Şimdi Ara

Crysis: Warhead™ (ÇIKTI) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.344
Cevap
1
Favori
124.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araç yerine traktör koyabilirler birde zırhlı giysi yerine şalvar ve gömlek de olabilir
  • dr. rosental a güç modu uygulucam
  • quote:

Orjinalden alıntı: demircibu
    gelsin ben oyunu zaten türkçe oynadım ve sesler müthişti pelerin devrede
    burger kafa dedi ya oyunda kore askeri
    yankii öleceksin, yakalayın onu. çık ortaya delikanlı gibi dövüş. bunları dediklerinde kopuyordum

Yaw birde hayvanoğlu beygir diye bağıtmaları çok komik. İlk oynarken arkadaşlar yanımdaydı gülmekten yarıldık yahu.

• crysis 2: nomad'in maceraları
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

Crysis. Şu sıralar oyun dünyasını kasıp kavuran yapım. Peki ya devamında?

Crysis 2'nin (ve/veya devam oyununun) geleceği resmi bir ağızdan ilk kez açıklandı! Haber, Crytek'in animasyon sorumulusu Steven Bender'in ağzıdan direk olarak geliyor.

Bender'in söylediklerine göre, 2. bölümde hikaye sadece Koreliler ve yaratıklar etrafında devam etmeyecek. Grafikler üzerine daha da odaklanılacak.

Bender, özellikle karakterlerdeki yüz dokuları olmak üzere oyun içeresindeki kaplamalarda ve 3 boyutlu animasyonlarda pek çok ilerleme olacağını belirtiliyor. Onların en büyük amacının ise, oyunun görselliğini daha da gelişmiş bir düzeye götürmek olduğunu söylüyor ve ekliyor; Bu düzey fotogerçekci film kalitesine yakın bir kalite olarak düşünülebilir!

Crysis, hali hazırda zaten fotorealistik bir görüntüyü bizlere sunmaktan geri kalmayan bir yapım. Doğrusu, Bender'in bu açıklamlarından sonra insan 'Crysis'in devamında daha nasıl bir görsellik ve oyun tecrübesi bizleri bekliyor ki?' demekten kendini alamıyor...

Kaynak: http://www.****.com/news.asp?nwsid=237

Arkadaşlar lütfen önceki konuda ki gibi gereksiz mesajlar yazmayalım.

İlk resimler geldi arkadaşlar.

Crysis: Warhead™ (ÇIKTI)

SS Fake degilmiydi ?

• quote:

Orjinalden alıntı: egomanyak.

dr. rosental a güç modu uygulucam

süper espri
    Bende maksimum hız modu uygularım artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

quote:

Crysis. Şu sıralar oyun dünyasını kasıp kavuran yapım. Peki ya devamında?

Crysis 2'nin (ve/veya devam oyununun) geleceği resmi bir ağızdan ilk kez açıklandı! Haber, Crytek'in animasyon sorumulusu Steven Bender'in ağzıdan direk olarak geliyor.

Bender'in söylediklerine göre, 2. bölümde hikaye sadece Koreliler ve yaratıklar etrafında devam etmeyecek. Grafikler üzerine daha da odaklanılacak.

Bender, özellikle karakterlerdeki yüz dokuları olmak üzere oyun içeresindeki kaplamalarda ve 3 boyutlu animasyonlarda pek çok ilerleme olacağını belirtiliyor. Onların en büyük amacının ise, oyunun görselliğini daha da gelişmiş bir düzeye götürmek olduğunu söylüyor ve ekliyor; Bu düzey fotogerçekci film kalitesine yakın bir kalite olarak düşünülebilir!

Crysis, hali hazırda zaten fotorealistik bir görüntüyü bizlere sunmaktan geri kalmayan bir yapım. Doğrusu, Bender'in bu açıklamlarından sonra insan 'Crysis'in devamında daha nasıl bir görsellik ve oyun tecrübesi bizleri bekliyor ki?' demekten kendini alamıyor...

Kaynak: http://www.****.com/news.asp?nwsid=237

Arkadaşlar lütfen önceki konuda ki gibi gereksiz mesajlar yazmayalım.

İlk resimler geldi arkadaşlar.

SS Fake degilmiydi ?

Evet, bunlar birinin yaptığı haritadan alınan ss'ler diye bir söylenti vardı.

• daha birincisini oynamak için yazı bekliyoruz. korsan DvD'sini de kaybettim zaten

diğerinden güzele benziyor

1.oyunda hoşuma gitmeyen birsürü şey var. mesela düşmanlar acayip acayip konuşuyor. gebeeriyorum şarşör değiştiriyorum. gibi çok saçma bir ses tonu kullanmışlar. ve yarım saat adama ateş ediyorum ölmüyor illa güç modunda olacan. yada pompalı alacan.

herneyse güzel oyun
  • Başka resim yokmu ?
    Bir kaç tane kesmez milleti
  • Bilgisayarımı şu crysis 2 demo çıktıktan sonra yenileyeceğim.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: pes4 hamachi

pir bence sen bu konuyu pinkiye neden mi 2 aydır bu nomu açılmış ve 4 sayfa olmuş

Yazdığından hiçbir şey anlamadım...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: pes4 hamachi

pir bence sen bu konuyu pinkiye neden mi 2 aydır bu nomu açılmış ve 4 sayfa olmuş

Yazdığından hiçbir şey anlamadım...

Adam Türkçeyi katLetti
  • gel tezkere gel
  • Crysis 2: Nomad Acıların Çocuğu Alyen Pençesinde
  • iLk görüntüler çok etkileyici !
  • Crysis 2 de daha özgür hareket edebilmeliyiz yani adada istediğimiz gibi dolaşsak ana görevinlerin dışında başka şeylerde olsa çok daha güzel olur Örnek:Far Cry 2
  • ya biz daha crysis 1 oynamadık adamlar crysis 2 yi yapıyo :S
    hadi hayırlısı
  • Topicde Crysis 2'den başka her şey var.Hayy Maşallah
  • Biz de crysis çıktı diye 3000 dolarlık pc aldık....Ama ne fayda...Adamların heralde bütün görüntü kartı firmalarıyla anlaşmaları var heralde ki millet ekran kartı basarken biz de para saçalım diye ...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.