Şimdi Ara

CRYSIS 3 PC Multiplayer Topluluğu 65+ Kişiyiz - The Lost Island DLC! (DH Server) (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.083
Cevap
7
Favori
83.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIREWALL

:)) Ava çıkarken avlanmayayım sensiz?

Rhino yoksa avlanabilirsin saka bi yana senin de buraya takilman gerek. Gayet iyi oynuyorsun bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahan_1900

quote:

Orijinalden alıntı: emou

Ben ağlamak istiyorum :) 6610m ile oyunu oynamak sizce nasıl bir his?

Eziyetten baska birsey degil. Bence oyun ideal pc lerle zevk veriyor. Onun disinda sadece oyunun senaryosunu anliyorsunuz o kadar.

Her oynadigimda işkence görüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Eziyetten baska birsey degil. Bence oyun ideal pc lerle zevk veriyor. Onun disinda sadece oyunun senaryosunu anliyorsunuz o kadar.

Sebeb?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sebeb?

Kasiyor. Hemde çok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Swarmer aldım , swarmer harekete geçirildi diye 200 puan da aldım ama swarmer gelmedi? bu bir bug mudur?
  • quote:

:)) Ava çıkarken avlanmayayım sensiz?

Oyundaki nickiniz nedir, 144Hz monitörün getirilerini görmek isterim.
  • NSRTNT
  • illaki iyi mause ların etkisi vardır ama esas iş bilektede mesela kryptonz falan vardı esl şampıyonu hurda bilgisayarla oynardı :D bu akymaj ları falan maymun ederdi :D
  • arekadaşlar yardımınızı rica edeceğim..
    orijinal cd den oyunu yükledim...origin açtı hesap aldım....oyuna girdim originden...buraya kadar normal..single oyunu da oynayabiliyorum..ama multiye tıklayınca gelen ekranda e-mail soruyor....origin accountu oluştururken babamın emailini vermiştim..onu giriyorum....altında origin accountu alırken oluşturduğum passwordu giriyorum...ama kabul etmiyor.....şifreyide sıfırladım..değiştirdim..yine olmuyor...burada bence istediği emailde hata var....ama hesap oluştururken benden sadece yaşımı yazdığım için ebeveyn emil adresi istedi...onu girmeyecekmiyim acaba...?
    yani oyuna zaten hesabımla giriyorum....multiye girerken tekrar email ve password istemesi garip....karşılaşan oldumu acaba...? sizdede multiye trıklayınca email..password v.s istedimi...?
    teşekkürler herkese...(ea müşteri temsilcisinede ulaşamıyorum...)
  • mycrysis sitesinden hesap aç öyle dene.
  • şimdi youtubeden izledim..multiye basınca herkes direct oyuna girebiliyor..kimseden e-mail v.s istemiyor..acaba yaşım küçük olduğu içinmi benden ebeveynimin mailini istiyor....? ama onu girincede kabul etmiyor....???
    (mesajı babamın hesabından yazıyorum...)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Stalwart

Swarmer aldım , swarmer harekete geçirildi diye 200 puan da aldım ama swarmer gelmedi? bu bir bug mudur?

Evet beyler bu sorun bazen oluyor size de oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxaaxx -- 29 Ekim 2013; 16:20:50 >
  • bende hiç olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

şimdi youtubeden izledim..multiye basınca herkes direct oyuna girebiliyor..kimseden e-mail v.s istemiyor..acaba yaşım küçük olduğu içinmi benden ebeveynimin mailini istiyor....? ama onu girincede kabul etmiyor....???

Multiye girerken email ve şifre herzaman ister, beni hatırla benzeri kutuya tik koyarsanız her defasında yazmanıza gerek kalmaz ve crysis 3 origin hesabı ister mycrysis hesabı istemez, mycrysis crysis 2 için geçerliydi sizin sorun girdiğiniz origin email ve şifresinin yanlış olmasıdır başka bir sorun olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khalchar

quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

şimdi youtubeden izledim..multiye basınca herkes direct oyuna girebiliyor..kimseden e-mail v.s istemiyor..acaba yaşım küçük olduğu içinmi benden ebeveynimin mailini istiyor....? ama onu girincede kabul etmiyor....???

Multiye girerken email ve şifre herzaman ister, beni hatırla benzeri kutuya tik koyarsanız her defasında yazmanıza gerek kalmaz ve crysis 3 origin hesabı ister mycrysis hesabı istemez, mycrysis crysis 2 için geçerliydi sizin sorun girdiğiniz origin email ve şifresinin yanlış olmasıdır başka bir sorun olamaz.

ilginize teşekkür....
    bir karışıklık oldu gibi..tekrar kontrol edeyim..(...origin hesabı oluştururken mail istememişti ...sadece babamın mailini istemişti.....o maili gireceğiz...ve yine origin hesabı oluştururken yazdığımız şifreyi gireceğiz değilmi...?)
    herkes oyunu bitirdi....ben neredeyim daha...?

• Orgine hangi email adresi ile üye olduysan o adresi gireceksin. Orgine üye olurken hangi şifreyi girdiysen onu giriceksin. Gmailin şifresini girmeyeceksin.
  • Bu arada yaşım küçük olduğundan evebeyn e-posta adresi istemişti. Normal e-posta sormamıştı. Tarayıcıdan kayıt olduğumda ise ilk e-mail soruyor, yaş sormuyor. İkisinde değişik kayıt şekli var. Ben evebeyn e-postası ile kayıt oldum ve origin hesabıma bile giriş yapamıyorum netten e-mail ile istediğinden. Oysaki Origin Client'te Origin ID istiyor . Yapabileceğim bütün işlemlerde tarayıcı üzerinden yapılabiliyor ve tarayıcıdan girişte e-mail soruyor giremiyorum. Çok kötü sıkıştım . Live Chat veya report/help gibi mesaj göndermek içinde login olmamı istiyor (ki hesabına giremediğin için yardım isteyeceksin, hesaptan giriş yapmanı istiyor) bende e-mail kabul etmediğinden taş gibi kalıyorum. BF4 te almayı düşünüyorum ama Origin rezilliği böyle devam ederse (özellikle yetersiz Origin Client, bi işlem bile mi yapılamaz Birde yıllar geçti Origin çıkalı, steamde client üzerinden her şey yapılabiliyor ) almaktan vazgeçeceğim. Zaten yaşadığım(ız) problemler yüzünde bu 2. hesabım 2 tane bf3 aldım bf4 almayacağım. Böyle garip ve sinir bozucu problemler hep beni mi bulur!?

• ganeja kullanıcısına yanıt
    Origine hangi email ile kaydolduğunu hatırlamıyorsun anladığım kadarıyla pek anlamadım açıkcası yazdıklarını ama.
  • Ne gibi bir yaş problemi çıkıyorki ortaya ? Bir siteye üye olurken daha büyük bir doğum tarihi girin o zaman. Siz zamanında Orgine hangi msn ile kayıt olduysanız onu yazın. Ebeveyn emailini istediğini orginin ilk defa duyuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.