Şimdi Ara

CS GO'DA Kİ GARİP RÜTBE SİSTEMİ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Tufty TheSINGER

Ruslardan kurtulmak için Matchmaking serverpicker adlı programı kullanabilirsin. illegal değil, ban yemezsin. 1 haftadır kullanıyorum ve hala ruslarla karşılaşmadım. Tavsiye ederim!

Bana euw seçtigim halde ruskiler gelmeye başladi neden acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EU East seçiliyse arada gelebiliyor. Sadece EUW seçili olduğu halde geliyorsa ruskilerde kullanıyor demek mmsp'yi :D
  • quote:

Ruslardan kurtulmak için Matchmaking serverpicker adlı programı kullanabilirsin. illegal değil, ban yemezsin. 1 haftadır kullanıyorum ve hala ruslarla karşılaşmadım. Tavsiye ederim!

CS GO'DA Kİ GARİP RÜTBE SİSTEMİ

• quote:

Orijinalden alıntı: Candance

quote:

CS GO'DA Kİ GARİP RÜTBE SİSTEMİ

Evet, var istenmeyen rusları %99.9 oranında engelliyor. 8-10 oyunda 1 belki 2 tane denk gelebilir

• Tufty TheSINGER kullanıcısına yanıt
    Peki hocam bi arkadasla beraber girdigimizde sadece ben acsam yeterli midir yoksa arkadasiminda acmasi mi lazim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Candance

Peki hocam bi arkadasla beraber girdigimizde sadece ben acsam yeterli midir yoksa arkadasiminda acmasi mi lazim?

İşini garantiye almak istiyorsan arkadaşınla birlikte aç. Ben genelde tek açıyorum. Sanırım tek kişinin açması da yeterli çünkü program seçtiğin server üzerinden bağlantı kuruyor yani diğer serverları blokluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.