Şimdi Ara

Crysis mi COD4 MÜ ? (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
392
Cevap
0
Favori
14.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: eyes-on-you

Aksiyonu ilk kurşundan son kurşuna kadar yaşatan cod4.
    COD 4 optimizasyon konusunda da crysisi geçer...
    amaaa... iş grafiklere gelince crysis bana göre açık ara öndedir...

(bu arada crysisin grafiklerine kötü diyen ilk defa birini görüyorm..Bence saçmalama arkadaşım sen low da oynamadığından emin misin????
    quote:

Orjinalden alıntı: seF[o]

quote:

Orjinalden alıntı: burakkcbyk

bence crysis sadece şişirme bir oyun ve para tuzağı...

Sonuna kadar katılıyorum.1-2 Saat Crysis oyna ardından COD 4 oyna arasındaki dağlar kadar farkı anlarsın zaten.
    Ben COD 4 diyorum.Çünkü;
    Aşağıda resimde de göreceksiniz atmosferi karar sizin.Ammmma Crysis görüntü şişirmeden başka birşey değil resmen plastik oyuncak gibi oyun.Resimlere aldanmayın aklınız varsa oynayın ve kendiniz görün aradaki farkı.8600 GTymiş yok xx miş Crysis deki görüntü abartılacak bir görüntü değil merak etmeyin
     Crysis mi COD4 MÜ ?
     Crysis mi COD4 MÜ ?

Bende Sana katılıyorum Crysisin görüntülerine kotü demek için kör olmak lazım

Ama bazı bölümler gerçekten sıkıcı

Grafik olarak Crysis açık ara önde
    Ama aksiyon olarak CoD4 önde
    Oynayış olarak bence Crysis Tanklar,Botlar,Jeepler

Ben Crysis diyorum Bikere CoD4te yıkım diye bişey yok Crysiste ağaçları yumruklayarak ateş ederekveya başka bişey fırlaratak kırıla biliyor(Eğer kafanıza düşerse ölüyorsunuz ).
    Nerdeyse yerdeki herşeyi alıp fırlatabiliyorsunuz (ben düşmanları tutup yukarı fırlatmayı çok seviyorum ) Oyundaki barakaları parçalaya biliyoruz.Anlatmak istediğim oyun çok gerçekçı Grafik bakımından CoD4 ten çok üstün.Öyle plastik gibi fln değil lowda oynamışın sen heralde gerçi lowda bile öyle değil ama neyse

• anasına babasına kadar Crysis

Orjinalden alıntı: jubelyagyu

Grafik olarak kesinlikle COD4

Cyrsis'in bazı bölümlerinden çok sıkıldım. Örnek; CORE isimli bölüm inanılmaz saçma ve gereksiz bir bölüm bence oyunun zevkini kaçırmış.Ama CRYSIS herşeye rağmen türkçe ve türkler ilk defa bu kadar ses getirebilcek bir oyuna imza attı. Tbr etmek lazım. Oyunda da amerikan yerine türk olsaymışız çok iyi olcakmış ama o zaman da easport sponsor olur muydu bilinmez.Herşeye rağmen COD4 den daha çok zevk aldım ama dediğim gibi CRYSIS yapımcılarına da tbr

''Grafik olarak kesinlikle COD4'' güldürme beni

• yüksek çözünürlükte ve ultra high detayda akıcı bir şekilde oynuyorsanız, bence Crysis açıkara önde
  • Valla aksiyon hız ve oyun bıttıkten sonra tekrar tekrar single oynarken bir oyun hala tad veriyorsa cod4 derim ben..... hikaye kısa yada uzun bence cod4 ve crysis ayrı tutulmalı crysis yenilikci dx10 göre ve tamamen nvidia için tasarlanmıs bunu roportajda cevat yerlıde soyluyor bence 2 oyunda cok farklı

Crysis mi COD4 MÜ ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostleon -- 25 Şubat 2008; 21:08:48 >
    AMD Anthlon FX6 6100 @3.3 GHZ | Gigabyte 870A-USB3L | ATI XFX HD6790 | Corsair 8 GB DDR3 1600 MHZ. Medal of Honor, Alan Wake, Ghost Recon Future Soldier, Dead Space 3, Bioschock Serisi. -- Asus Zenbook UX32VD -- Xbox 360 E -- Pioneer DDJ-SR -- Presonus Studio one 2 -- M-Audio
  • grafik olarakta gameplay olarakta COD4 daha iyi. En iyi FPS ödulu COD4 e ait.. grafik olarak COD4 deki yagmurlu ilk bölüm ve Ukrayna'daki grafik Crysisten kat kat daha iyi.
     Crysis mi COD4 MÜ ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K1N6 -- 25 Şubat 2008; 22:51:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Reaper*

grafik olarakta gameplay olarakta COD4 daha iyi. En iyi FPS ödulu COD4 e ait.. grafik olarak COD4 deki yagmurlu ilk bölüm ve Ukrayna'daki grafik Crysisten kat kat daha iyi.
     Crysis mi COD4 MÜ ?

gülüyorum sadece size

grafik olarakta gameplay olarakta COD4 daha iyi. En iyi FPS ödulu COD4 e ait.. grafik olarak COD4 deki yagmurlu ilk bölüm ve Ukrayna'daki grafik Crysisten kat kat daha iyi.
     Crysis mi COD4 MÜ ?

