Şimdi Ara

Crysis 4 de ne olacak ? HARD SPOILER İÇERİR!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
2
Favori
55.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selmand


    quote:

    Orijinalden alıntı: xzxx

    Aekadaşlar crysis 4 te nomad alcatraz olmaycak çünkü nomad kendini propetg ve phsayconun üstüne gelen füzeye attı alcatrazda ölüydü sadece nanosuit olduğundan öyle gözüküyordu zaten konuşmamasının sebebi de bu

    Lütfen tam olarak anlat kafam iyice karıştı. 1i oynadım unuttum warhead ı oynamadım. 3u oynadım , şimdi 2yi oynuyorum sona yaklaşdım. Bu alcayraz nerde oldu, biz 3. Oyunda kimle oynuyorduk. 3de harbringer uzaylı olmuş dolanıyordu, 2de bir tüp içinde adam. Kafam iyice karıştı. Tüm seriyi başdan oynamıyım.

    nomand kendini füzeye atmadı crysis wreckage oyna ( ismini tam hatırlamıyorum ) şimdi bir VTOL e biniyolar vtol kaza yapıyor ve düşüyor nomand sağ kalıyor ama
    çıkamıyor çünkü etrafını ateşler salmış sonra nomand çıkmaya çalışırken yanarak ölüyor




  • yakonazi kullanıcısına yanıt
    crysis wreckage oyna bence onda normal asker oluyosun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SDDSADASDASD

    quote:

    Orijinalden alıntı: selmand


    quote:

    Orijinalden alıntı: xzxx

    Aekadaşlar crysis 4 te nomad alcatraz olmaycak çünkü nomad kendini propetg ve phsayconun üstüne gelen füzeye attı alcatrazda ölüydü sadece nanosuit olduğundan öyle gözüküyordu zaten konuşmamasının sebebi de bu

    Lütfen tam olarak anlat kafam iyice karıştı. 1i oynadım unuttum warhead ı oynamadım. 3u oynadım , şimdi 2yi oynuyorum sona yaklaşdım. Bu alcayraz nerde oldu, biz 3. Oyunda kimle oynuyorduk. 3de harbringer uzaylı olmuş dolanıyordu, 2de bir tüp içinde adam. Kafam iyice karıştı. Tüm seriyi başdan oynamıyım.

    nomand kendini füzeye atmadı crysis wreckage oyna ( ismini tam hatırlamıyorum ) şimdi bir VTOL e biniyolar vtol kaza yapıyor ve düşüyor nomand sağ kalıyor ama
    çıkamıyor çünkü etrafını ateşler salmış sonra nomand çıkmaya çalışırken yanarak ölüyor


    Nomad'i harcamışlar. Crysis senaryoyu iyice bozdu her oyunda öncekinden daha farklı bir senaryo yaptılar. Hele 3'te iyice saçmalamışlar. Crysis 3'ü multi modu güzel olduğu için satın aldım. Senaryo moduna başladım ama oynarken sıkıldım ve sırf yarım kalmasın diye bitirmek zorunda kaldım.

    AC Revelations'tan sonra nasıl kötüleştiyse Crysis de aynı şekilde saçmaladı.




  • Nomad'e ne oldu? Crysis: Comics de öldüğü belirtildi.(Ayrıca C3'ün başında ve sonunda Prophet elinde 3 künye tutuyor: Nomad-Aztec-Jester)

    Prophet'a ne oldu? Prophet C1'de adaya gittiğinde adamın içine sefler girdi. Virüs bulaştırdılar. Prophet çok müdahele etmeye çalıştı ama malesef bu vücut ile olmayacağını anladı. Giysiyi ve gördüklerini yani zekasını temiz bir bedene nakletmesi gerekiyordu. Alcatraz'ın henüz ölmemiş vücudunu buldu. Giysiye soktu. Alcatraz'ı giysi Crysis 2 boyunca fiziksel olarak devamlı iyileştirdi. Sonunda vücut eski sağlam haline gelince Prophet'ın zekası yani yapay zeka sahne aldı ve "They call me Prophet" dedi. Crysis 3'te ise bu sefer vücut ve giysi bir evrime gitti. C3 boyunca giysi durmadan içindeki vücudu ilk programlanan vücuda yani Prophet'ın orjinal bedenine çevirmeye çalıştı ve sonunda başardı. Hem Prophet artık süper özelliklere sahip eski insan vücuduna(!) kavuştu hemde dünya kurtuldu kötüler yenildi.

    Şimdi gelelim fasulyenin faydalarına..

