Şimdi Ara

CRYSIS 3 PC Multiplayer Topluluğu 65+ Kişiyiz - The Lost Island DLC! (DH Server) (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.083
Cevap
7
Favori
83.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 1 Kasım 2013; 19:43:03 >
  • Lost island DLC'yi dün satın aldım. OYNAYAMIYORUM. Hayırdır ne oluyor? Hiç DLC server yok olanlar boş sadece. bomboş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: megablaster

Lost island DLC'yi dün satın aldım. OYNAYAMIYORUM. Hayırdır ne oluyor? Hiç DLC server yok olanlar boş sadece. bomboş.

Haklisin. Suan server lar bombos. Herkes battlfield 4 serverlarinda. 2-3 server dolu gerisi bombos genelde. Dlc serverlarinda durum daha ciddi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahan_1900

quote:

Lost island DLC'yi dün satın aldım. OYNAYAMIYORUM. Hayırdır ne oluyor? Hiç DLC server yok olanlar boş sadece. bomboş.

Haklisin. Suan server lar bombos. Herkes battlfield 4 serverlarinda. 2-3 server dolu gerisi bombos genelde. Dlc serverlarinda durum daha ciddi

Ne güzel...
  • quote:

quote:

quote:

Ne güzel...

Aynen bence de güzel

Girdiğim serverlarda sebepsiz olarak girişim yasaklanmıştı , hele o armageddon isimli serverda sırf iyi oynayıp hiç ölmedim diye sunucuya girişimi yasakladılar. Oh olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: The Stalwart

quote:

quote:

quote:

Ne güzel...

Aynen bence de güzel

Girdiğim serverlarda sebepsiz olarak girişim yasaklanmıştı , hele o armageddon isimli serverda sırf iyi oynayıp hiç ölmedim diye sunucuya girişimi yasakladılar. Oh olsun

Hiç unutmam bir server da öylesine iyi oynamıştım ki bir elde bütün takımı ben alıyordum neredeyse. Bir de bir saniye arayla alıyordum o kadar seriydim gibi. Kendim bile hile kullandığıma inanmaya başlamışken attılar beni. Ama keşke video çekseydim formdaydım o gün ama hevesim kırıldı.

• pazar akşamları bu saatlerde oyuna girin dostlar.. takım olarak harbiden epey keyifli oluyor. aylar sonra hatırladım tekrardan
  • megablaster kullanıcısına yanıt
    bende bir iki kez dediğin gibi olmuştum öyle ama atmamışlardı beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasretbiter

pazar akşamları bu saatlerde oyuna girin dostlar.. takım olarak harbiden epey keyifli oluyor. aylar sonra hatırladım tekrardan

Yav bugunki oyun neydı oylee yaa. Şuan başım ağrıdı ve silviku denen yaratıktan nefret ettim. En az 30 kere tekmeleme açtı bana 1 saatte.. En sonunda atıldım. O da artık adamlar usandı benden. Skora baksana Turklere o kadar saydırdı sınırımden mılletı geberttım... Basım agrıdı o yuzden de

CRYSIS 3 PC Multiplayer Topluluğu 65+ Kişiyiz - The Lost Island DLC! (DH Server)

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TorukMactoo -- 3 Kasım 2013; 20:52:39 >

• Bu arada benım yasaklı oldugum server sayısı 5 oldu... Adamlar benı neden yasaklıyorlar anlamıyorum arkadas.. Bırı de servera reset atsa ben tekrar gırebılsem
  • quote:

Bu arada benım yasaklı oldugum server sayısı 5 oldu... Adamlar benı neden yasaklıyorlar anlamıyorum arkadas.. Bırı de servera reset atsa ben tekrar gırebılsem

TURK tagın yüzünden emin ol tek sebep bu RTE yapsan sorun olmıycak aslında ikiside aynı anlamda benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 3 Kasım 2013; 20:48:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khalchar

quote:

Bu arada benım yasaklı oldugum server sayısı 5 oldu... Adamlar benı neden yasaklıyorlar anlamıyorum arkadas.. Bırı de servera reset atsa ben tekrar gırebılsem

TURK tagın yüzünden emin ol tek sebep bu RTE yapsan sorun olmıycak aslında ikiside aynı anlamda benim için.

Onu yaparsak da ban yıyıyoruz arkadaş Bu sefer de işler farklı boyuta geçiyor. Ne iş anlamadım. Napsam yaranacam. QUİT olsam yaranır mıyım ki

• işterseniz yeni bi tag kullanalım TURK eyvallah güzelde, hemen anlıyo şerefsizler türküz diye kick liyorlar.. mesela TC
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Khalchar

quote:

Onu yaparsak da ban yıyıyoruz arkadaş Bu sefer de işler farklı boyuta geçiyor. Ne iş anlamadım. Napsam yaranacam. QUİT olsam yaranır mıyım ki

Ozaman nick değişmek tek çare yeni bir sayfa aç.

• Aslinda evet. Oyle olmali artik. Yoksa nam saldik herkesden ban yiyiyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugünkü takım çalışmamız harikaydı rahat 10 oyun üst üste kazanmışızdır. Ama siz gittikten sonra pek keyfi kalmadı.
  • Eee ne yaptınız millet. Serverler azaldımı durum nedir ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hasretbiter

pazar akşamları bu saatlerde oyuna girin dostlar.. takım olarak harbiden epey keyifli oluyor. aylar sonra hatırladım tekrardan

Yav bugunki oyun neydı oylee yaa. Şuan başım ağrıdı ve silviku denen yaratıktan nefret ettim. En az 30 kere tekmeleme açtı bana 1 saatte.. En sonunda atıldım. O da artık adamlar usandı benden. Skora baksana Turklere o kadar saydırdı sınırımden mılletı geberttım... Basım agrıdı o yuzden de

CRYSIS 3 PC Multiplayer Topluluğu 65+ Kişiyiz - The Lost Island DLC! (DH Server)

Edit: İmla

Tag almasanız da olur aslında eğer Türksünüz diye atıyorlarsa.. Silviku hep tekmeler birisine taktığı zaman. Ben de bir serverda kendisine rastlamıştm. Oyun boyunca aynı kişiyle birbirlerine oylama açıp durdular. İkisi de sürekli birbirlerini attılar. Tekmelediği kişi ise yabancıydı. Kendisini ben de çözemedim

• bana da " i am 8 zero cool " gibi bişey musallat oldu. daha oyuna giriyoruz. geri sayım oluyor . bana kick leme açılıyor. mal mıdır malak mıdır dağda gezen y...k mıdır ? bilemedim
  • bende oyunun orjınalı var ama heves gelıpde ındırmedım orıgınden eger hala aktıf sekılde oynıyan arkadaslar varsa ındıreyım oynıyalım bırlıkte
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.