- 4 Ocak 2015; 14:44:25 >

• bur4k_ B kullanıcısına yanıt
    Evet aynen oyle

• qun4L kullanıcısına yanıt
    yalnız kırmızıdan önce aşağıdaki pembeler var pembeleri atlıyor mu 10 tane mor ile açarsak?

AK-47 | Sertleştirilmiş Kasa
    Desert Eagle | Hipnotik
    AWP | Yıldırım Çarpması
  • bur4k_ B kullanıcısına yanıt
    Morlar pembeleri pembeler kirmizilari atar, ama pembelerden hangisi gelir sans isi

• hort olacak ama 10 tane fabrikadan yeni çıkmış item koydum az aşınmış verdi item in fabrikadan yeni ççıkmışıda vardı.
  • phoenıx39 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar biraz yanlış bilgi vermişler sanırım. Koyduğunuz itemlerim kalitesi önemli değil, yani rengi 1 renk üst gelir, ancak kalitesi rastgeledir, o yüzden imkanınız varsa en ucuzundan koyun.

Ayrıca özel olarak istediğin silahlar varsa, hepsine göre belli kombinasyonlar var, (hiç biri %100 değil ama olasılığını artıracak kombinasyonlar mevcut)
    Mesela %10 olasılıkla glock fade yapabiliyorsunuz. Arkadaşımla 8 kez yapıp sadece ilk seferinde glock fade elde edebildik. Bunlar için özel istek olursa yazarım, ama internette de arattığınızda birçok formül ve olasılıklarını bulabilirsiniz.
  • SnowJon kullanıcısına yanıt
    Silahların değerine göre iyi silah çıkar. Örneğin 10 tane kırmızı özel yani silahlar koydun o zaman cok iyi bişey çıkar gıdıpte 1 tl lik bişey çıkmaz. mavi disersen tabi dusuk cıkar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Special

Silahların değerine göre iyi silah çıkar. Örneğin 10 tane kırmızı özel yani silahlar koydun o zaman cok iyi bişey çıkar gıdıpte 1 tl lik bişey çıkmaz. mavi disersen tabi dusuk cıkar :D

Takas kontratına kırmızı konulmaz. Çünku en büyük o zaten. 10kırmızı koyunca bıçak vermediği için konulmuyor.

• CaimaN C kullanıcısına yanıt
    Konuluyor fakat dediğin gibi bıçak vermez ama baya bi pahalı silah verir.Şahsen ben simulasyonunda denedim awp dragon lore çıktı :D
  • arakdaşlar bildiğiniz üzere her kasada en yüksek kalitede 2 silah mevcut eğer ben gidipte bu silahları koyarsam bıçak çıkma olasılığı var mı yada 2 sinden birisinden 10 tane koysam diğeri çıkar mı merak ediyorum?
  • biçak çıkma ihtimali biraz hayal ürünü oluyor be dostum öyle birşey olsa ztn herkez en kalıtelı sılahtan koyup biçak düşürmeye çalışır ama bildigim kadariyla hayal ürünü
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.