Şimdi Ara

CRYSIS 3 PC Multiplayer Topluluğu 65+ Kişiyiz - The Lost Island DLC! (DH Server) (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.083
Cevap
7
Favori
83.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ve hepimiz o Rap7or'un hileci olduğunu öğrendik. Tek nişan + Dsg1 reflex = Kafadan anında ölüm. Ben de dsg1 ile reflex kullanırken birini görüp ateş edene kadar ölüyorum ama adam hem de kafadan vuruyor. Aimbot olmasa bile wallhack gibi bir şey kullandığı kesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: luganoguz

quote:

Orijinalden alıntı: karahan_1900

Ben amiral le oynuylrum. Ts3 le de konusuyoruz ayni zamanda da. Ben bile utanmasam olum kamerasina bakip onun hile kullandigini sanacam. Ama yapmiyor. İste tam olarak bunu diyorum. Olum kamerasina bakip oyle demek olmuyor diyorum. Bak sana bir kac video gostereyim bunun hile olmadigini bilek oldigunu tek kisi bile soyleyemez. Eve gecince videolarin linkini atarim.

Game over hakkinda da hakli olabilirsin. Ben de oyle dusunuyorum. Ne diyelim ki simdi. Sonucta banlanan biziz

Ben ölüm kamerasına bakıp söylemiyorum, hatta benim çektiğim ilk videoda sekiyor gibi görünüyor ama sekmiyor ve 2. videoya bakarsan adam uzaydan o silahla nasıl vurabilir bi düşün, ölürkende anlaşılıyor bi anda ölüyosun kimse bunu o kadar uzaktan yapamaz, aynı şey game over içinde geçerli kimse seken silahlarla bi anda öldüremez oyuncuyu, neyse bu hile konusunda hemfikiriz daha fazla tartışmaya gerek yok :)

http://youtu.be/f1GgClQv7Gk

Alin size hileci. Matematikua mi nedir. Meslegimi de nick olarak yazmis herif. İzleyin suna dikkat edin. Bi kere adamda silah uzmani yokken muthis hizli nasil nisan alir. Adam hileyi puan kasmak icin kullaniyor ki kullandigi tek eklenti xp bonus eklentisi. Ve bunu saatlerce yapti. Aynisini rap7or da yapti ama video ya aldigim anlar tam belli olmuyor. İzleyin. Bunda iyi niyet gutmek imkansiz. Banlanmasi icin sikayeti hepimiz edebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Ben amiral le oynuylrum. Ts3 le de konusuyoruz ayni zamanda da. Ben bile utanmasam olum kamerasina bakip onun hile kullandigini sanacam. Ama yapmiyor. İste tam olarak bunu diyorum. Olum kamerasina bakip oyle demek olmuyor diyorum. Bak sana bir kac video gostereyim bunun hile olmadigini bilek oldigunu tek kisi bile soyleyemez. Eve gecince videolarin linkini atarim.

Game over hakkinda da hakli olabilirsin. Ben de oyle dusunuyorum. Ne diyelim ki simdi. Sonucta banlanan biziz

Ben ölüm kamerasına bakıp söylemiyorum, hatta benim çektiğim ilk videoda sekiyor gibi görünüyor ama sekmiyor ve 2. videoya bakarsan adam uzaydan o silahla nasıl vurabilir bi düşün, ölürkende anlaşılıyor bi anda ölüyosun kimse bunu o kadar uzaktan yapamaz, aynı şey game over içinde geçerli kimse seken silahlarla bi anda öldüremez oyuncuyu, neyse bu hile konusunda hemfikiriz daha fazla tartışmaya gerek yok :)

Alin size hileci. Matematikua mi nedir. Meslegimi de nick olarak yazmis herif. İzleyin suna dikkat edin. Bi kere adamda silah uzmani yokken muthis hizli nasil nisan alir. Adam hileyi puan kasmak icin kullaniyor ki kullandigi tek eklenti xp bonus eklentisi. Ve bunu saatlerce yapti. Aynisini rap7or da yapti ama video ya aldigim anlar tam belli olmuyor. İzleyin. Bunda iyi niyet gutmek imkansiz. Banlanmasi icin sikayeti hepimiz edebiliriz

Adam hackin alasını yapmış. Silah uzmanı modülünü kullanmadan o kadar hızlı nişan almak gerçekten de imkansız tabi hile dışında. Şikayetleri basalim lütfen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bana hileci diye soylentiler cikmis videoda cekmisler hangi videoda silah sektigi belli oluyor benimkinide girdim izledim baska videolarida izledim ben kendimi biliyorum arkadaslar kimseye inandirma gibide bi luksum yok keske olsaydi kim neye inanmak istiyorsa ona inansin.
    ve birbirimize sahip cikacagimiz yerde kuyumuzu esmeyelim 3 kurusluk oyun icin kimsenin kalbini kirmaya degmez bende tam 4 tane cry 3 var biri banlandi bow da okadar lag varki crysis3s.com da dunya 3 nculugune oturmustum Uzun lafin kisasi bana destek olan arkadaslara destek olmayanlarada tesk. ederim hepinize iyi oyunlar
  • quote:

quote:

quote:

Bu adamı bende biliyorum bariz belli ediyo dallama.
    Sen başka linklerde atacaktın hilemi bilekmi anlaşılmayacak falan diye onları da koy bakalım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sen başka linklerde atacaktın hilemi bilekmi anlaşılmayacak falan diye onları da koy bakalım.

yazdigim yaziyi tekrar oku istersen. Hile mi bilek mi kimse sorgulayamaz bile direkt hile anlasilir manasindaki videolari yollayacagim dedim. Yolladim da.
    Baska hile anlama yollari da var. Mesela adamda manevra yok ayni anda ciktigimiz yolda benden hizli gidiyor. Buna hangi silah dahil olursa olsun manevra kullanandan daha hizli hareket edemez. (Tabanca haric) silah uzmani kullanmiyor. Ama resmen jet gibi reflex acip kapatiyor. Bu da bariz. Sarjor degistirmiyor sinirsiz mermi hilesi bariz. Gauss kullaniyor ama zerre kadar tepme yok. Bu da bariz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TorukMactoo

quote:

quote:

quote:

quote:

yazdigim yaziyi tekrar oku istersen. Hile mi bilek mi kimse sorgulayamaz bile direkt hile anlasilir manasindaki videolari yollayacagim dedim. Yolladim da.
    Baska hile anlama yollari da var. Mesela adamda manevra yok ayni anda ciktigimiz yolda benden hizli gidiyor. Buna hangi silah dahil olursa olsun manevra kullanandan daha hizli hareket edemez. (Tabanca haric) silah uzmani kullanmiyor. Ama resmen jet gibi reflex acip kapatiyor. Bu da bariz. Sarjor degistirmiyor sinirsiz mermi hilesi bariz. Gauss kullaniyor ama zerre kadar tepme yok. Bu da bariz.

Alıntıları Göster
    Sakin beyler :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 12 Ocak 2014; 17:29:39 >

• MATEMATUKA, hile yapmıyor bildiğim kadarıyla crysis 2 de de oynardık onunla eski OVERlerden, hızlı koşmasına gelince silahlarda eklenti kullanmıyor, ve aim'inin nekadar iyi olduğunu gösteriyor, onunla çok teke tek sunucularda denk geldik dsg kapıştık bayağı iyiydi, ama bilemem ben videoda hile ile alakalı birşey göremedim.
  • Bana da hileci denildi. Ben cocuk gibi insanlari engelleme banlatma kickletme yapmadim. Ha cok da umrumda degil. Herkes oyununu oynasin. Hileyi de buraya degil gerekli yere sokayet edeceksiniz. Bu kadar basit. Hile kullanmadim. Kullanmadigimi da ispat etmek zorunda segilim. Cok sitede banliysam bu kimseye kufur ettigim icin degildir. Sadece cok iyi oynadigim icindir. Kimseye ispat etme zorunlulugum yok. Ama sunu bilmelisiniz ki bana hakaret edilince kimsenin cocuk, 15 yas 30 yas dede admin olusuna bakacak degilim. Terbiyenizi ben de veremem. Ama cevabinizi veririm. Bana ana avrat kufredip simdi de birsey demedim demeyle olmaz Kerem. Seni iki kere uyardim duzgunce. Cakallar deyip insanlari kiskirtiyorsun. Kime dedim diyorum. Cevap vermiyorsun. Sonra bir laf daha. Sama yalvarmisligim asla olmadi. İspat et gorelim. Ha adresini vermeyle karanlik kabadayiligiyla anca kendine yakisani yaparsin. Olsa da umrumda olmaz ben oyunumu oynarim. Hilecilere tekme acarim. Kesin eminsem. Onun haricinde 3 kurusluk oyun icin kimsenin kalbini kirmaya degmez. Seven sevmeyen herkese biz de tesekkur ederiz. Allah biliyor kimin hileci kimin yalanci oldugunu az laf cok is diyor hepinizi oyuna davet ediyorum. Haydi kalin saglicakla.

• quote:

Orijinalden alıntı: derka82

MATEMATUKA, hile yapmıyor bildiğim kadarıyla crysis 2 de de oynardık onunla eski OVERlerden, hızlı koşmasına gelince silahlarda eklenti kullanmıyor, ve aim'inin nekadar iyi olduğunu gösteriyor, onunla çok teke tek sunucularda denk geldik dsg kapıştık bayağı iyiydi, ama bilemem ben videoda hile ile alakalı birşey göremedim.

