Şimdi Ara

CRYSIS 3 PC Multiplayer Topluluğu 65+ Kişiyiz - The Lost Island DLC! (DH Server) (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.083
Cevap
7
Favori
83.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Crysis 3 Hunter Edition malicalik13 ekler misin?

Bu arada Feline ve Alpha Jackal için hangi modüller iyidir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: malicalik13

Crysis 3 Hunter Edition malicalik13 ekler misin?

Bu arada Feline ve Alpha Jackal için hangi modüller iyidir?

Feline icin en iyisi eklentiler es namlu lazer nisangah ve artirilmis şarjor. Aslinda artirilmis şarjor hareketi bir cubuk dusuruyor. O yuzden sık sık silah sarjor degistirmeyi huy edinenler hizli hareket etmek icin bu eklentiyi takmasalar daha da iyi olur bence. Moduller de soyle olmali

Oto zirh ya da geri alici
    Manevra sart
    Silah uzmani
    Bu ucu bunu olum makinasi yapar.
    Bu eklentiler yerine nokta atisina bence gerek yok cunku bu silah zaten en az sektiren silahlardan biri. Bundan alacagim fayda benim dediklerimden daha zayif kalir.
    Bazi arkadaslar seri ates aliyorlar. Bence o da ancak ayni silah ve eklenti iki kisinin birbirini vururken seri atesli olan oyuncuya kar saglamaktan baska bi ise yaramiyor. Hatta hemen mermiyi bitiriyor. Bi can ile 4 adam vurulamiyor yani. Bu bilgileri de hesaba alinca seri ates de ise yaramaz.
    Jackhal icin de silah uzmani sart bence. Ben pek kullanmam o silahi. Ama yakin mesafeden epeyi bi sıkmak lazim adami oldurmek icin. Yoksa oldurme hasar birakmasi zayif

Sunu da soyleyeyim. Mesela ben bu marshall i bi turlu kullanamiyorum. Millet resmen olum makinasina donusuyor bu silahla. Ben sevmiyorum. Karsimda bunu iyi kullanan biri varsa kacmak istiyorum resmen. Bunu kullanmanin yolu yok mu

Ben rhino ile harikalar yaratiyorum. Ama marshall cok yavas. Tutarsa oldu ama ben de cogu zaman tutmuyor mermi adama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emou

quote:

Arkadaşlar 26 levelim ama hala ölüp duruyorum mal mal...Şu anda favori silahlarım Feline X3 ve Alpha Jackal.Feline'de susturucu ve 2 dürbün Alpha Jackal'da ise Avcı modunun faydasıyla ön tutacak falan da açık.Sorum şu bu iki silahla yakın mesafede iyiyim Ufuk !izgisinde iyi oynuyorum ama salak salak öldüklerim oluyor.Özelikle de orta mesafede.F71M e alışmaya çalıştım ama olmadı Scarab da olmadı bana yukarıdaki 2 silah için modül tavsiyesi verir misiniz?Feline için hareket ADS de daha az tepme ve silah uzmanı kullanıyorum ne düşünüyorsunuz

Ben felineye lazer+eş namlu ve büyük şarjör taktim. Birde yaninda nokta atışı gelişimi modülü gelince super. Artı olrak silah uzmanını da kullanabilirsin. Birlikte oldukça iyi oluyorlar. Birde kullanmıyorsan oto zirha bak derim. Hayat kurtarıcı olabiliyor.

Oto Zırh da iyi ama hareket kabiliyeti koysak daha iyi olur sanırım oyunda etrafa hoplayıp zıplamak gerek sürekli.

Alpha Jackal için ne dersiniz?

manevrasız olmaz zaten. Etrafa zıplayıp bakmak için bile gerekli. Bende senin gibiyim. Pek q basma alışkanlığım yok. oto zırh kullanıyoruz. silah uzmanı da kullan. beni çok şarjör değiştirirken avladılar.

