Şimdi Ara

CRYSIS 3 PC Multiplayer Topluluğu 65+ Kişiyiz - The Lost Island DLC! (DH Server) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.083
Cevap
7
Favori
82.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 15€
  • DLC iniyor merak hat safhada.
  • Bu kadar sacma bi guncellemeden sonra 15 euro verilmez bu yamaya. Hepi topu kac kurustu ki. 82 liraya oyunun kendinisi alldim ben. Guncelleme sart aga

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karahan_1900

    Bu kadar sacma bi guncellemeden sonra 15 euro verilmez bu yamaya. Hepi topu kac kurustu ki. 82 liraya oyunun kendinisi alldim ben. Guncelleme sart aga

    İlla düzeltcekler daha önceki bir güncellemede de sorun oldu ardından hemen hotfix yayınlamışlardı, öyle sorunlu güncelleme çıkartıp bırakmıyorlar ilgileniyorlar yani.
  • DLC yi biraz oynadım haritalar güzel modlar çok iyi yeni silahlarda dengeli aşırıya kaçan bir özellikleri yok ama bi iki silah daha olsaydı iyi olurdu.
  • oynadım biraz..

    Çılgınlık oyun modu acayip olmuş her dk sana farklı silah veriyor onunla adam öldürmeye çalışıyorsun ben beğenmedim bu modu.

    Crossing haritası güzel ve çoook büyük..
    creek ve ascent i pek beğenmedim.
    coastline güzele benziyor.

    claw çok güzel bir silah görünşü harika ve fy71m gibi ateş ediyor, silaha bağlı birde kemer parçası var siz harelet edince dynamic olarak o da hareket ediyor .
    rhino ise tam bir gelişmiş jackal silahı çok etkili.

    bu arada hunter edition daki preorder exclusivelrimide şimdi açabildim





    daha devam gelecek ben oynadıkça.




  • Preorder şeysi herkesde dlc ile açıldı sanırım nano yeniçeridede bendede öyle oldu.
    Team possesion modu harika olmuş bayrağı alanın tüm takım tarafından korunmasımı dersin yoksa bayrağı alanı diğer takıma karşı savunmakmı dersin ikiside harika.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 5 Haziran 2013; 6:36:34 >
  • claw ve rhino iyi silah
    ascent harici mapler çok güzel ve büyük (çok büyük), coastline ise mükemmel en iyi map !! yarın SS atarım bol bol.
    oyun modlarından çılgınlık hoşuma gitmedi, diğerini denemedim daha.

    dlc oyuncuları var, artıyor serverlar boş değil..

    yeniden palmiye ağaçlarını görmek güzel.. fakat agaçlar kırılmıyor ilk oyundaki gibi birde evlerde parçalanmıyor pek.. fakat yapraklar vs aynı etkileşim var ilk oyundaki gibi.

    şimdilik bu kadar izlenimlerim.. iyi geceler.
  • Birkeç resimde benden.



    Bu korkuç şeyde erimiş nanosuit yanan arabanın üstüne çıkınca oldu.
    DİKKAT: Oyundan soğutabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 5 Haziran 2013; 6:55:46 >




  • kutulu olarak çıkacakmı almamayı düşünüyordum ama resimlerde güzel gözüküyor :)
  • İlk Crysis 2 de buluban Dlc ile beraber gelen Keleş nasıl oyunda dengesizlik yapıyorsa,aynısını Crysis 3 Dlc ile beraber gelen silahlar yaptı.Arkadaş karşı takımda dlc pompalı tüfeği vardı ve resmen karşı takıma avantaj verdi tek tek atımlık pompalı tüfeğin,hasar oranının biraz indirgenip jackal kadar seri olmasada seri seri atış yaptığını hayal edin resmen rezillik.EA dağıtıcılığı sadece hikayebin kısaltılıp oyunun berbat edilmesine yetmedi,birde multiplayer modunada dengesiz şekilde el attılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kımyasal

    İlk Crysis 2 de buluban Dlc ile beraber gelen Keleş nasıl oyunda dengesizlik yapıyorsa,aynısını Crysis 3 Dlc ile beraber gelen silahlar yaptı.Arkadaş karşı takımda dlc pompalı tüfeği vardı ve resmen karşı takıma avantaj verdi tek tek atımlık pompalı tüfeğin,hasar oranının biraz indirgenip jackal kadar seri olmasada seri seri atış yaptığını hayal edin resmen rezillik.EA dağıtıcılığı sadece hikayebin kısaltılıp oyunun berbat edilmesine yetmedi,birde multiplayer modunada dengesiz şekilde el attılar

    Rhino ya laf yok çok beğendim ben ama sağlam bi scar feline yada fy71 kullanıcısı karşısında fazla şansı olmuyor okadarda güçlü değil bence isabet oranı düşük.




