Şimdi Ara

Cs:Go ''OVERWATCH TARAFINDAN SUCLU BULUNDUN:BÜYÜK HATA''

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
41.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşar dün oyun oynuyorumdum bir sey yoktu fakat sımdı ''OVERWATCH TARAFINDAN SUCLU BULUNDUN:BÜYÜK HATA'' yazıyor ve hicbir oyuna gıremiyorum sanırım ban yedım onu anladım ancak ne kadar süre ban yedıgımı nereden bılıcem yada nereden bakabılırım tesekkurler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Cs:Go Help PLssssssssss yazan birinin kimse hile kullanmadığını söylemesin. Beter ol.
  • Hack mi kullaniyordun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senin overwatch unu bir kişi izleyip hiledir dememiştir birden çok kişi demiştir. ama hile kullanmıyorsan destekle iletişime geçip tekrardan videonun demosunu izlettirtebilirsin.
  • 1. Hack kullanmıyorum oyunu uzun suredir oynuyorum
    2.Netten baktım bu overwatch mı ne beta surumundeymıs benım sıze sordugum su ban suresı ne kadar nereden ogrenebilirım.
    3.Destekle iletişime geçtim (Fikir için yinede sağol)
  • Bilen biri yardımcı olursa sevinirim teşekkürler.
  • Yeni Hesap Al =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs go sebepsiz oyunda atılma
    7 yıl önce açıldı
    cs go hile arttı mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer takımındaki bir arkadaşın hile kullanıyorsa ve sana devamlı yerlerini söylüyorlarsa ona göre hareket ediyorsan banlanmış olabilirsin, ama fikrimi sorarsan sende hile kullanıyorsun çünkü overwatch'un yanılma ihtimali çok düşük senin demonu izleyen kişilerde tecrübeli oyuncular overwatch banları süresizdir bu arada.
  • arkadaslar arastırdımda bulamadım elide overwatch banlı bir hesap var içerisindede 70 tllik item var itemler takas edilebilirmi veya satılabilirmi yoksa elimizdemi patladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitercan

arkadaslar arastırdımda bulamadım elide overwatch banlı bir hesap var içerisindede 70 tllik item var itemler takas edilebilirmi veya satılabilirmi yoksa elimizdemi patladı

Cs:Go ''OVERWATCH TARAFINDAN SUCLU BULUNDUN:BÜYÜK HATA''
  • Eyv da bilgin varmi onu yazsaydin. Su resimi koyacagina hocam

• VAC ban ile trade alakasız şeylerdir. Itemlerinizi satıp takaslayıp trade edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HecqiixZ27 -- 19 Ocak 2015; 2:56:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HecqiixZ27

VAC ban ile trade alakasız şeylerdir. Itemlerinizi satıp takaslayıp trade edebilirsiniz.

Vac yiyince csgo itemlerini satamazsın takaslayamassın elinde patlar.

• Vac ban yemedim zaten owerwatch yedim profilde vac ban yazmiyor.

• sınırsız diye biliyorum
  • 3 Çeşit Ban türü var CSGO'da

1. Vac Ban --> Direk hile yüzünden atılır ve hesabınızın o oyunla ilgili olarak ilişkisi kesilir, LİMİTSİZDİR!
    2. Untrusted --> 3rd Party bir program dolayı Valve sakıncalı gördüğü durumdur bir nebze hile gibidir bu nedenle hesabınızın o oyunla ilgili olarak ilişkisi kesilir, LİMİTSİZDİR!
    3. Overwatch Ban --> Bu kişilere özel olarak verilen yetkidir ve maçlarda report edildiğinizde bir çok oyuncu tarafından demolarınız izlenir ve demo bittikten sonra Ankete sunulur bu anket sonuçlarına göre ya BAN yersiniz ya da oyun devam edersiniz. BAN yediğiniz zaman LİMİTSİZ olur.

