Şimdi Ara

CS 1.6 için aim tarzı configi olanlar ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acil lazım arkadaşlar . Var mı elinde olan ?

• quote:

Orjinalden alıntı: Armag3d0N

Resmen hile aim configi.

haklısın kardeş
  • Yiyosa kendi becerinizle oynayın bırakın bu cfg ayarlarını...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spy28

Yiyosa kendi becerinizle oynayın bırakın bu cfg ayarlarını...

Ya Iron Maiden'ı az uz tanırım konuşmuşluğumuz vardır öyle hile yapcak biri değildir,[en azından bende öyle bir izlenim bıraktı.] kendisiyle 3-4 kez Cs oynamışlığımız vardır. Hem sanane milletin cfg'sinden sen kendin default oynuyosun iyi güzel ama başkalarının yaptığı şeyler seni ilgilendirmezki.
  • Valla benimde normal ayarlar rate di ıvır zıvır birde tek tuşla silah alma config ihtiyacım var duyurulur kirlenmesin dedim boşuna
  • Arkadaşlar ben hileleri yazıyorum işlemiyo.Neden?
  • Ya bu cfg harbidn cok mu etkiliyor oyunu?Dün dh clanı ıle mac yaptık 1-2 tane hs attım clandan birisi sende cfg var dimi dedi Hayatımda hic kullanmadım.Ama öyle cok fazla da bır ıse yaracaganı sanmıyorum.Hem artık socl2 ıle cfgler default oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS Source ile 1.6 Farkı Nedir?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • herkes cfg yi yanlış biliyor cfg oyuncu ayarlarıdır.aim cfg si nedir yaw :D çok hile var arastırsın biraz oyunun b.ku
    çıkmışken daha da cıkarın.
  • Bnm cfg em saglamdır baya ( )
    Adamın nerden ateş ettiğini vs o tür şeyleri öğrenirim.
  • sankı bışe oonu öğrenmk :D silahın nasıl vuryoo onu de sen ?
  • Nasıl cesaret ediyorsunuz buna hayret, yazık valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackenedd

herkes cfg yi yanlış biliyor cfg oyuncu ayarlarıdır.aim cfg si nedir yaw :D çok hile var arastırsın biraz oyunun b.ku

aynen arkadaşım sana katılıyorum herkez cfg ayarlarını hile sanıyor
    Hile falan değildir cfg ler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bluesun

quote:

Orjinalden alıntı: blackenedd

herkes cfg yi yanlış biliyor cfg oyuncu ayarlarıdır.aim cfg si nedir yaw :D çok hile var arastırsın biraz oyunun b.ku

aynen arkadaşım sana katılıyorum herkez cfg ayarlarını hile sanıyor
    Hile falan değildir cfg ler

Cfg nin aim olmadıgını biliyoruz heralde fakat konuya göre haraket ediyoruz..Dikkat edersen aim cfg si konu baslıgı

• quote:

Orjinalden alıntı: Magical Zero

Ya bu cfg harbidn cok mu etkiliyor oyunu?Dün dh clanı ıle mac yaptık 1-2 tane hs attım clandan birisi sende cfg var dimi dedi Hayatımda hic kullanmadım.Ama öyle cok fazla da bır ıse yaracaganı sanmıyorum.Hem artık socl2 ıle cfgler default oluyor

Evet Artık Default Oluyor

• Bi ara Smoke.cfg vardı bir yerde duymuştum smoke atınca gözükmüyormuş.

Yalnız adam açık açık forum kurallarına aykırı olmasına rağmen Aim istemiş

başka bişeyde istiyonmuş kardeş.OGC filan
  • config istedim ben, hile istemedim.

Ayrıca, buldum ben bulacağımı. Ağzımıza s.çtılar configle şarapsızlar, bir de biz bakalım bu kadar fark ediyor mu dedik. Yanlış mı ettik hocam ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Iron Maiden

config istedim ben, hile istemedim.

Ayrıca, buldum ben bulacağımı. Ağzımıza s.çtılar configle şarapsızlar, bir de biz bakalım bu kadar fark ediyor mu dedik. Yanlış mı ettik hocam ?

İlginç birşey bende sorunsuz çalıştı o cfg'ler ama sende problem yarattı
  • Arkadaşlar cfg hile değildir sadece oyuncuya ait ayarların ksıaltılması bir arkdaşımız wardı oda benim görüşümde idi console açıpp 1 saat boyncu ayarı yazacağıma execa.cfg deyippp işi bitirmemi zman kazanıyoruzz ve ayarlımzıla oynuyoruz bu akdar basit buyutmryin cfg yi
  • Aim Cfg si kuLLanan Birini görmedim

Ben 1 gün ugraştım kendim Bazı TuşLAra Codlar yaptım hızlı siLah alıorum Yani ;

Oyunca 16oo0 $ Paran war ak-47 alıcaksın tek tşla alıorum Ama yinede adamı wuran ben oluorum CFG deil

Bırakın Cfg kullananları Kınamayı

NOT : Kendi cfgmi dağıtsam miLLet Kinq

• Arkadaşlar adam konunun başlığı aim tarzı hile tarzı demiş resmen yok cfg yanlış biliyon falan demeyin aim o zaman hile değilmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünemedi -- 15 Temmuz 2008; 23:12:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.