Şimdi Ara

cs.deals vb. siteleri aktif kullanan varmı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bahsi geçen site üzerinden eşyalarımı TL'ye dönüştürmeyi düşünüyorum sanırım bu bağlamda birde bitcoin hesabı açıp kullanmam gerekecek, direk banka havalesi vs. kullanan varmı? bu sitelerin botları ile takas yapmak ne kadar güvenli ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 29 Ekim 2019; 12:52:34 >

• gayet güvenilir ben çokça kullandım. skinbay.com'u da önerebilirim.

cs.deals %1 komisyon alıyor ismine cs.deals ekleyince
    skinbay %5 komisyon alıyor ismine skinbay.com ekleyince

Şuan skinbay kullanıyorum çünkü skinleri çok daha rahat ve yüksek fiyata satabiliyorum. %5 kesse bile cs.deals'a göre daha karlı oluyor.
    İki siteden de para çekmeyi btc olarak btcturk hesabıma yapıyorum. bitcoin zaten 15dk'da geliyor hemen bozuyorum. Çektiğim paranın fazlasını bile alıyorum. 100 dolar/euro çekersem banka hesabıma 101 dolar/euro şeklinde geliyor genelde.

paypal ülkemizde olsa gene kullanmazdım yani. %5 civarı kesiyor paypal. bir de üstüne doları TL'ye çevirecekti ordanda kesecekti.

BTC haricinde bir opsiyonun yok zaten. banka havalesini SEPA destekli bankalara yapıyorlar. Türkiye dahil değil buna.
    skinbay almanya firması olduğundan yakında btc'yi iptal edebilir ama. Çünkü almanya yeni yasa getiriyor 2020'de kripto kullanan siteler için. Lisansını alması gerekiyor.

cs.dealsta sıkıntı yok ama. o muhtemelen sürekli varolur.

• quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

gayet güvenilir ben çokça kullandım. skinbay.com'u da önerebilirim.

cs.deals %1 komisyon alıyor ismine cs.deals ekleyince
    skinbay %5 komisyon alıyor ismine skinbay.com ekleyince

Şuan skinbay kullanıyorum çünkü skinleri çok daha rahat ve yüksek fiyata satabiliyorum. %5 kesse bile cs.deals'a göre daha karlı oluyor.
    İki siteden de para çekmeyi btc olarak btcturk hesabıma yapıyorum. bitcoin zaten 15dk'da geliyor hemen bozuyorum. Çektiğim paranın fazlasını bile alıyorum. 100 dolar/euro çekersem banka hesabıma 101 dolar/euro şeklinde geliyor genelde.

paypal ülkemizde olsa gene kullanmazdım yani. %5 civarı kesiyor paypal. bir de üstüne doları TL'ye çevirecekti ordanda kesecekti.

BTC haricinde bir opsiyonun yok zaten. banka havalesini SEPA destekli bankalara yapıyorlar. Türkiye dahil değil buna.
    skinbay almanya firması olduğundan yakında btc'yi iptal edebilir ama. Çünkü almanya yeni yasa getiriyor 2020'de kripto kullanan siteler için. Lisansını alması gerekiyor.

cs.dealsta sıkıntı yok ama. o muhtemelen sürekli varolur.
    cs. dealstan satarken kimlik bilgileri istiyor mu

• bahsettiğim iki site de bilgi istemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 29 Ekim 2019; 15:59:42 >
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    btcturk hesabımı açtım sanırım selfie filanda çekmem lazım çekim yapabilmek için onay istiyor, acele etmeyeceğim malum satacağım şeyler skin değilde 440 tane taş gibi csgo keyi olunca biraz bekletmek çok daha iyi olacaktır sanırım

skinbayda keyler bir tık ucuz gibi şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 29 Ekim 2019; 15:59:8 >
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    btcturk bilgi istemiyor. o bilgileri sadece kripto parayı btcturkten başka cüzdana aktarmak için istiyor. bu da bizi ilgilendiren bir konu değil.
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    yeni üyeliklerde sistem değişmiş olabilir mi ? tc numaram ve tel no ile kayıt oldum fakat şu ibare mevcut "Kripto para çekme işlemi dışında tüm işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kripto para çekme işlemi için hesabınızı onaylatmanız gerekmektedir."

edit; sanırım anladım direkt btc olarak para çıkışı yapmak için gerekiyor tşk ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 29 Ekim 2019; 16:4:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.