  • banada alın yahu




  • quote:

    Orijinalden alıntı: trsayko

    kutulu olarak çıkacakmı almamayı düşünüyordum ama resimlerde güzel gözüküyor :)

    evet dostlar. bu yamayı marketten alabiliyor muyuz yoksa internetten mi indirmek gerekiyor.?
  • Öncelikle hiç bir sitede olmadığını belirtmek gerek. Sadece Origin ve bazı Amerikan sitelerinde mevcut(Bizdeki tek seçenek Origin). Yani Origin üzerinden yaklaşık 35 tl gibi bir fiyat(14.99 Euro için) verdikten sonra hesabına tanımlamasını yapıcaksın(Daha önce DLC almadığım için bu kısımı bilen biri açıklarsa daha iyi olur.). Sonrasında yine Origin üzerinden aynen Battlefield DLC'leri gibi paketi indirip, oyuna gireceksin ve oynamana bakacaksın.

    Sanırım yardımcı olabilmişimdir. Sağlıcakla.
  • beyler suan sw ful dolu ve hepside yabancı :D Kendim giremedim daha
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasretbiter

    quote:

    Orijinalden alıntı: trsayko

    kutulu olarak çıkacakmı almamayı düşünüyordum ama resimlerde güzel gözüküyor :)

    evet dostlar. bu yamayı marketten alabiliyor muyuz yoksa internetten mi indirmek gerekiyor.?

    inşallah kutulu versiyonu çıkar :(
  • 1 saattir oynuyordum ben de şimdi çıktım. İşin içine RUS'lar karıştı. Heriflerin işi gücü hile. Ve yine bizim sunucu da lag oluyor.
  • Bir de şu olaya hala gıcık gitmekteyim. Adam eline alır oku haritanın bir köşesinde yüksekçe bir yere yerleşir. Diğer köşedeki adamı vurur. Bu da yetmiyormuş gibi okla etrafa mal mal bakarken arkasından gelen Hunter perkli adamı nasıl oluyor da fark ediyor hala anlamış değilim.

    Bundan da ziyade, DLC silahlarının Digital Deluxe Edition alanlarda bile olmadığı bir halde kullanılabilmesi çok saçma olmuş aynen Cyrsis 2'de olduğu gibi yani. Bende Max Edition almıştım FY71 (klasik deyişle keleş) hediye verilmişti. Tabiiiii bununla beraber sunucuların çoğu bu sliahı yasaklamıştı Scar+Laser gibi. Diyeceğim şudur. Bir DLC yüzünden bu iş artık bka sarmaya başladı ve devamı da gelecekmiş gibi. EA sanırım Crytek'i rahat bırakmıyor. Oyunun normal versiyonunu ve diğer versiyonlarının fiyatını aşağı çektiği bir dönemdeyiz ve diğer oyunlarda yaptığı gibi ardından hemen DLC çıkarıyor. Millet de(Pre-Order yapanlar çoğunlukla) gidip bu DLC'leri de almıyor mu. Al sana kavga dövüş. Neyse umarım şu DLC silahları yasaklanmaya başlar bir an önce. KULLANACAK VARSA GİTSİN ALDIĞI DLC'DE OYNASIN. Burda 15 dolar için birbirimize düşmeyelim.
    (Ya bir de neydi o pompalının ismi unuttum şimdi. Yüzüklerin efendisinde Gollum vardı, izleyenler bilirler. Aynen o tuhaflaşmış yaratığın Gollum dediği gibi ses çıkıyor silahtan. Uzaktan gelince böyle bir ses hemen koşuyorum kim boğuluyor diye beaa...)

    Hadi kalın sağlıcakla.




  • hahaha aynen öyle ses çıkıyor şu rhıno ve makinalı var ikiside çok harika tabi bende yok düşmanı oldurunce alıyom yerden fakirlik işte :D Rhino çok fenna bişi adama tek atıyor abi ve o makinalı varya elime aldım karşımda 3 adam tak tak tak tak eşşek gibi vuruyor. Hepsini aldım 3 mermisi yetiyor çok dengesizlik olmuş. ama rhino sayesinde oyunda 12 ye 4 gidiyodum hiç ölmeden 6 adam öldürdüm fennaa :D
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.