Şimdi Ara

Crysis mi COD4 MÜ ? (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
392
Cevap
0
Favori
14.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: UnT0ucHabLe

quote:

Orjinalden alıntı: ugurmurat360x

quote:

Orjinalden alıntı: T N T

quote:

Size göre ne kadar basit birşey değimi?arap kesmekten bu kadar basit bir şekilde bahsetmeniz gerçekten insanı ürpertiyor.Keşke yukarıdaki yazınızı hiç okumamış olsaydım.

Araplarınki can da korelilerinki patlıcan mı?
    Yukarıdaki yazımı oku arkadaşım.Ben yazarken yazdığın için okumadan yazmışsın.Bak bakalım mesele arap veya korelimi.Yukarıdaki yazımın üstüne ne dini ne rengi nede dili,önce insan diyorum.

E hiç fps oyunu oynama bence sen.
    Bencede siz artık bırakın fps hiç oyun oynamayın

• quote:

quote:

Size göre ne kadar basit birşey değimi?arap kesmekten bu kadar basit bir şekilde bahsetmeniz gerçekten insanı ürpertiyor.Keşke yukarıdaki yazınızı hiç okumamış olsaydım.

Orjinalden alıntı: kkratoss

quote:

quote:

+1903

x kişi neden bjk, gs yada fb li olmaz hepsi bi takımı tutsun degilmi
    sen neden tarkan dinliyorsun ben serdar dinliyorum sende bunu dinle
    ben elhamdülillah müslümanım sende olacaksın

herkes lafa gelince zevkler renkler der ama uygulamaz şimdi oyunların mı iyi kötünü oldugunu tartışmaya benim lafım yok ama ordan bi arkadaş demişki
    crysis güzel ama digeri ona demişki sende bişi bilmiyon (örnek olarak verdim kimse böyle birşey yazmamış) artık bu zevkler ve renkler lafını sadece
    cümle içinde kullanmayın.
    Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
  • COD4
  • quote:

Orjinalden alıntı: mzkaplan

bir kerem crysis 2007 de dünyanın en iyi oyunu crysis warhead 2008 de dünyanın en iyi oyunu seçildi crysis resmi sitesinde bulabilirsiniz şişme görüntü demişsiniz

o kadar güçlü bir oyun ki daha dünyada bir pc full detay açamıyor

bu oyun türk yapımı sadece dağıtımcısı EA ancak yapımcı Crytek Yapım Cevat yerli Avni Yerli ve Faruk yerli 3 kardeşin kurduğu almanyada çalışan crytek oyun yapımı

ve bu oyun türk oyun sektöründe çok büyük bir başarı

ayrıca cod 4 de görüntüler o kadar iyi değil

crysis in görüntüleri harika

VE FARKETTİYSENİZ COD 4 TE MÜSLÜMANLARI ÖLDÜRÜYORSUNUZ FARK ETTİYSENİZ

ben kimseyle tartışmaya girmeyeceğim sadece bunları bilmenizi istedim lütfen karşılık cevaplar vermeyin biraz araştırın

Kaynak neresi yahu? En fazla en iyi grafik ödülünü almıştır Crysis.

Oyun Türk yapımı falan değil, sadece şirketin başındakiler Türk, 3 Türk var gerisi yabancı.

Türk oyun sektörü ile alakası yok, saçmalamaşsın.

Olayı hemen müslüman - hristiyan olayına çekmeye çok meraklısınız? Bana göre de Arap öldürüyoruz ve bir sakıncası yok?

Burası forum, yanlış şeyler yazıp karşılık vermeyin yazıp çekilemezsiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: fatih989

kkratoss nuMETALxx arkadaşım tam benim kafadansınız Crysis gibi bir fps hayatımda görmedim

Mesela CoJ BiB daha güzel bir oyun.

Orjinalden alıntı: VaLoUr

quote:

Orjinalden alıntı: fatih989

kkratoss nuMETALxx arkadaşım tam benim kafadansınız Crysis gibi bir fps hayatımda görmedim

Mesela CoJ BiB daha güzel bir oyun.

Bana kalırsa en güzel oyun Unreal Tournament 3. Ancak bu iki oyun arasından Crysis'i seçerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 12 Temmuz 2009; 18:02:06 >

Orjinalden alıntı: mzkaplan

bir kerem crysis 2007 de dünyanın en iyi oyunu crysis warhead 2008 de dünyanın en iyi oyunu seçildi crysis resmi sitesinde bulabilirsiniz şişme görüntü demişsiniz

o kadar güçlü bir oyun ki daha dünyada bir pc full detay açamıyor

bu oyun türk yapımı sadece dağıtımcısı EA ancak yapımcı Crytek Yapım Cevat yerli Avni Yerli ve Faruk yerli 3 kardeşin kurduğu almanyada çalışan crytek oyun yapımı

ve bu oyun türk oyun sektöründe çok büyük bir başarı

ayrıca cod 4 de görüntüler o kadar iyi değil

crysis in görüntüleri harika

VE FARKETTİYSENİZ COD 4 TE MÜSLÜMANLARI ÖLDÜRÜYORSUNUZ FARK ETTİYSENİZ

ben kimseyle tartışmaya girmeyeceğim sadece bunları bilmenizi istedim lütfen karşılık cevaplar vermeyin biraz araştırın

şaka gibi ya.
    kardeş önce crytekin çalışanlarının türk olmadıını yanlızca yönetimde 3 türk kardeşin olduunu öğren sonra gel burda yorum yap.türk oyun sektörüyle alakası yok.saol yani hiç bilmiyoduk crysisin çok sistem istediğini grafikelrin çok gzl olduunu öğrettin bize
    İntel İ5 750 2.66@3.8ghz 1.25v___GIGA P55A-UD3R___Zerotherm Core92 Cpu Cooler___Zotac GeForce GTX260 Amp2 edition 730/1460/2400__Patriot SignatureLine DDR3 4GB 1600mhz cl9 ___Samsung 250GB SATAII 8mb 7200RPM___Seagate FreeAgent 1 TB 16mb External______Technisat Skystar2 Pcı___Tagan 2 Force II U33 800W___TT Xaser V7000D wingo___Creative inspire5200 5+1 speakersPhılıps 190X7-fb 19 LCD'___Logitech G5 2500dPi___A4tech X7 G600___

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.