Tamam arkadasla gecmisin var. Ama bu onun hileyi asla kullanmayacagi anlamina gelmez. Ben bu videoda sunu biliyorum ki bu asla bilek degildir. Hile bana gore. Cunku oyunun bu kadar hizli nisan alma bag bug falani filani yoktur. Burda da iyi niyetli olacak halimiz yok. Ama ben gerekli yere sikayetimi ederim. Gerisi bana degil oyun sahiplerine duser.

• Valla ömerim istediğin yere şikayet edebilirsin tabiki :D ama cevap verirlermi bilmem, crysis 2 deki gibi 3 de bıraktılar ilgilenmiyor crytek hatta ilk 2,3 ay ilgilendiler. ha bu arada senin gibi düşünürsek herkes hile kullanma potabseyiline sahip yani herkes kullanabilir hile kimse kimseye garanti edemez ben MATEMATUKAYI hiç hile kullanırken görmedim, tanımam sessiz bi oyuncu girer oyununu oynar çıkar kimse ile münakaşaya girmez bu kadar yani
  • arkadaslar ben sizi anlamiyorum anlasamadiginiz nokta neresi o hack bu hack bizene yabancilar kadar olamadik adamlar birbirlerine sahip cikiyor lutfen bizde birbirimize sahip cikalim yalan yanlis demeclerle soylentilerle kimseyi kirmayalim surda 3 5 arkadasiz aramizda evli barkli insanlar var hepinizi birlik beraberlik saygi Sevgi cercevesinde oyun oynamanizi diliyorum
  • Arkadaşlar sizin bu serverda oynamak için ne yapmam gerekiyor server listesine turk mü yazıcam?

Ayrıca birşey daha sormak istiyorum 25. seviyeye falan geldim ama hala anlamadıgım şeyler var mesela ufuk çizgisinde oynarken falan yukardan bi anda bu uzay aracı gibi bişeyden ışık iniyor ve ölüyorum.Bunu ben nasıl yapabilirim peki ? hiç kullanmadım daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanDrogba

Arkadaşlar sizin bu serverda oynamak için ne yapmam gerekiyor server listesine turk mü yazıcam?

Ayrıca birşey daha sormak istiyorum 25. seviyeye falan geldim ama hala anlamadıgım şeyler var mesela ufuk çizgisinde oynarken falan yukardan bi anda bu uzay aracı gibi bişeyden ışık iniyor ve ölüyorum.Bunu ben nasıl yapabilirim peki ? hiç kullanmadım daha

Kıll streak denilen şey ile oluyor.Örnek : üst üste ölmeden 3 kişi vurana belirli bir süre radar veriyor,6 kişi vurana lazer saldırısı gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

quote:

Arkadaşlar sizin bu serverda oynamak için ne yapmam gerekiyor server listesine turk mü yazıcam?

Kıll streak denilen şey ile oluyor.Örnek : üst üste ölmeden 3 kişi vurana belirli bir süre radar veriyor,6 kişi vurana lazer saldırısı gibi.

Bir kaç ekleme de ben yapmak isterim. Sanırım bu konularda çok acemisin.

Şöyle ki oyunda üst üste öldürme (kill streak) yaptığın zaman sana bazı bonuslar veriyor.
    Bu bonuslar haritadan haritaya farklılık gösteriyor.
    Örneğin aşağıya eklediğim 1. ve 2. resimdeki sol tarafta görülen 3-5-7-10 ile numaralandırılmış bonusları yanında yazan numara kadar adamı üstü üste öldürüp künyelerini alman gerek (tek bir doğmada).
    Resim 3'te sol alt taraftaki küçük haritanın hemen üstünde yazan TOPLANDI 3/4 ve solundaki işaret neyi açmaya ne kadar kaldığını gösteriyor. Resimdekinde Swarmer 4 tane ile açıldığından 3 tane künye toplandığını 1 taneye daha ihtiyaç olduğunu gösterir.
    Künyesini almazsan bonuslar işlemez maalesef.
    Yani aslında üst üste öldürmek de yetmiyor.
    Üst üste 3-5-7 ya da 10 künyeyi alabilmen lazım ki bonuslar işlesin.
    TABİ BONUSLARIN İŞLEMESİ İÇİN BONUS TUŞUNA BASMAN GEREK.
    BU TUŞTA EĞER DEĞİŞTİRMEDİYSEN 4 TUŞUDUR(hemen E ve R harflerinin üstündeki NumPAD değil).

3 künye aldığında Maximum Radar'ı aktifleştirebilirsin. Bu da sol alt taraftaki küçük haritada düşmanların yerini sana tam olarak gösterir. Hareket halindekiler içi boş daire ve hareket yönünde daire çevresinde ok bulunur. Sabit olanlar da içi dolu kırmızı daire şeklindedir.

