Şimdi Ara

Cs 1.6 Güzel Cfg Lazım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ares

quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

O zaman oyunun adını Caunter Strike değil en iyi cfg si olan kazansın yapalım.

Oyunun adı zaten Caunter Strike değil ki.

Türk Dil Kurumu konuştu forum kapanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

quote:

O zaman oyunun adını Caunter Strike değil en iyi cfg si olan kazansın yapalım.

Oyunun adı zaten Caunter Strike değil ki.

hll knks
  • Yıl 2013 hala cs oynamaya çalışan var tahminimce cs oynayanların çoğunluğunun sistemi güncel oyunlara yetmediği için oynuyorlar
  • Tamam hadi csye laf etmiyoruz hem çocukluğumun oyunu hem de bi yerde mobil olarak zevkli. Böyle ölünce ağlayan çocuklar yüzünden böyle oldu bu oyun. Allah bilir o vuranlara val bu yhaa da diyorsundur. Oynayamıyorsan oynama kardeş? Sen oynamayacaksın ki aim oynayacak oyunu! Adama doğrultup sıkacaksın rastgele pat "öldürdüm ahahahahaha ezik" diyeceksin. Öyle yapacağına adminden iste pro bot atsın bi tane senin yerinde o vurdukça sen sevin. Bu mu sizin oyun anlayışınız? Bir de utanmadan bana proluk taslamayın yazmışsın. 100 yıllık oyun 2001de doğup 1 hafta önce başlarsan böyle yaparlar adamı. Dua et hakaret yasak sana hakaret etmek için 15 gün yiyemeyeceğim şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 14 Mayıs 2013; 20:00:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Yıl 2013 hala cs oynamaya çalışan var tahminimce cs oynayanların çoğunluğunun sistemi güncel oyunlara yetmediği için oynuyorlar

• malango cfg indir sana göre
  • İngiliz : o hileyi kapatır mısın ?
    Alman : o hileyi kapat !
    TÜRK : KANKA MSN VERİYOM
    BANADA AT

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pollux16

quote:

quote:

quote:

quote:

Cs 1.6 da cfg lazım arkadaşlar . O kadar deli oldum ki bilemezsiniz 1 e 10 3 e 20 falan oynuyorum ya yok böyle bir şey . silah o kadar sekiyor ki arkadan bile adam alamıyorum bi kere vuruyor sonra sekiyor silah adam arkayı bi dönüyor tek atıyor bana beni deli ediyor . mal mal insanlar 40 a 10 oynuyor ben diplerdeyim . bana adam gibi cfg önerir misiniz öyle ihtiyacım var ki anlatamam bıktım artık ölmekten hemen ölüp beklemekten .... ha bu arada şimdi orta seviye cs oyuncular gelip iş bilekte demesin biliyorum böyle olduğunu zaten proluk yapmayın burda . Varsa cfg önerileriniz bekliyorum

İşte sizin gibi düşünenler yüzünden oyun böyle oldu.

Ne diyorsun arkadaşım . Ne düşünmüşüm ne düşünüyor benim gibiler ? halimi anlatıyorum ben burda cfg istiyorum sen ne diyorsun ? Yanlış konuya yorum yazdın sen galiba ?

Bak şimdi oyunlar eğlenmek içindir. Ama siz oyunları başka amaçla kullanıyorsunuz eğlenmek değil oyunlarda yenmekte var yenilmekte iyi olan kazanır. Ama böyle düşünmüyor kimse ben yeniyim ben pro olayım herkese tek atayım abi desinler. Amaç bu birde böyle olmak için extradan program kullanıyorlar. Kullanmayın oyunlar eğlenmek için var siz niye extra program kullanıp oyunu mahvediyorsunuz ki ? Ben bunca yıllık cs ciyim cfg yi bilgisayarıma sokmadım (wall hariç bir kere serverde gördüğüm wallı adam çok kızıp indirdim adam svden çıkana kadar öldürmüştüm sonra sildim ).

1 e 10 oynarken eğelebiliyorsan eğlen ya da arkadan vurduğun adama mermilerin sekip adam arkasını dönüp sana tek atıyorsa eğlen ya da oyunun başında mal gibi ölüp kalan süreyi milleti izlemeyi seviyorsan eğlen kardeşim sana bir şey diyemem ama ben bu şekilde eğlenemem ve bunu çözmek için cfg de kullanırım konu da açarım . bu yüzden bu benim oyunun tadını kaçırdığım anlamına gelmez bence. :)

Beceremiyosan oynamıcaksın kardeşim bu kadar basit. Cfg yokken 3-20 kasıyosan cfg ile 5-20 kasıcan yani yetenek yoksa f0rest olmayı bekleme. kendini geliştir, zaten oynadıkça reflexlerini de kullanmayı öğreniyon. ama senin zihniyetindekiler yüzünden wall tarlası oldu cs ve bi çok player(benim gibi) sizler yüzünden oyunu bıraktık.

quote:

Orijinalden alıntı: Charlie Chaplin

sk gaming cfg var qnq atam mı xd

o ne qnq ya iyiyse at tabi

ilkokullu alert.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Islami vibrator -- 14 Mayıs 2013; 20:22:02 >

• birkere cfg bir program değil.sadece konsoldan oyundaki bazı ayarları "kişiselleştiriyorsun". rate ayarı gibi ayarlar gayet gerekli ayarlardır bence.zaten oyundaki her komut da cfg ile değiştirilemiyor çünkü oyun bazı komutları değiştirmene izin veriyor.tek tek komut girmek yerine /cfg klasörüne gerekli dosyayı atmak daha kolay.cs 1.6 falan oynamadım hiç ancak tf2 falan oynadım cfg kesinlikle hile veya diğer oyunculara karşı seni aşırı üstün yapan bir olay değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charlie Chaplin

sk gaming cfg var qnq atam mı xd

Cs 1.6 Güzel Cfg Lazım
  • Def oyna en kralı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.