    Oyun devam edicek. Oyunun ismi %99 yine CRYSIS olacak, emin olabilirsiniz. Ama bu sefer Call of Duty stratejisi izlenecek. Yani Crysis: bilmemne, xxx vs vs. Oyuncuları bekletmeden hızlı ve iyi oyunlar çıkarmaya çalışacak stüdyolar. Kısaca CRYSIS daha yeni başlıyor. Ayrıca CRYSIS çoklu evrende geçecek. Yani CRYSIS 4 gibi hikayesi ana üçlemeyle uzaktan-yakından bağlantılı bir oyunda gelecek, Warface gibi F2P oyun da gelecek. Hatta TPS versiyonları bile gelecek. Blizzard'ın yaptığı gibi kart ve moba oyunu bile gelebilir.(Crytek'in yeni mobası Arena of Fate'den bahsetmiyorum.) Yani CRYSIS teması adı altında çoklu oyunlar geleblir ve artık Crytek yeni CryENGINE ve yeni partnerleri ile daha çok F2P sektöre yönelecek. Bunun ilk meyvelerini Warface ten GFACE sayesinde topladı.

    Bana sorarsanız Warface'e CRYSIS eklentisi gelmez. Bazıları diyor nano giysiler gelecek falan diye ama gelmez. GFACE üzerinden Warface'e benzer bir CRYSIS gelebilir. Ayrıca Crytek artık yapacağı oyunların 4'te 3'ünü (dağıtıcı şirket ile yaptığı anlaşma farklılık göstermezse) F2P olarak kendi oluşturduğu GFACE platformunda yayınlayacak ki bu da bir artı. ;)

    Son olarak.. Hepinizin moba,f2p,tps vs. farklı versiyonlarda Crysis'leri seveceğinden eminim fakat hepimizin asıl ilgilendi Crysis'in hikaye üzerindeki yeni oyunu. :)

    Crysis'in hikaye üzerindeki yeni oyunu muhakkak ana üçlemeyle bağlantılı olacak. Oyun birden fazla karakterlerde çeşitli zamanlarda geçebilir. 2 tane romanı ve bir tane çizgi romanı çıktığından 2020 ve 2023 arasındaki o zamanı asla yeni oyunda anlatmazlar eminim bu kitaplar anlatıyor zaten. Yeni oyunda bunlara zaman harcamazlar. Asıl mesele 2023 ile 2047 arasındaki o upuzun yılda Prophet CELL tarafından uyutulurken Psycho'nun başına gelenler olacaktır muhakak. Psycho'nun başına gelenleri anlatabilir. Ayrıca Jester ve Aztec yanarak imha ediliyor, kendi elimizle. Geri dönüşleri asla yok. Ama Nomad füzenin önüne atlayıp ölüyor ve burda giysi kendini koruma moduna geçmiş olabilir.(Öyle bakmayın, Prophet'in başına gelenlerden sonra bu giysi herşeyi yapabilir diye düşünüyorum o.O ) Yani kısaca yeni oyun Psycho ve Nomad üzerinden gidip yine bir şekilde Prophet'a bağlanabilir. Crysis 2 nin ilk hikayesini okuduğumda hatırlıyorum sadece New York değil. Bütün dünya istila altında. Diğer şehirler ne yaptı ne yapıyot? Bunlar gösterilebilir. Alfa Sef'in nerden geldiği anlatılabilir. Ayrıca Lingsan adasının altında kocaman bir uzaylı tersanesi var. Ne yani hepsi yok mu oldu? Prophet o adada huzurlu bir şekilde yaşayacak mı? Ya da SEF ler geldikleri portalı yeniden açamayacaklar mı ana gezegenleri neredeyse? Daha çooook işimiz var CRYSIS bitmedi :)




  • Başka Crysis konusunda bu yazıyı yazmıştım ama Crysis konuları öldüğünden,rağbet görmediğinden herhangi yorum gelmemişti.Crysis 3 teki vur kaç taktiğini uygulayan yaratîklar iyi düşünülmüş.Düşündüğümde uzaylıların kovan mantığı basit bir sistemde olduklarını gösteriyor,yada oyun hikayesinde uzaylıları iyice anlatamadılar.Yani bizden kat ve kat güçlü,yüksek teknolojiye sahip yaratıklar var ortada.ama nasıl ürüyorlar,nasıl iletişimdeler diye baktığımızda.Beyinsiz bir profil çiziyorlar,saldırgan,hayvani profilleri olunca "tipik uzaylı" klişesinden sıyrılamıyorlar.Aslında oyunlardaki en büyük eksik burada,bu yaratıkları öldürülmek için haritada belirli yerlere konmuş et-metal yığını olarak kullanmaları hikayedeki eksi nokta.Sizce uzaylı nedir ? Neden saldırmalı,amacı nedir,daha akıllı olmalımı ? Hadi bakalım.
  • Serinin 3 oyununuda oynadım, bitirdim, multiplayer'da 100 saat falan geçirdim ama yapımcılarının türk olduğunu yeni öğrendim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaptan Haddock

    Güzel bilgiler

    crysis daki son durum nedir bilen yok mu arkadaşlar 2 senedir bekliyorum merak içindeyim
  • SP si çok mühim değilde MP sini Crysis Wars gibi yapsınlar bana yeter.
    Warstan sonraki Mp lere bir türlü ısınamadım gitti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maviadam

    Directx 100 isteyecek

    Büyük ihtimalle DirectX 12 çıkacak ve bunun kullanıldığı ilk oyunlardan biri olacak. Bu da yeni donanımlar demek.

