Şimdi Ara

CS GO'DA Kİ GARİP RÜTBE SİSTEMİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu anda güzideyim. 2 win 1 lose 2 win gibi bir seri oldu ve legendery eagle oldum hiç bekliyordum cunku bundan oncede 3-4 oyun kaybetmem olmustu. Rütbe atladiktan sonra bizim arkadasa dedim cobblestone cikar maplerden cikarsa oynayamam diye. Arkadas zaten gelmez diye cikarmadi ve şansima geldi ve oynayamadim cunku yeni mapi bilmiyorum. Ondan sonrada kazanayim diye d2 actim bu seferde 4 rus geldi troller onuda kaybettim ve rutbe dustum.

Yani onceden gercekten 6 maç kaybettim rutbe dusmedim niye simdi 2 macta rutbe dustum? Neye gore ayarlaniyo bu rutbe sistemi?

• Cs go'da 1 maçta rütbe atlayıp 1 maçta düşmeyelim diye delaylı olarak atlıyosunuz(3-5 maç arası geriden geliyor.Bazen değişebiliyor).Ayriyetten gelen ve giden puanlar round üzerinden hesaplanıyor.Yani eğer hızlı düşmek istemiyosanız yada hızlı çıkmak istiyosanız alabildiğiniz kadar eli almanız lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XGL

Cs go'da 1 maçta rütbe atlayıp 1 maçta düşmeyelim diye delaylı olarak atlıyosunuz(3-5 maç arası geriden geliyor.Bazen değişebiliyor).Ayriyetten gelen ve giden puanlar round üzerinden hesaplanıyor.Yani eğer hızlı düşmek istemiyosanız yada hızlı çıkmak istiyosanız alabildiğiniz kadar eli almanız lazım.

Hocam ben elimden geleni yapiyorum zaten takim bi sey yapmiyor. Ya bazilari vardir hani cok iyi oynadigini dusunur kaybettiginde de takimi suçlar. Bende oyle bi seyde yok yaklaşık 500 saat oynamam var o kadar cok iyi aimim yok. ama bazen mactan once aim çalışırsam tasıyabilecek güce gelebiliyorum. Ama bu seferde takim kotu geliyor hic planli bir sey yapilmiyor herkes kafasina gore takiliyo falan. Mesela bugun rus degildi galiba ama rusçaya benzer bi dilde konusuyordu herif. Ya adam oluyo info vermek yok surekli dır dır konusuyo. kazanacagimiz maci 15-15 bitirdik onun yuzunden ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Candance kullanıcısına yanıt
    Kötü takım gelebilir.Ama o durumda sinirlenip iyice oyunu boşlamayın.Alabileceğiniz maksimum eli almaya çalışın.Sonradan çok güzel takımlarda gelir.Hep en kötü takım size gelecek diye birşey mümkün değildir heralde.Vede ne kadar zor çıkarsanız o kadar zor inersiniz.Kötü takım ile oynamak sizin kişisel performansınızı arttırır eğer oyunu kazanmaya yönelik oynarsanız.
  • XGL X kullanıcısına yanıt
    Peki hocam. Monitorumde kotu ya degistirmem lazim. Cok kotu titreme yapiyor donusturucu ile kullandigim için.

• harbiden çok saçma bir sistem nova 4 iken 5 lose almıştım düşürmedi mg oldum win serisi ardından bir maç yenildim ve nova 4 e düştüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Candance

Peki hocam. Monitorumde kotu ya degistirmem lazim. Cok kotu titreme yapiyor donusturucu ile kullandigim için.

Titreme nedir? Gölgelendirmeyi mi diyon?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lol mu daha dengeli dota 2 mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • -Mustafa kullanıcısına yanıt
    Dalgalanma mi diyorlar ona oyle bi sey.

• quote:

Benim monitör 60 hertz 1ms fakat mesela hızlıca döndün diyelim objelerin arkasında beyaz gölgelendirme oluyor öyle mi

• quote:

Orijinalden alıntı: -Mustafa

quote:

Benim monitör 60 hertz 1ms fakat mesela hızlıca döndün diyelim objelerin arkasında beyaz gölgelendirme oluyor öyle mi

Yok hocam 1dk arastiriyim ilgili video bulabilirsem atarim.

• -Mustafa kullanıcısına yanıt
    Hocam bu konu başka forumdan ama ayni sorun bende var.https://www.technopat.net/sosyal/konu/dvi-vga-dönüştürücü-ile-ekran-dalgalanma-sorunu.35187/ bende donusturucu kullaniyorum ekranda fena sekilde dalgslanma oluyor ozellikle gta5te gecelerde yads csgoda karanlik mekanlarda.

Edit: bide video buldum hoca 3:28de asagiya dogru bi dalgalanma oluyor ekranda fark ederseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candance -- 19 Mayıs 2015; 23:45:33 >

• sistem garip olduğunda haklısınız 7 maç kaybettim peş peşe banamısın demediler düşmedim
  • Bu rütbe sistemini takımları bende çözemedim.
    Ben rekabetçi oynamaya başladığımda ilk 10 wini zar zor almıştım ama ondan sonra hep en iyi takımlar bana denk geliyodu adamlar ilk dakikadan roundu kazanıyodu bi süre sonra ben artık mapte boş boş geziyodum bu şekilde 5-6 win aldım hiç kendimi kasmadan :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sssemih24

Bu rütbe sistemini takımları bende çözemedim.
    Ben rekabetçi oynamaya başladığımda ilk 10 wini zar zor almıştım ama ondan sonra hep en iyi takımlar bana denk geliyodu adamlar ilk dakikadan roundu kazanıyodu bi süre sonra ben artık mapte boş boş geziyodum bu şekilde 5-6 win aldım hiç kendimi kasmadan :)

ben onu anlamıyorum işte niye hep kötü takımlar beni buluyor karşımdakiler çok iyi oluyor hiç bana denk gelmedi şuana kadar 350 saat oynadım 1-2 kez denk gelmiştir.
  • hocam mumkun oldugunca farkli maplar oynayin sadece d2 oynayarak dmg ve ustu olan adamlar diger maplarda fragi tersten kasiyor komik oluyor

• hamitrf1 kullanıcısına yanıt
    Cobblestone ve overpass hariç her mapi oynarim.

• quote:

Bende overpass bilmiyorım hiç iki gündür bir tek cobble ile overpass bilmiyodum faceitteyken cobble seçtiler dedim yandık. Ama sonra bi baktım güzel mapmis hocam alısmaya bakın cobble baya iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnnocent Man

quote:

Bende overpass bilmiyorım hiç iki gündür bir tek cobble ile overpass bilmiyodum faceitteyken cobble seçtiler dedim yandık. Ama sonra bi baktım güzel mapmis hocam alısmaya bakın cobble baya iyi

Ya guzeldi ama guncellediler sonra kotu oldu. Overpassda oynarimda o kadar alışkin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candance -- 20 Mayıs 2015; 9:47:54 >
  • Saçma bir durum yok

http://forum.donanimhaber.com/m_102336311/f_//tm.htm

Oldukça basit aslında.
  • Ruslardan kurtulmak için Matchmaking serverpicker adlı programı kullanabilirsin. illegal değil, ban yemezsin. 1 haftadır kullanıyorum ve hala ruslarla karşılaşmadım. Tavsiye ederim!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.