• Arkadaşlar oyunu ilk çıktığı gün aldım ,ama multiplayer da 1 saatten fazla oynayamadım

Herkes görünmez oluyor lagdan geçilmiyordu,şu sıralar durumlar nasıl? Sanırım hunter edition var ama emin değilim
  • Crysis 3 Standart - -Provedense

• malicalik13 kullanıcısına yanıt
    Bence proffesyonelce oynamak istiyorsan grandel ve dsg ile pratik yapmalısın scarda iyidir benim tavsiyem zor silahları iyi kullan zaten kolayları kullanırsın mesela silahi lazersiz iyi kullanıyorsan zaten laserle daha iyi kullanıcaksın, mause ayarını düşür büyük mause ped kullan zaten aim kendiliğinden düzelmeye başlayacak.
  • Eğer benim gibi her ateş etmede Q ya basma alışkanlığın varsa :D oto zırh çok berbat oluyo :D crysis 2 de oto zırh diye bir modul yoktu alışkanlık kaldı vesselam :D
  • derka82 D kullanıcısına yanıt
    Bende Q alışkanlığı 0. E yede takıntım vardı biraz düzeldim :D
  • hocam verdiğin bilgilerle baya oynadım şuan 18. rütbedeyim ama sorunlar var . Mesela bi anda karşı karşıya kaldıgım birine hep vuruluyorum. Feline'ye alıştım + manevra kabiliyeti nokta atışı ve seri atış var. Aslında birazda mousedan kaynaklandıgını düşünüyorum ani bir şekilde karşıma çıkınca saçma yerlere ateş ediyorum mouse hızını falan düşürmek daha mı iyi ? hassaslıgı falan ne olmalı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanDrogba

hocam verdiğin bilgilerle baya oynadım şuan 18. rütbedeyim ama sorunlar var . Mesela bi anda karşı karşıya kaldıgım birine hep vuruluyorum. Feline'ye alıştım + manevra kabiliyeti nokta atışı ve seri atış var. Aslında birazda mousedan kaynaklandıgını düşünüyorum ani bir şekilde karşıma çıkınca saçma yerlere ateş ediyorum mouse hızını falan düşürmek daha mı iyi ? hassaslıgı falan ne olmalı ?

Bunun tek aciklamasi var. Anti vibrate ozellikli mouse. Bu su demektir. Mose masaya temas ederken tum islevleri aktiftir. Fakat mesela mouse u elinle tutp kaldirip tekrar baska bi yere konumlaman gerekirken yani oyunda bir anda adam karsina coktiginda fare kontrolu yaparken mouse hafif havadayken titriyor. Bu da oyjnda kontrolu zayiflatiyor. Bunu ilk a4 tech mouse da kesfettim. Bu fare elimde mevcut. Mesela rat 7 de de buna benzer ozellik var. Senin ilacin bir nebZe bu. Ama zamanla alisman da gerekecektir. Mouse pad sana sart. Fare de oyle. Dpi yani hassasiyet bunlardan sonra gelir. Once bunu coz sonra yazariz birseyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: karahan_1900

quote:

Orijinalden alıntı: AslanDrogba

hocam verdiğin bilgilerle baya oynadım şuan 18. rütbedeyim ama sorunlar var . Mesela bi anda karşı karşıya kaldıgım birine hep vuruluyorum. Feline'ye alıştım + manevra kabiliyeti nokta atışı ve seri atış var. Aslında birazda mousedan kaynaklandıgını düşünüyorum ani bir şekilde karşıma çıkınca saçma yerlere ateş ediyorum mouse hızını falan düşürmek daha mı iyi ? hassaslıgı falan ne olmalı ?

