Şimdi Ara

CS:GO Competitive Sistemi LoL'e Gelmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bahsettiğim olay şu: Tamamen kişisel performansına göre değerlendirilen bir sistem. Maçı kazanmak ya da kaybetmek değil, önemli olan nasıl oynadığı. 20 maç atıp 100 lp biriktirip 3 maç win almaya çalışmak gibi de değil, belli bir derecenin üzerine gelince direk lik atlıyoruz. O ligde 5 win dahi olsa (yaklaşık 80 lp) berbat oynadığımız 2 win/loss farketmez oyunla lig düşürülmeli. Aynı şekilde kazanıp kaybetmek önemsiz 0 lp'de muhteşem bir performans gösterilmiş 2 maçla lig atlanmalı. Diğer şekilde oyuncuların çok fazla hakkına giriliyor. Lanede ezen adam diğerlerinin beslemesiyle maç kaybedip lig düşüyor. Ya da sırf takım taşıdığından yeteneksiz oyuncular lig atlıyor.

Arkadaşlar 20 kill almak KS atmak falan değil mevzu. Tamam, takımın performansına ve KDA oranına da baksınlar, zaten taşıyamayan adamın KDA'sı düşük olur, ona da LP vermezler. Oldugu gibi alınacak demiyorum ben, tabiî ki uyarlanacak, ben sadece uyarlanması gereken bir derecelendirme sistemi olduğunu düşünüyorum.

Arkadaşlar neden KDA oranına takıldınız? ADC karakterlerde verilen hasara bakılabilir mesela, çok farklı algoritmalarla kişisel skor verilebilir. Sizi takım taşıyor galiba, itirazların sebebi bu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Time Lord -- 30 Ocak 2016; 18:46:50 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

I am The Doctor. I always will be. But times change, and so must I... we all change. When you think about it, we are all different people, all through our lives and that's okay, that's good! You've gotta keep moving, so long as you remember all the people that you used to be. I will not forget one line of this, not one day. I swear. I will always remember when the doctor was me.

• csgoda kaybettiğimiz maçta bile rank atlayabiliyo muyuz la ?

Orijinalden alıntı: Prowind

csgoda kaybettiğimiz maçta bile rank atlayabiliyo muyuz la ?

Bi kere iyi bir skorla kaybetmiştim üst lige çıkmıştım, tamamen şans da olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

I am The Doctor. I always will be. But times change, and so must I... we all change. When you think about it, we are all different people, all through our lives and that's okay, that's good! You've gotta keep moving, so long as you remember all the people that you used to be. I will not forget one line of this, not one day. I swear. I will always remember when the doctor was me.
  • Cs de mvp lik belirliyor cidden çok kaliteli sistem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÇÖP

• Zaten oyun Nexus kesilince kazanilirken bir sürü insan kda için oynuyor kazanacağı hiçbir şey olmamasına rağmen, dediğin gibi olursa Nexus şu anki rift herald gibi değersiz bir objektif olur. Abartı bir yana ikisinin senden istediği şeyler farklı, biri mekanik olarak çok iyi olmanı gerektiriyor biri oyunun nasıl kazanildigini bilmeni, liderlik yapabilmeni, yeni tanıştığın adamla 5 dakikada takım olabilmeni gerektiriyor.

Orijinalden alıntı: Playinq

Zaten oyun Nexus kesilince kazanilirken bir sürü insan kda için oynuyor kazanacağı hiçbir şey olmamasına rağmen, dediğin gibi olursa Nexus şu anki rift herald gibi değersiz bir objektif olur. Abartı bir yana ikisinin senden istediği şeyler farklı, biri mekanik olarak çok iyi olmanı gerektiriyor biri oyunun nasıl kazanildigini bilmeni, liderlik yapabilmeni, yeni tanıştığın adamla 5 dakikada takım olabilmeni gerektiriyor.

Rift heralde ejderden daha önemli ve değerli şu an.Ejdere buff geldi pbede,o buff gelirse muhtemelen ikiside eşit değerde olacak gibi.
    lcs e göre mi yorum yapıyorsun soloq ya göre mi? Monte 'base atmadan önce hasar alıp öyle base atmak istiyorsan ya da haritada yapacak hiçbir şeyin yoksa alinan objektif demişti dün. Gerçi soloq da da öyle efektif kullanan görmedim, sadece bi keresinde base de İtem alacakken param yetmemisti o ara almislardi itemi bitirmistim

Orijinalden alıntı: Playinq

lcs e göre mi yorum yapıyorsun soloq ya göre mi? Monte 'base atmadan önce hasar alıp öyle base atmak istiyorsan ya da haritada yapacak hiçbir şeyin yoksa alinan objektif demişti dün. Gerçi soloq da da öyle efektif kullanan görmedim, sadece bi keresinde base de İtem alacakken param yetmemisti o ara almislardi itemi bitirmistim

Lcs'e göre yorum yapıyorum.
    Sınav koçluğu yapmak istiyorum çok cüzi fiyatlara. Detaylı bilgi için DM atabilirsiniz.
  • mobayla fpsyi karşılaştıramazsın asla saçmalıktan ibaret örnek ağlama konusu:

hep ks yedim o yüzden plata çıkamadım riot games istifa
    7.62 x51

Kobo Glo HD kullanıcısı
  • The Time Lord kullanıcısına yanıt
    2 gün önce beraberlikte lig atladım kaybedince de atlatma ihtimali vardır. Konuya da katılıyorum

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.