Şimdi Ara

CS:GO Ekran Boyutu ve DPI ilişkisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu benim ilk konum onun için sıkıntı varsa affedin. Ben csgo oyuncusuyum ve iki hafta önce turnuva oyuncularının dpi ve hassaslıklarına baktım ve 400 dpi ve 2.35 sens olacak şekilde ScreaM'in ayarlarının yaptım. Biraz oynayınca 2.35 sens biraz fazla gelmeye başladı ve şöyle bir şey düşündüm: DPI (İnç başına düşen nokta sayısı) Scream'in 24 Inch monitöründe sensi 2.35 olduysa benim 15.6 Inch monitörümde sens 1.56 mı olmalı? 1.56 yaptığımda daha rahat olduğumu düşünüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum. Not: sayfasından oyuncuların kurulumlarına bakabilirsiniz.

• JetFighterTR J kullanıcısına yanıt
    up
  • up!
  • arkadaşım sen niye kendini o adama endeksliyosun veya bişeylere endeksliyosun ben onu anlamadım hangi ayarlarda daha rahatsan o ayarları kullan.
  • Şöyle düşündüm:Neden çoğu profesyonel oyuncu sensini 2 ve 2.5 arasında tutuyor. Bende bunu kendime göre nasıl ayarlarım. Bir kere CS go'yu tv'den oynadım ve sensi yükseltme ihtiyacı duydum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam scream 24 inç monitör de oynuyor ama 4/3 : 16/9 modun da değil 4/3 : 4/3 modun da oynuyor yani blackbars modu o yüzden inç fazla önemli olmuyor sens win 5 game sens 2.5 ta oynuyor evet bana göre de yüksek baya ama tek köşeli oynadığı için gayet yerin de aimler atabiliyor kendi el alışkanlığı o da o yüzden gidip te bi başkasının configini kendine alıştırmaya çalışma herkes sensini aynı tutuyo diye bir şey yok 400 dpi de 0.9 sen ile de oynayan var 4.0 sens ile de oynayan var onlar da kendi ayarlarını kendileri bulup bu kadar iyi oynuyolar değil mi her şey sen de bitiyor
  • Cevabın için teşekkürler. Kendim için en uygun sensin 1.6 olduğuna karar verdim. Dpi 400 bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.