Bunun tek aciklamasi var. Anti vibrate ozellikli mouse. Bu su demektir. Mose masaya temas ederken tum islevleri aktiftir. Fakat mesela mouse u elinle tutp kaldirip tekrar baska bi yere konumlaman gerekirken yani oyunda bir anda adam karsina coktiginda fare kontrolu yaparken mouse hafif havadayken titriyor. Bu da oyjnda kontrolu zayiflatiyor. Bunu ilk a4 tech mouse da kesfettim. Bu fare elimde mevcut. Mesela rat 7 de de buna benzer ozellik var. Senin ilacin bir nebZe bu. Ama zamanla alisman da gerekecektir. Mouse pad sana sart. Fare de oyle. Dpi yani hassasiyet bunlardan sonra gelir. Once bunu coz sonra yazariz birseyler.

Anladım aslında mouse pad kullanıyorum ama başka mouse pad ile denicem söyledigiz gibi ani biri çıkınca mousu havaya kaldırıyorum galba :)

• Arkadaşlar DLC paketi almak isteyenler için şuanda 7,5 EURO.. Yani %50 indirimli. Diğer paketler de aynı şekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahan_1900

Arkadaşlar DLC paketi almak isteyenler için şuanda 7,5 EURO.. Yani %50 indirimli. Diğer paketler de aynı şekilde

Yaaa, orda da var ama kimse oralı olmuyor, napıcan.... Benim 1. sayfada da duyurum var, 3-5 mesaj öncesinde de büyük harflerle duyurdum yine 20 TL'ye satışa çıkardığımı. Origin de 20.8 TL'ye satıyor. 80 kuruş oynuyor aramızda :))

Gerçekten almak isteyen çıkarsa bu saatten sonra ister benden alsın ister bir kaç gün daha devam edecek olan Origin'den farketmez.
    Gerçekten DLC oynayacak adam yok.... Sunucular var ama kimse olmayınca bizden tat vermiyor, hep gavurlarla oynuyorum orda...
    Şimdi girecem mesela ağzına kadar dolu sunucu ama yabancı.
    Bu yüzden ezelden beridir DLC yi ucuz fiyattan satmaya çalışıyorum.... 20 TL'mi çok geliyor anlamıyorum...
    Neyse.... Ben yine tek başıma oynayayım gavurlarla.

• Sen gidip gavurları buluyorsun çoğumuzda DLC var. Bir ara saat ve server belirleyelim. Orada kapışırız. Gelenleri de tekme manyağı yaparız. sadece turk oyunu olur
  • Benim söylemek istediğim yabancılarla oynamak değil yabancılarla oynadığımız oyunlarda bir türk takımı olarak oynayabilmek. Yoksa türk takımın yine türk takıma karşı oynaması değildi söyleme amacım. Bir kaç gün önce dlc olmasa da normal oyunda ömerlerle bir takımda yabancılara karşı oynadık. Gerçektende iyiydi, listenin ilk sırasında hep biz vardık ve yabancılara karşı oynuyorduk.....

İstediğim de tam olarak bu... Hem gavur mavur kimseyi tekmelemeye hakkımız yok. Oyunu adil ve dürüst bir şekilde oynayarak kendimizi göstersek daha iyi olur. Sonuçta onlarda parasını verip alıyor bu oyunu ve her türlü sunucuda oynama hakkına da sahipler ki bu ister kendi açtığımız sunucu olsun ister başkasınınki olsun farketmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-98B20E742 -- 11 Aralık 2013; 12:14:41 >
  • Crysis 2 mp sinde biraz takılayım sonra 3'e gelecem.
  • Arkadaşlar biliyorum çok soru sordum ama bilirsiniz acemiyim daha oyunda.

En son Mike'ı falan açtım.Ancak biraz tüfeklerle oynamak istiyorum.Genelde Feline Jackal veya K volt ile oynuyorum.

Sizce en iyi saldırı tüfeği ve nedeni nedir?Silah çıplak olacak çünkü daha pek şey açmaya fırsatım olmadı.FY71M mi Scar mı Scarab mı Grendel mi?Ayrıca bu silahlar ile hangi modül iyi gider?

