Şimdi Ara

crysis için en ucuz sistem nedir....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkez kendine göre bazi sistemler tasarlıyo ve kendi kullanım alanlarına göre en ucuz ama en yüksek performansı elde etmeye çalişiyor...

peki crysis gibi oynanmasi her sistemde mümkün olmayan güzel ama sistemleri zorlayici oyunlar için en ideal ve en ucuz sistem sizce nedir? cevaplarinizi bekliyorum tşkler...

• bütçenizi belirtirseniz yardım etmemiz daha kolay olur. bütçeniz ne kadar?
  • E5200+4850
    cok iyi performans verecektir
  • olabilecek en min. bütçeyi düşünerek tabiki bu konun amacı bana crysis oynayacak sistem toplamak degil crysis için mümkün olan en düşük bütçeli bil. bulmak mcroll........
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugur200249

olabilecek en min. bütçeyi düşünerek tabiki bu konun amacı bana crysis oynayacak sistem toplamak degil crysis için mümkün olan en düşük bütçeli bil. bulmak mcroll........

kardeş sen oyanayacağın çözünüelük ye detay ayarlarını söyle
  • fiyat verirsem galiba 800-850ytl arası olabilir...
  • kardeşimin amd 3000 ve 7900gs si bile oynuyor crysis. Sorun biraz yetersiz o yüzden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: a1a1a1fs

E5200+4850

Dostum Crysis nVidia oyunudur. O yüzden 4850 önermeyin derim. Arkadaş hayal kırıklığına uğrar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***CoNDoR***

quote:

Orjinalden alıntı: a1a1a1fs

E5200+4850

Dostum Crysis nVidia oyunudur. O yüzden 4850 önermeyin derim. Arkadaş hayal kırıklığına uğrar

Tamam nVidia oyunu olabilir ama HD4850 ekran kartı crysis de hayal kırıklığı derecesinde kötü performans gösteriyecek, hatta iyi performans gösterecektir.
  • Ama yinede benim tavsiyem E5200+Sparkle 9800GTX+ (özel tasarımlı modeli) şeklinde olurdu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xenom

kardeşimin amd 3000 ve 7900gs si bile oynuyor crysis. Sorun biraz yetersiz o yüzden

ehue.. bende de AMD 3000+ ve 2600XT var, orta ayarlarda akıcı olarak oynayabiliyorum Hd-ready çözünürlükte.
  • 800-850 YTL'ye gayet güzel oyuncu bilgisayarı toplayabilirsin.

2.6 CPU DualCore
    3Gb Ram
    512 E.K.
    250GB 16MBCache HDD
    Bunları karşılayacak güç kaynağı ve anakart.

Tamamdır işin. Zaten bu aralar pek bomba oyunlar çıkmıyor o yüzden pişman olacağını zannetmiyorum. Üstüne para da kalır cebinde zaten 800-850 Liradan istersen kalanla da biraz daha lükse kaçabilirsin Ram'i 4-6 GB'a çıkarmak gibi.
  • Bu sayfayı tıklarsan sorunun ortadan kalkabilir. İçeriğinde çok detaylı ve güzel öneriler var. Sistem bana ait.
    http://forum.donanimhaber.com/m_26740671/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.