Mesela 2. resimde 5 künye aldığın zaman açılan Orbital Saldırısı (senin bahsetti ve soğin o tepeden gelen ışık, Resim 5) açılırken 1. resimde de 5 künye alımında Swarmer(Resim 4) denen 3 atış kapasiteli bir silah açılıyor. Orbital Saldırısını aktifleştirdiğinde hemen bulunduğun haritanın olduğu bir ekran açılır(bu durumda oyundan kısmen kesilirsin) ve bu ekranda düşmanların yerini görürsün. Sabit olanları içi dolu kırmızı daire şeklinde ve hareket halinde olanları da içi boş daire ve dairenin çevresinde nereye doğru hareket ettiğini gösteren bir ok işareti görürsün. Orbital Saldırısını kullanabilmek için önce Mause ile bir defa saldırının nerden başlayacağını seçmek için tıklıyorsun(tabi adamların olduğu yerleri seçmen gerek). İkinci defa da Mause ile saldırının ne taraf doğru gitmesini istiyorsan onun için o yönde bir yere tıklaman gerek.

Aynı şekilde 2. resimde 7 künye aldığında çağırabileceğin bir SEF SAVAŞ GEMİSİ'ne sahip oluyorsun.
    Haritanın tepesinde dolanan bu Savaş Gemisi, açıkta bulduğu düşmanları pata küte tepeden aşağa öldürmeye yarıyor(Otomatik yani).

Yine 1. resimde 7 künye alımında EMP sadırısını açabiliyorsun.
    Bunun görevi de bütün düşmanların Nano Giysilerini devre dışı bırakmak.
    Yani bu EMP saldırısı açıldığı zaman normal Counter oynuyormuşsun gibi bir kaç atışta adamı öldürebilirsin(Kafadan tek).
    Ayrıca bu açıldığı zaman düşmanlar koşamazlar, gizlenemezler, eskisi gibi zıplayamazlar vs.

Gelelim son vuruş olaan Maksimum Nano'ya.
    Bunu da 10 künyeyi bir seferde(tek doğmada) topladığında açabileceksin. Bunu açtığın zaman düşmanlarda görmüşsündür belki, hızlı hızlı yanıp söner nano giysi üzerinde Kırmızı bir ışık. Tabi sen açtığın zaman ekranın kenarları blurlanmış mavi tonlarında güzel bir hal alacak(Resim 6). MAX NANO'da iken(yaklaşık 20 sn sürer) hiç bir hasar almazsın, daha hızlı gidersin (düşmanın etrafında dört dönersin) ve silahı çok daha kuvvetli bir şekilde tutarsın. Bu Tek Kişilik oyundaki ana karakterimiz Prophet'ın Kovan Zihnine girdiği ve gücünün tavan yaptığı ana benzer. Tek farkı Multiplayer'da mermimiz sınırsız değil.:)

Kısaca özetlersek,
    3 künye --> Maximum Radar (Her haritada aynı)
    5 künye --> Swarmer ya da Orbital Saldırı
    7 künye --> Sef Savaş Gemisi ya da EMP Patlaması
    10 künye --> Maximum Nano (Her haritada aynı)
    undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-98B20E742 -- 13 Ocak 2014; 16:40:54 >

• Çok sagol hocam baya detaylı açıklamışssın ben hiç üst üste 5 kere öldürmediğim için gelmiyordu o zaman Ama max radar gelmişti 4'e basınca aktifleşiyor evet. Gerçi ben hiç bi farkını göremedim zaten sol atta kırmızıyla işaretli düşmanlar oluyor max radar yapınca hiç bi degişiklik yok gibi. Verdiğin bilgiler için teşekkürler özellikle swarmerı kullanmak için üst üste öldürmeyi istiyorum
  • quote:

Çok sagol hocam baya detaylı açıklamışssın ben hiç üst üste 5 kere öldürmediğim için gelmiyordu o zaman Ama max radar gelmişti 4'e basınca aktifleşiyor evet. Gerçi ben hiç bi farkını göremedim zaten sol atta kırmızıyla işaretli düşmanlar oluyor max radar yapınca hiç bi degişiklik yok gibi. Verdiğin bilgiler için teşekkürler özellikle swarmerı kullanmak için üst üste öldürmeyi istiyorum

Max radarın farkı şu: Normalde Radarda düşman ateş ettiğinde ya da koştuğunda görünür. Max Radardaysa her türlü görürsün düşmanı. İster olduğu yerde bekliyor olsun, ister yeni doğmuş, ister koşuyor, ister ateş ediyor, her türlü görünür orda.

• anladım hocam çok teşekkürler.
  • Ekleeeeee Birdty Bird

Origin ID -Provedense

• peshmerge mi ne var nası ok kullanıyor ya oyundan sogudum
  • 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.