Not:Alt tutacak ve namlu ağız baskısı takacağım sonra da

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar biliyorum çok soru sordum ama bilirsiniz acemiyim daha oyunda.

En son Mike'ı falan açtım.Ancak biraz tüfeklerle oynamak istiyorum.Genelde Feline Jackal veya K volt ile oynuyorum.

Sizce en iyi saldırı tüfeği ve nedeni nedir?Silah çıplak olacak çünkü daha pek şey açmaya fırsatım olmadı.FY71M mi Scar mı Scarab mı Grendel mi?Ayrıca bu silahlar ile hangi modül iyi gider?

Not:Alt tutacak ve namlu ağız baskısı takacağım sonra da

Kardeşim bak sana tavsiyem bu konulara kafanı takma. Hangi silaha elini alıştırırsan en iyi onunla oynarsın. Adamlar eline DSG denilen kanası alıp bizden iyi oynayabiliyorlar, uzaktan uzaktan. Bu iş efendim şu silahı kullan iyi vurur, şu eklentiyle iyi gider meselesi değil. Ben şahsen Grendel, Feline, Mike, Scar, Marshall ve Claw ile çok iyi oynarım, eklentili ya da eklentisiz farketmez. Oyunda yasak varsa bazı eklentilerden örneğin lazeri kısıyorum, vs. Grendel ve Marshall oyuna ilk başladığım sıralarda elim Scar ve Feline'ye alıştığı için kullanması bana zor geliyordu. Ama sonradan ben bu silahı kullanırım dedim ve olay orda bitti. Yine tekrarlıyorum eklentili ya da eklentisiz hiç farketmez. Önce eklenti takmadan silahla en hızlı halindeyken(yani hareket kabiliyetin en üst seviyedeyken) bi o silahla neler yapabildiğine bakarsın. Sonra da karar verirsin: Bu silahı ben kullanabilir miyim kullanamaz mıyım diye. Hemen pes etmeyeceksin tabi ama olay bundan ibaret.

Crysis 3'te asıl önemli olan herkesin üzerine basa basa durduğu *Manevra kabiliyeti(Favorim 1), **Weapon Pro(Türkçesini unuttum)(Favorim 4), ***Hızlı Ateş(Favorim 3), ****Geri Alıcı(Favorim 2), *****Avcı, ******Zırh Transferi(Favorim 5) ve diğerleri. Kısa kısa açıklıyorum altta.

*Hızlı koşmanın yanı sıra eğer ikinci ve üçüncü seviyeye kadar gelirsen duvarlara hızlı tırmanma ve yüksekten düştüğünde hasar almamanı sağlıyor.

**Silah şarjörünü daha hızlı değiştirmeni ve ikinci, üçüncü seviyeler açıldığında silahı kaldırıp nişan alma ve yedek silaha geçme hızını arttırıyor(gözle görülür şekilde).

***Doğru silahla kullanılmadığı sürece pek bi önemi yoktur. Bakınız sunucuların bazılarında Scar+Lazer'i Rapid Fire(Hızlı Ateş) ile kullanma yasağı vardır. Feline ve Scar bilhassa FY71M ile kullanıldığında dehşe bir şeydir. 3. seviyede %30 hızlı mermi atışı sağlar. Ki bu da silah kontrolünü iyi sağlarsanız ve eklentileri düzgün kullanırsanız size avantaj sağlar.

****Vurduğun düşmanın künyesini direkt almanı sağlamakla birlikte 2. ve 3. seviyeleri de açınca örneğin SWarmer'ı 4 yerine 3, Radarı 3 yerine 2 adam vurduğunda açmanı ve genel olarak vurmanı istediği adam sayısının bir aşağısıyla açılır hepsi.

*****Bu modül düşmanın ayak izlerini gösterir, biraz da ses çıkarır düşmanın gittiği yönü belirtmesi açısından. 2. ve 3. seviyelerde görünmez düşmanların da ayak izlerini gösterir vs. Ben oyuna ilk başladığım sıralarda kullanıyordum ama şimdi hiç bir önemi yok.