Gene sunucularda oynarsınız fakat Valve Güvenliği olmadan serverlara girebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smsh

3 Çeşit Ban türü var CSGO'da

1. Vac Ban --> Direk hile yüzünden atılır ve hesabınızın o oyunla ilgili olarak ilişkisi kesilir, LİMİTSİZDİR!
    2. Untrusted --> 3rd Party bir program dolayı Valve sakıncalı gördüğü durumdur bir nebze hile gibidir bu nedenle hesabınızın o oyunla ilgili olarak ilişkisi kesilir, LİMİTSİZDİR!
    3. Overwatch Ban --> Bu kişilere özel olarak verilen yetkidir ve maçlarda report edildiğinizde bir çok oyuncu tarafından demolarınız izlenir ve demo bittikten sonra Ankete sunulur bu anket sonuçlarına göre ya BAN yersiniz ya da oyun devam edersiniz. BAN yediğiniz zaman LİMİTSİZ olur.

Gene sunucularda oynarsınız fakat Valve Güvenliği olmadan serverlara girebilirsiniz.

Arkadaş tamamen açıklamış ama bir konuyu atlamış, onu da ben belirteyim.

Overwatch Ban : Bu banın 2 çeşidi bulunuyor. Bir tanesi major hatadan dolayı verilen ban diğeri minor hatadan dolayı verilen ban. Major hatadan dolayı verilen ban, oyunda hile yaptığınızın tespit edilmesi sebebiyle veriliyor ve sınırsız olarak ceza alırsınız. Oynadığınız maçlarda diğer oyuncuları rahatsız edecek davranışlarda bulunursanız ve diğer oyuncular tarafından şikayet edilirseniz, (Takım arkadaşlarınızı vurma, onların oyun oynamasını engellemeye yönelik hareketlerde bulunma vb) bu durumda Minor hatadan dolayı ban yersiniz ve bunun cezası 7 gün ile 30 gün arası değişiyor (Bazı oyuncular 7 gün bazıları ise 30 gün ceza alıyor. Bunun neye göre belirlendiğini bilmiyorum)

Sizin aldığınız cezanın hangisi olduğunu anlamak için oyuna girip overwatch cezası aldığınızı yazan kısıma bakmanız yeterli. Eğer, Overwatch tarafından suçlu bulunduğunuz yazan kısımda "BÜYÜK HATALI" yazıyorsa, hileden dolayı, "KÜÇÜK HATALI" yazıyorsa oyuncuları rahatsız etmekten dolayı ceza almışsınız demektir.

Mesajınızın başlığından anlaşıldığına göre sizin durumunuz hileye giriyor, dolayısıyla banınız asla açılmayacaktır. Eğer pazarı kullanmanızı ve takas yapmanızı engelleyecek başka bir durumunuz yoksa, CS:GO item ları dşındaki herşeyinizi pazarda ve takaslarda kullanabilirsiniz. Ama CS:GO item larınızı hiç bir şekilde diğer oyuncular ile takas edemez, dolayısıyla pazarda satamazsınız.

Son olarak destekle iletişime geçtiğinizi söylemişsiniz ama fazla umutlu olmayın. Şimdiye kadar hile yüzünden ceza alıp da, cezası iptal edilenlerin sayısı bir elin parmaklarını geçmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AurumLuna -- 20 Ocak 2015; 15:24:49 >

• owerwatch ban ınızın açılmasının tek yolu, ban yedıgınız maçın vıdeosunu DISARIDAN (MESELA YANINIZDAKI BI ARKADASINIZIN SIZI TELEFON VEYA KAMERAYLA, PC BASINDAYKEN VIDEOYACEKMIS OLMASI)dır . ve bunu steam a ızlettırmenızdır.. oyle bısey yapmamışsanız cok zor,
  • smsh S kullanıcısına yanıt
    şu 2 tane vac banla rekabetçi girenler ne oluyor onuda bi açıklarmısın dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

şu 2 tane vac banla rekabetçi girenler ne oluyor onuda bi açıklarmısın dostum

VAC hangi oyundan ban yediysen o oyunu oynamani engeller

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.