Arkadaşım bu kadarda yapılmaz ya hadi diyelim göz zevkin bizden farklı bari kat kat deme yaw

Call Of Duty 4'e iyi bir oyun sitesinden (adını vermiyim reklam olabilir)verilen puanlar.
    Grafik:96
    Ses:100
    Oynanabilirlik:95
    GENEL:97

Crysis'e verilen puanlar
    Grafik:100
    Ses:97
     Crysis mi COD4 MÜ ?

Resimler Biraz Karanlık
     Crysis mi COD4 MÜ ?

Crysis mi COD4 MÜ ?

Alana Girmeden Önce
     Crysis mi COD4 MÜ ?

1 Saat sonra
     Crysis mi COD4 MÜ ?

Crysis mi COD4 MÜ ?

• quote:

Orjinalden alıntı: they_they

quote:

Orjinalden alıntı: they_they

quote:

Crysis mi COD4 MÜ ?

Arkadaşım bu kadarda yapılmaz ya hadi diyelim göz zevkin bizden farklı bari kat kat deme yaw

Call Of Duty 4'e iyi bir oyun sitesinden (adını vermiyim reklam olabilir)verilen puanlar.
    Grafik:96
    Ses:100

Crysis'e verilen puanlar
    Grafik:100
    Ses:97
    Resmi yakından görmek için resmin altındaki linke tıklayın olinkteki resmin üstünede tıklayın
     Crysis mi COD4 MÜ ?

Resimler Biraz Karanlık
    https://store.donanimhaber.com/e0/fb/fc/e0fbfcc8d3fd91cb376ccb8086e6a09b.jpg
     Crysis mi COD4 MÜ ?

https://store.donanimhaber.com/6c/8c/2a/6c8c2a166a2445fbfb25e2f79bf226b4.jpg
     Crysis mi COD4 MÜ ?

Alana Girmeden Önce
    https://store.donanimhaber.com/f5/4c/31/f54c314239bd87817a1c2309a3f89276.jpg
     Crysis mi COD4 MÜ ?

1 Saat sonra
    http://img520.imageshack.us/img520/3485/adsz8xg8.jpg
     Crysis mi COD4 MÜ ?

http://img520.imageshack.us/img520/7491/adsz7ly7.jpg

Crysis mi COD4 MÜ ?

• Crysis ekran kartı satmak teknolojinin neler yapabildiğini göstermek üzere yapılmış bir oyun. Cod4 ise gerçek bir oyun multiplayerde crysis i eziyor olması ve sistem gereksinizleride ele alındığında açık bir fark atıyor.

Zenginlerin sporu golf diye geçer biliyorsunuz Crysis i bu bakımdan golfe benzetiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moffaka -- 29 Şubat 2008; 1:46:14 >
  • zor bir soru gerçekten ama cod4 diyemem crysis varken
  • bilgisayara karşı oynarsan crysis,internetten oynarsan cod 4
  • Bencede COD4 . isin acikcasi crysis ilk bolumleri haricinde SIkIyor ama COD4 u 1 gunde bitirdim. Kim ne derse desin Bence grafikdede COD4 daha iyi . COD4 un oyun motorunu cok saglam yapmislar bilgisayari cok zorlamiyor gereksiz efekler vermemisler cok ayrintili bakarsan Crysis de daha fazla yrinti daha fazla efekt olabilir ama ben oynadidigim andaki goruntuye baktigimda COD4 goze daha hos geliyor.

Tabi Crysis i medium ayarda oynayabiliyorum COD4 u full eger ikisini full ayarda oynayabilseydim grafik yorumum degisebilirdi.Ancak akIcilik ve oyunun konusu olarak cod4 kesinlikle 1 adim onde.
  • COD' i tek geçerim bu alemde
    Katen Kyoukotsu.

Başlangıçta hiç kimse gökte değildi.
    Ne sen, ne ben, ne de Tanrı.
    Ancak,gökyüzünün tahtındaki dayanılmaz boşluk son bulacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Marcus Fenix

COD' i tek geçerim bu alemde

dostum ben seni unreal ci olarak biliyodum.unreal den vazgeçtin heralde artık
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.