    Sinir bozucu bir durum.
  • Gelsin artik seriyi tekrardan bitirdim cryengine 4 cikarmi acaba cikarsa kuskusuz 3 gibi en iyi grafik motoru olur zaten bana oyunu oynatan sey mukemmel grafikler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsimlendirma rakamsal olmasada çeşitli güncellemeler ile motor güncellenir bence,dx12 ve invidia'nin tanittiği teknolojileri destekler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birçok İnsan için crysis 2-3 hayal kırıklığı oldu ve şu nomad olayını hala anlamış değilm, yorumları felan da okudum bişe bulamadım ki
  • Nomad e ne oldu diye merak edenler için

    Crysis comics te roket nomad in üzerine gelince nomad öldü diye biliniyor. Ama crysis 3 te tüm datapad leri topladığınızda gizli olan bir yazışma çıkıyor ve orada dominic lockhart(silverback) ın nomadı bulduğu söyleniyor. Herhalde lockhart crysis 2 sırasında ölmemiş ve nomad de ölmemiş.


    Ama helena rosenthal hargreave in botu geldiğinde hazırlanan pusuda ölüyor
  • Bir crysis 4 hayranı olarak konuyu baya bir araştırdım aslında oyunun yeni adının crysis 4 olmayacağı yönde bir çok yorum var. Beklemedeyiz...

    kaynak: Crysis 4 Ne Zaman Çıkacak?
  • Crysis serisi Assasian Creed serisi gibi ''mali kaynaklar el verdikçe'' çıkarılması ve devam ettirilmesi mümkün bir oyundur.Oyun ''suit'' tarafından verilen imkanlar dahilinde neredeyse benzeri olmayan bir yapıda,önemli olan Crytek her seride bu cevheri iyi bir şekilde işlemesidir.Şirket şu an mali sıkıntılarda olduğundan enerji toplayacak birikimi sağlamak zorunda (Crysis 3 6X m dolar maliyetinde bir oyun) Şirket daha iyi bir oyunla karşımıza çıkacaktır,fakat ne zaman ? Mali kaynak : HUNT,Arena of Fate,Warface gibi oyunlarla oluşturulmaya çalışılsa da sonuçta şirketin giderleri bu birikimi zorlaştırmakta.
  • Her nedense bu konuyu hortlatmak istedim. Zaten konu başlığı gelecekte çıkacak olan bir oyun hakkında. Sene 2016 oldu Crysis 4 hala ortalıkta yok.
    Ben de çok merak ettim. Şu an için oyun içeriğini tahmin bile edemiyorum ama tahmin ettiğim 2 şey var
    1si oyun boyutu 70-80 GB olur herhalde....
    2. crytek gene sürpriz yapıp bu oyunu sadece DX12 veya Sadece DX13 için çıkarabilir. o zaman pamuk eller cebe herkes yeni nesil ekran kartılarına

    Mesela 8 GB 512Bit R9 480X Falan çıksa Dx13 destekli olsa sonra da CRYSİS 4 ile Ultra ayarda 1440P ile oyun keyfini doyasıya yaşasam




  • alikiziltoprak kullanıcısına yanıt
    bendede NVDIA GeForce 9600M GT var Crysis 1 den tut gta 4 e kadar her türlü süper oyunu çalıştırdı DX10 la fakat DX11 uyumlu olmasına rağmen DX11 uyumlu GPU gerek diyor crysis 3 oynamak için. e zaten uyumlu gpu m var... birde keşke crysis 1 in MP si kapanmasaydı. GameSpy ın uygunsuz hareketleri yüzünden GameSpy çöktü ve Crysis 1 le beraber bir çok oyunun MP si oynanmıyor. ne güzel oynuyordu herkes. yaklaşık 160 server vardı bende. ve her birinde türk varmı diyince 20şer kişi ben diyordu çok güzeldi yaa. ESKİ GÜNLER NERDEEEE @alikiziltoprak
  • Nerede bu crysis 4 ?!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En baştanda önce 2015 lerde fln yeni bir karakterle Nano suit almadanda savaştığımız bir oyun olmalı.

    Shooter mekanikleri yenilenmeli.

    Oyun Karadeniz vs de gećmeli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crysis serisi 3 ile bitmemiş miydi
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.