******Çok kullandığım modüllerden birisidir. Eğer adam vurmayı iyi beceriyorsan çoklu karşılaşmalarda adamların üzerine daldığında hayatta kalmanı ve kaçman için bir fırsat sağlamana yarıyor. 3. seviyede %30 Zırh Enerjisini geri yüklüyor. Bunun haricinde bir artısı yoktur.

Diğerleri: Bunlar Kanas kullanımına bağlı olarak gözcü vs gibi modüller ki ben pek yukarıda bahsettiğim silahlardan başka silah kullanmadığımdan diğer modülleri de kullanmıyorum. Bunlara Nokta Atışı ve Nişan Alma Gelişimi de dahil. Başlarda silahları kullanmaya alışmak, nişan almak, omuzdan ateş etmeyi öğrenmek için vs kullanılabilirler. Sonrasında Boş yere 3 Modülün birinin işgal edilmesi anlamına gelirler.

Bu arada hep modüllerin 3. seviyesinden bahsettim. Çünkü en güzel özellikleri 3. seviyelerdedir ki Manevra kabiliyetinin dahi bana göre tek artısı düşmandan kaçarken azıcık yüksek bir yerden dahi düştüğünde ölmemeni sağlamasıdır ki bu da adamın boş yere sevinmesinden iyidir. Bunun gibi Weapon Pro'nun da bana göre tek artısı silahı hızlı çekmesidir ki bu da olmaması halinde sen daha silahı çekmeden ölmen demektir. Crysis hızlı bir oyun ne de olsa. İlk silahı çeken kazanır büyük ölçüde.
    İlerde kullanmak istediğin modülleri sürekli olarak diğer silahlarda da kullan. Adam vurdukça onlar da seviye atlayacaktır. Tabi Modüllerin ne zaman ne için adam vurmanı istediğini iyi okumalısın.:))

Şimdilik benden bu kadar. Sağlıcakla kalın.

• Çok teşekkürler ancak şu eline Marshall alıp oynayanlar var ya..

Adamın yanındayım bir anda ölüyorum.Sizce benim de bu kadar iyi nişan alman için ne kadar süre gerekir.Mike Avci yayi Açar Scarab Fy71M Grendel bu silahlara alışmak istiyorum ama olmuyor ki.Vakitler öğrenir miyim?Özellikle şu tutacak ve namlu ağız baskısıni açabilsem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Çok teşekkürler ancak şu eline Marshall alıp oynayanlar var ya..

Adamın yanındayım bir anda ölüyorum.Sizce benim de bu kadar iyi nişan alman için ne kadar süre gerekir.Mike Avci yayi Açar Scarab Fy71M Grendel bu silahlara alışmak istiyorum ama olmuyor ki.Vakitler öğrenir miyim?Özellikle şu tutacak ve namlu ağız baskısıni açabilsem

Maalesef bu iş sabır işi. Her ne kadar bizim çoğumuz Crysis 2 ve diğer FPS tarzı oyunlardan nişancılıkta iyi olsakda Crysis 3'e dahi bi alışma sürecimiz oldu. Öyle hemen şipşak diye bütün silahların efendisi olmadık yani. Kullana kullana, silahların artı ve eksilerini öğrendik vs. Böyle foruma yazarak hiç bir şey öğrenemezsin ki bu sınava girerken yaptığın ezbere benzemez. Tamamiyle pratiğe dayalıdır. Yani demem o ki forumda vakit kaybedeceğine oyuna odaklan. Ha forumda bu gibi konularda vakit kaybetmek istiyorsan gerçekten bu konuyu ilk sayfalarından beri oku. Oralarda inan neredeyse oyunla ilgili her şey paylaşıldı, ben ve diğer arkadaşlar tarafından...

Hadi sağlıcakla kal.

• 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.