Şimdi Ara

Cs 1.6 - 1.5 Sizin Resimleriniz , Oyundan alınan görüntüler , Videolar [ Paylaşım Noktası ] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
928
Cevap
0
Favori
164.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lanet olsun içimdeki cs sevgisine. Ama çektiğim ss yi bi turlu bulamadım.

Bu arada o ss'de de

Map : d2
    Takım : T
    Server : DH
    Frag : 100-10

Orjinalden alıntı: shoto

Bi ara 208 vurmuştum deagle la ama onu cekemedim

Cs 1.6 - 1.5 Sizin Resimleriniz , Oyundan alınan görüntüler , Videolar [ Paylaşım Noktası ]

Cs 1.6 - 1.5 Sizin Resimleriniz , Oyundan alınan görüntüler , Videolar [ Paylaşım Noktası ]

Hellboy ?? sen bnm clanımdaydın

V4N!TY yada AnaRschist b 2sinden biri
    +Tort^^ de bndeydi

bnm nickler

V4N!TY `# BoomCumShoT^
    AnaRschist `# R2K

Şimdi

Sh00T'eM Up`#synaX

Damn it'in kurulduğu zmanı hatırlıyorum
    o serverı gercekten özlüyorum

djstanbul falan
    xena'da bizim adem TeRRbLe da hala

eğer görürsen R2K'den slm var de AnaRschistin masterından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synaX:Lecter -- 18 Eylül 2008; 21:53:18 >

Und ein letzter Gruß an deinem Grab, von mir dein Freund und Kamerad.
    Es bleibt die Erinnerung, ein letzter Gruß an deinem Grab,
    von mir dein Freund und Kamerad, es bleibt ein Blick zurück.

|||||||||| ReichIII |||||||||| Youtube |||||||||| Burak1337 ||||||||||

• cs 1.5 te iceworld te 47-1 ve dust2 de 100-2 frag yaptığımı hatırlarım. Geçen seneydi şimdi unuttum biraz

Orjinalden alıntı: SiLeNt_StOrM

cs 1.5 te iceworld te 47-1 ve dust2 de 100-2 frag yaptığımı hatırlarım. Geçen seneydi şimdi unuttum biraz

Keşke ss saklasaydınız Kral olurdunuz burada Pek görmedim 100-2 veya 50-1 filan
    Trgamearea.net ~ (Cod4) 212.68.44.74:28960 ~ (TeamDeathMatch) ~ Donanimhaber.com haber ve incelemeleri artık Facebook'ta!
    Forum için mobil sürüm yayında! ~ Ödüllü Tutturmak Yarışması

• Konu hızla büyüyor özendim wlla
    Türkçe'de cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İnglizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçe'yi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
  • resim ekleyemiyorum.gözükmüyor. pcdenmi bilmiyorum. o yüzden link şeklinde.

http://img409.imageshack.us/my.php?image=rekorig7.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 28 Eylül 2008; 10:57:38 >

Orjinalden alıntı: hakaniko

resim ekleyemiyorum.gözükmüyor. pcdenmi bilmiyorum. o yüzden link şeklinde.

http://img409.imageshack.us/my.php?image=rekorig7.jpg

Kardeş imageshack'taki linklerden en alta in , Show Advanced Linking & Forums yazar , ona tıkla yeni link çıkar , o linki koy buraya resim gözükür

@ Ahmet Can : Evet konu hızla büyüyor inşallah 5.sayfaya ulaşırız
    Trgamearea.net ~ (Cod4) 212.68.44.74:28960 ~ (TeamDeathMatch) ~ Donanimhaber.com haber ve incelemeleri artık Facebook'ta!

• Genelde oyuna dalınca caps almak aklıma gelmiyor ama aldıklarımdan bikaç parça var aşağıda.

http://xs.to/xs.php?h=xs131&d=08402&f=123537.jpg

http://xs.to/xs.php?h=xs131&d=08402&f=123__1_469.jpg

http://xs.to/xs.php?h=xs131&d=08402&f=untitled817.jpg

Bu arada ilk resmin bir anısı var , sadece dg ile yapılmış fragdır ve caps aldıktan 1-2 saniye sonra hile denilerek banlanmışımdır (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan1988 -- 30 Eylül 2008; 23:13:58 >

•  Cs 1.6 - 1.5 Sizin Resimleriniz , Oyundan alınan görüntüler , Videolar [ Paylaşım Noktası ]
    T'de ikinci olan Dark Passage 'dan Salih '' marqnue'' Onaran'dır...

CT de ki erman darkpassage l cool dur T deki ER2 dark passage l venza dır T de ki marque dark passage l marque dir

ImpacT <Mert A.>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 10 Ekim 2008; 22:49:00 >

•  Cs 1.6 - 1.5 Sizin Resimleriniz , Oyundan alınan görüntüler , Videolar [ Paylaşım Noktası ]

Asus P5k SE35 Ich9 - Intel Core2duo E7200 3mb Cache - Sparkle 8800 GT - 2*1 OCZ 800 mhz - Samsung 250 Gb 10000 RPM 16 mb cache - Thermaltake 450 Watt kasa - LG 19 CRT monitor - A4 Tech R7 - A4 Tech X7 G-100 Gaming Klavye - SS qcK mini - Jwin 5.1 Ev Sinema Sistemi

Cs 1.6 Player:Nus-in RevaN
    Su gibi Akarım, Arı Gibi Sokarım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magical Zero

idolümsün

• quote:

Orjinalden alıntı: Magical Zero

Parantez içerisindeki sayılar ne oluyor ?

Mesela a.eLemenT<100> ?

• arkadaş gather - network ten maç yapıyor o sayılarda kazandığı puanlar .

buyrun 780 1 wuruş

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Und ein letzter Gruß an deinem Grab, von mir dein Freund und Kamerad.
    Es bleibt die Erinnerung, ein letzter Gruß an deinem Grab,
    von mir dein Freund und Kamerad, es bleibt ein Blick zurück.

|||||||||| ReichIII |||||||||| Youtube |||||||||| Burak1337 ||||||||||
  • _____________________________
  • quote:

Orjinalden alıntı: synaX:Lecter

DHKT Diablo daha geen diyordu bıcakla 280imi ne geçemezin

buyrun 780 1 wuruş

Oha O Bıçakdan Bende İstiyorum

• http://img201.imageshack.us/my.php?image=dhistclubwb2.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsTCLuB -- 21 Kasım 2008; 15:34:06 >

thetime a dikkat fLaXLy akar alem bakar
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.