Şimdi Ara

CS ' deyken Ekran gidiyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar, Cs de oynarken arada bir ekran gidiyor ve monitorün ışığı yanıp sönüyor. Bu olay round başlarında oluyor genellikle. Sorun bugün başladı. Ekran gitmeden önce oyun donuyor sesler falan tekrar ediyor 3-5 saniye sonra dediğim olay gerçekleşiyor acaba nedir bu daha önce yaşayan var mıdır ?

• Ekran kartı driverlerinizi güncelleştirin. Aşırı ısınıyor olabilir. Herhangi bir nedenle VPU korumasına geçip, ekran kartı kendi kendini kapatıyor olabilir.
  • @XT
    Driverlerim güncel değil şu an güncelleştiriyorum fakat sorun bundan mıdır ?
    Sorun kesin çözülür diyor musun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eksi-1 -- 17 Ocak 2010; 22:10:20 >
  • Driverları güncelle, sorun olursa kasayı aç, ekran kartı fanına bak, tozlandıysa bir tozuna al.
  • Ekran kartın ısındığı için oluyor bu,büyük ihtimalle
  • Ati Radeon HD2600 versiyonu 9.9 du 9.12 e güncelledim. Bakıyorum şimdi sorun çözüldü mü diye.
    Ayrıca 1 hafta önce bu sorun ilk COD:MW yi online oynarken olmuştu.
  • Tozlarını al benimde arada oluyor tozunu alınca birşeyi kalmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    40 Fps'de kasma
    8 yıl önce açıldı
    CS 1.6 Ekran ayarı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorunum devam ediyor. Yok mu bunun bi çaresi yahu
  • Sorunun anakartda. Aynı sorunu yaşadım, uzun süre neredeyse hiçbir oyun oynayamaz oldum. Ram yada ekran kartı değiştirince bir süre düzelir gibi oldu, sonra devam etti. Anakart üzerindeki kondanstörleri kontrol et, şişmiştir büyük ihtimal. Basit bir elektronikçide uygun fiyata değiştirtebilirsin ama garantisi varsa oraya götür tabi ki. Ben kendim değiştirirken yaktım anakartı, üstünde 2 tane delik oluştu
  • quote:

Orijinalden alıntı: TooRop.

Sorunun anakartda. Aynı sorunu yaşadım, uzun süre neredeyse hiçbir oyun oynayamaz oldum. Ram yada ekran kartı değiştirince bir süre düzelir gibi oldu, sonra devam etti. Anakart üzerindeki kondanstörleri kontrol et, şişmiştir büyük ihtimal. Basit bir elektronikçide uygun fiyata değiştirtebilirsin ama garantisi varsa oraya götür tabi ki. Ben kendim değiştirirken yaktım anakartı, üstünde 2 tane delik oluştu

kondanstörler e baktım şişme yok ?
  • Tozlarını al kaminin dediği gibi benim laptopta düzenli oluyor bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SviosM-

quote:

Orijinalden alıntı: TooRop.

Sorunun anakartda. Aynı sorunu yaşadım, uzun süre neredeyse hiçbir oyun oynayamaz oldum. Ram yada ekran kartı değiştirince bir süre düzelir gibi oldu, sonra devam etti. Anakart üzerindeki kondanstörleri kontrol et, şişmiştir büyük ihtimal. Basit bir elektronikçide uygun fiyata değiştirtebilirsin ama garantisi varsa oraya götür tabi ki. Ben kendim değiştirirken yaktım anakartı, üstünde 2 tane delik oluştu

kondanstörler e baktım şişme yok ?

Tüm parçaları kontrol et, ekran kartı üzerindekilere de bak. Özellikle ekran kartı, ram ve diğer slotların önündeki parçalar. Yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorsan format at. Formattan sonra yükeleme yaptıkca, harddisk dolacak ve daha çok ram kullanacaktır. Kondansatör ve diğer parçalar da ram, ekran kartını besleyemediği için bu sorun oluşacaktır.

• bendede oluyor arada
  • Sadece 1 oyunda olmaz, tüm oyunlarda olur. Arada oluyorsa şimdiden önlemini alıp servise gösterin derim, sanki bu olması çok normal birşey de banada oluyor yazmışsınız

Yazdığın gibi ekran gitmesi ardından o anki çalan müzik yada sesin tekrar etmesi tek bir parçada sorun olmadığını gösterir. Yani ekran kartından veya sürücüdense sesle bir ilgisi olmaması gerekir. Anakartda olduğu için böyle oluyor. Ram, ekran kartı, ses kartı.. yeterli beslenemiyor . Hiçbir sorun görünmüyorsa servisine gönder, gerekeni yapacaklardır fakat garantisi yoksa pahalıya gelebilir(gelmez de malum burası Türkiye.).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TooRop. -- 13 Şubat 2010; 9:26:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.