Şimdi Ara

CS GO Nasıl satın alabilirim ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi cs go satın almak istiyorum 10-20 tl arası uygun fiyatlara bulunuyormuş duyduğum kadarıyla fakat oyunu nasıl satın alabilirim steam hesabım yok diğer siteler üzerinden aldığımda oyun pc'me iniyormu yoksa sadece key veya aktivasyon kodu vb bişeymi almış oluyorum oyunu oynayan uzman arkadaşların yardımını bekliyorum iyi forumlar..

• öncelikle bir steam hesap almanız gerekiyor , hocam daha sonrasında ise size gift olarak yollanabiliyor bu sekilde oyuna sahip oluyorsunuz ama steam hesabınızdan arkadas eklemek ve marketinizin acılması için 15 tl lik bir wallet da yüklemeniz gerekiyor.Oyunuda 15 liraya satan arkadaslar var mesela ben :).Bir netten bakarsanız aslında daha yardımcı olucak fikirler bulabilirsiniz.İyi forumlar
  • Hesabınız kısıtlıysa hocam siz hiç ugrasmayın direk marketten 1 adet cs go satın alın daha rahat edersiniz.

Orijinalden alıntı: BLuT91

Hesabınız kısıtlıysa hocam siz hiç ugrasmayın direk marketten 1 adet cs go satın alın daha rahat edersiniz.

şuan hesabım yok ama açarım üye olurum steam'a ama ben steama hangi yolla para yükleyebilirim oyunu almak için ?

Orijinalden alıntı: Akbaba24

Paypal, kredi kartı veya mobil ödeme ile

Bnm hattım faturalı bi sıkıntı olurmu yoksa kontörlü bi hatlamı ödeme yapilmasi gerekiyor ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Akbaba24

Her ikiside oluyor diye biliyorum

Pekala çok tşkr ederm hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.