Şimdi Ara

crysis 8800gt vs 9600 gt (very high)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bu kartlardan hangisi crysis very high için daha iyi performans verir bu 2 karttan birini alcam ama bide şu kartları kullanan varsa colin mc rea dirtteki performansı nasıl söylerlerse sevinirim diger bilesenlerim şunlar

5200+ x2 @3,2
    2 gb 800mhz

crysis için 1024-768 düşünüyorum
    dirt içinse 1280-1204 4xaa

• [Deleted by Admins]
  • Ram ve İşlemcide herhangi bir sorun yok ama 8800gt de Veryhight oynayabileceğini zannetmiyorum.Ama 9600gt
    sorman hata
  • [Deleted by Admins]
  • 1280 de 4x aa da min 35 fps alıyo dostum colin de benim kart 1.2 yama ile .8800gt de min 40 alacaktır eminim bu ayarlarda ama oc ile tabiki. ben kartı suan 648-1674-2016 da kullanıyorum günlük 320mb 8800gts mi. crysis de 8800gt very hihg ta 1024 te ortalama 30 fps alacaktır oc ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UgurSuval -- 31 Mart 2008; 21:08:20 >
  • [Deleted by Admins]
  • imkansız ama hıgh da oynatır ikiside
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GT 420 Fps sorunu NVİDİA
    9 yıl önce açıldı
    CS GO FPS SORUNU(GTX 960M)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • neden imkansız olsun benim arkadaşın sistemde e6750 ve hd3850(hiçbirşeyde oc yok) var kendim test ettim very high da ortalama 20 fps alıyor 15 fps de minimum çatışmalarfalan oluyor oda onun için imkansız demeyin lütfen
  • pegasusun dediği yanlış biraz ama prothermin dediği tamamen imkansız
  • quote:

Orjinalden alıntı: protherm

neden imkansız olsun benim arkadaşın sistemde e6750 ve hd3850(hiçbirşeyde oc yok) var kendim test ettim very high da ortalama 20 fps alıyor 15 fps de minimum çatışmalarfalan oluyor oda onun için imkansız demeyin lütfen

zaten bende hıgh yazdım düzgün oku very hıgh imkansız dedim
  • arklar siz beni yanlış anladınız sanırım crysis için 1024-768 very high ama aa sız oynıcam

tabiki crysis very high ta aa açılacak bir sistem zor yani :D

aa 4x dirt içindi
  • ikiside yemez... yaw 1 oyun için vga kart alıyonuzya anlamıyorum herkez crysis diye deli oluyo ben daha pc me kurmadım bile ve kurmayacamda oynamadan baydı beni milletin azında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NorthShield -- 30 Mart 2008; 21:57:40 >
  • 3850 ile nereye very highda 20 fps alıyo ya????

bu 3850 nedir CROSSFIRE XxX mi ?
  • quote:

zaten bende hıgh yazdım düzgün oku very hıgh imkansız dedim

tamamda arkadaşlar bende very high dedim okumadınızmı ben sizemi inanayım gözlerimemi isterseniz birkaç gün içinde ss de koyarım pc benim olmadığı için bugün veya yarın yapabileceğim birşey deil ve very high vistada deil xp de mod ile burdan indirdim dh den denedim hatta ultra high da denedim ama onda kasmaya başladı 10 lara falan indi fps ama dediğim gibi very high oynanılabilirdi yani 20 fps ortalamaydı fraps ile. çözünürlükte 1280x1024 bu arada
  • he işte o very high demiceksin cofig diceksin very high demek harbi harbi DX10 kullanan crysis demek insanların aklına bu gelir önce
  • dx10 da very high deil tabikide mod ile ama mod ile dx10 da bile olmayan grafikler açılıyor gerçekten hiç bir fark yok bende çok şaşırdım gördüğümde ama öyle işte napiyim döveyimmi kartı
  • ayrıca very high da dx10 olsada imkansız değil alın birde buna bakın ozaman
    http://www.youtube.com/watch?v=2qYJyNEsc08
  • @123-124

Şu anki kartınız nedir?
  • [Deleted by Admins]
  • Cevabı burada:

http://resim.donanimhaber.com/m_20318647/tm.htm (G94 GT'nin Crysis testlerinde 1650 MHz shader'le çalışmasına dikkat edin. Normâli 1600'dür, bu da çok az da olsa etki edecektir, küsüratlı sonuçların olduğu farklara [1900 MHz'ye göre olan fark].

Ama, 9600 GT'yi hız aşırtırsanız, 1280x1024 - 0x AA - 16x AF - XP "modsuz yüksek"teki başarım yetersizliği durumunu tam anlamıyla düzeltemezsiniz meselâ.

Sonuçta, kartın çıkabileceği değerler belli, benim testte kullandığım değerlerden daha yüksek olabilseler de.

Sadece, çıktığınız saat hızının hakkını veren sonuçlar alır. Yani, "hız aşırttım ama neredeyse hiç artış olmadı" gibi bir şey dedirtmez. Neyse odur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 30 Mart 2008; 22:49:03 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.