Bildirim
Crysis: Warhead™ (ÇIKTI) (14. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
crytek in oyun motorları bence gayet başarılı !!
UT3 oyunu,da var pc de ama 640 -480 de bile acayıp kasıyo ve dandık görüntüler
CRYSİS de ise böyle birproblem asla olmadı çok rahat bir şekilde oynadım oyunu.
CRYSİS2 tabikide olcak ben ilk oyun u bitirdigimde anlamıştım 2.nin gelecegini .
eger 2. oyun yine ada,da geçerse insanların fazla bir beklentisi olamaz bence konuyu uzay a taşımaları lazım daha fantastik olur ve crytek bu ada takıntısından kurtulmuş olur
CRYTEK birde kurtuluş savaşıyla ilgili bir oyun yapsa başka bişi istemem ..!
filmini dogru düzgün yapamadık bari oyun unu görelim adam gibi !_____________________________ .........Sivodist.......... -
quote:
Orjinalden alıntı: Korsanlar15
ya biz daha crysis 1 oynamadık adamlar crysis 2 yi yapıyo :S
hadi hayırlısı
mutlaka oynamalısın harika bi oyun_____________________________ -
Orjinalden alıntı: tiger cage
koreliler varmı varmı şarjör değiştiriyorum değiştiriyorsan banane lan
koreliler kesinlikle olcaktır,ama düşman mı olurlar dost mu olurlar bilemem , japonlarda olcak oyunda oda kesin gibi (oyunun sonunda japon gemisine gidiyolardı )
ayrıca zaten korelilerde nanosuit var,yani bizim gibi onlarda o buz küresinin içine dalabilirler..._____________________________ -
Oha diyebilir miyim _____________________________ -
buda kasacak. _____________________________ -
Yaklaşık tarih belli mi acaba? Oyunu 2009 içinde bekleyebilir miyiz? _____________________________ Bir DoST -
dayı bu nasıl ada yahu...eğer crysis 2 çıkacaksa adaya etobur ve otobur hayvanlarda konsun hep görev mi yapacaz birazda kırda av yapalım...
iyi olur valla...
1.oyunda sırf sosyal hayat olmasın diye adada rutin bir görev oldu..._____________________________
MSI G75VW | ASUS G75VW | ONEPLUS 8 PRO | SAMSUNG 65Q80R | SAMSUNG Q70R Harman Kardon Soundbar & Samsung SWA-8500S | TTNET 500MBIT -
quote:
Orjinalden alıntı: PongoLLe
Yaklaşık tarih belli mi acaba? Oyunu 2009 içinde bekleyebilir miyiz?
2008 sonu 2009 başı..._____________________________ MOVE FAST AND BREAK THINGS -
2 oyunun çıkcağını zaten biliyoruz arkadaşlar. Ama bu resimler 2 ait değil. Bu resimler oyun çıkdıkdan 1-2 ay sonra çıkdı ortalıya. Adamlar tak diye hemen oyunun devamının grafiklerini yapıp el altından nete suncak değiller ya. Resimleri yayınlayan yabancı sitede yapılan yorumları hiçmi okumuyorsunuz adamlar Fake yazmışlar. _____________________________ -
Ben istemiyorum yeni oyun moyun...1000 $ masraf yapamam tekrar _____________________________ -
Half life 2 serileri ni düşünün sadece expansionlar senede 1 kere çıkıyor ve grafik motoru aynı sadece senaryoyu oturtmak ve pazar stratejisi 1 sene ara vermeleri gayet mantıklı. crysis eğer motor yenilemesine gidicekse yeni oyunu 2 seneden önce görmek biraz zore olur. Bu arada önceki sayfalarda konusu geçmiş con karmak sessiz sessiz bi işler yapıyo diye ama cevat yerli con karmak ı öldüreli 5 ay geçti artık bişi çıkmaz o adamdan ama quake 2-3 gibi multiplayer devi oyun fps de zor...
_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: santanio
Half life 2 serileri ni düşünün sadece expansionlar senede 1 kere çıkıyor ve grafik motoru aynı sadece senaryoyu oturtmak ve pazar stratejisi 1 sene ara vermeleri gayet mantıklı. crysis eğer motor yenilemesine gidicekse yeni oyunu 2 seneden önce görmek biraz zore olur. Bu arada önceki sayfalarda konusu geçmiş con karmak sessiz sessiz bi işler yapıyo diye ama cevat yerli con karmak ı öldüreli 5 ay geçtiartık bişi çıkmaz o adamdan ama quake 2-3 gibi multiplayer devi oyun fps de zor...
Aynı motoru kullanacak yeni oyunda...
Ayrıca Cevat Yerli ile John Carmack'ı karşılaştırmak biraz saçma geldi bana. John Carmack dediğimiz adam oyun dünyasını tek başına inşa etmiştir neredeyse..._____________________________ MOVE FAST AND BREAK THINGS
-
cıksın cıksın 4 tane ekran kartını birleştirip oynarız artık _____________________________ -
Arkadaşlar böle bi sistemim var 1 i cok rahat oynuyorum cok guzeldi bittirdim 2 için yetermi acep?
2.2 çift çekirden işlemci
2gb ram
512 mb 8500 gt_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: xcarkox
Arkadaşlar böle bi sistemim var 1 i cok rahat oynuyorum cok guzeldi bittirdim 2 için yetermi acep?
2gb ram
512 mb 8500 gt
rahatmı bitirdin ? low ayardamı bitirdin peki_____________________________ donanimhaber@hotmail.com -
quote:
Orjinalden alıntı: nvidia23
quote:
Orjinalden alıntı: xcarkox
2gb ram
512 mb 8500 gt
rahatmı bitirdin ? low ayardamı bitirdin peki
cok rahat oynadım kendim ayarladım lowda degildi tabi bazıları hariç bi kaç tane ayarı lowa düşürdüm ama gennelikle hepsi ortaydı_____________________________ -
Nvidia Basmıştır Parayı Yeni Kartlar Çıkartcam Oyunun 2 sini Yapın Diye . _____________________________ GT: Satriwatz - PSN: Satriwatz -
Motoru biraz optimize edip , sistem kaynaklarını biraz daha insaflı kullanmasını sağlarlar umarım . Birde bu oyunun yapımına büyük ihtimalle ilk çıkmadan başlanmıştır zaten . Motorun programlanması bittikten sonra motorda yapılacak geliştirmeler hazırlanmaya başlanmıştır , modellemeler ve kaplamalar bitince de ikinci oyunda kullanılacaklar hazırlanmaya başlanmıştır . Zaten büyük ihtimalle bunlarda ilk oyunda kullanılanların iyileştirilmiş/geliştirilmiş versiyonuları olacaktır . Fizik motoru ve yapay zeka üstünde büyük değişiklikler yapılmayacağını düşünürsek , geriye sesler (daha doğrusu replikler) , senaryo kalıyor o kadar . Çok kolay bir işmiş gibi anlattım 2008 sonuna yetişeceğini zannetmiyorum ama , çok fazla gecikeceğini de zannetmiyorum .
Birde oyunun sonunda Japon gemisine dönmüyoruz , adaya dönüyoruz . Japonya'dan filo geliyor diyor eleman . (İngilizce oynadım ben , Türkçe versiyonunu bilmiyorum)_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X