Şimdi Ara

CS GO Takas Kontratı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
51.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mad_Prince

arakdaşlar bildiğiniz üzere her kasada en yüksek kalitede 2 silah mevcut eğer ben gidipte bu silahları koyarsam bıçak çıkma olasılığı var mı yada 2 sinden birisinden 10 tane koysam diğeri çıkar mı merak ediyorum?

Hayır dostum, kırmızı konulunca bıçak vermiyor. Takas'a bıçak koysan da bıçak vermiyor. Yüksek kaliteli/pahalı bi eşya verebilir sadece. Yazılan yorumlardan bunu çıkardım ben. Daha net bilen arkadaşlar varsa onlar açıklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sieger

Arkadaşlar biraz yanlış bilgi vermişler sanırım. Koyduğunuz itemlerim kalitesi önemli değil, yani rengi 1 renk üst gelir, ancak kalitesi rastgeledir, o yüzden imkanınız varsa en ucuzundan koyun.

Ayrıca özel olarak istediğin silahlar varsa, hepsine göre belli kombinasyonlar var, (hiç biri %100 değil ama olasılığını artıracak kombinasyonlar mevcut)
    Mesela %10 olasılıkla glock fade yapabiliyorsunuz. Arkadaşımla 8 kez yapıp sadece ilk seferinde glock fade elde edebildik. Bunlar için özel istek olursa yazarım, ama internette de arattığınızda birçok formül ve olasılıklarını bulabilirsiniz.

hocam ben knight düşürmek istiyorum kontratla ama hangi itemleri koyayım onu tam anlayamadım. pazara giriyorum 0.64 e savaş görmüş baretta var mor heralde şimdi onu koysam yine de çıkar mı knight?

• Baya bi değişiklikler oldu bu konuda. Koyduğun itemlerin floatlarını oranlayıp item veriyor artık. eskiden Knight için,https://www.youtube.com/watch?v=jixqpT_2Leo bunu yapman gerekiyormuş, şu anda nedir bilmiyorum araştırman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sieger

Baya bi değişiklikler oldu bu konuda. Koyduğun itemlerin floatlarını oranlayıp item veriyor artık. eskiden Knight için,https://www.youtube.com/watch?v=jixqpT_2Leo bunu yapman gerekiyormuş, şu anda nedir bilmiyorum araştırman lazım.

float derken hocam ? bi de bu kontrat olayını tamamıyla nerden öğrenebilrim ?
  • .Joe. kullanıcısına yanıt
  • Bu konuda çok hataniz var. Öncelikle hiçbir kontrata kırmızı item konulmaz. Kontrat a 10 tane eşya koyup bu eşyaların herhangi birinin bir üst esyasini alabilirsiniz. Tabiki kırmızı en üst silah seviyesi olduğu için bunları yerleştiremezsiniz. Condition konusuna gelince de bu float değerine göre oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sieger kullanıcısına yanıt
    dün biraz araştırdım buldum, sizin verdiğiniz searchteki ilk incelemeyi de okudum ancak lmgtfy yerine ufak bi açıklama yapsanız en azından buraya gelen arkadaşlar da bilgilenmiş olurdu, sonuçta burası bilgi paylaşım platformu.

CS GO Takas Kontratı

burda görüldüğü gibi bi dağılım var, videoda bahsettiği şey de kısaca trade up a koyduğunuz itemlerin orta değerini hesaplayıp minimal olana ekliyor yani minimale göre sapma değerini hesaplıyor diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Joe. -- 15 Ekim 2015; 1:02:36 >

• Ben size bi güzellik yapayım kendiniz deneyerek bakın free kontrat ve hangi skin düşüyor deniyerek görebilrisiniz.
    Link:http://convars.com/tradeup/ :)
  • Merhaba hatıralarla takas ediliyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.