Şimdi Ara

CRYSIS 3 PC Multiplayer Topluluğu 65+ Kişiyiz - The Lost Island DLC! (DH Server) (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.083
Cevap
7
Favori
83.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: derka82

quote:

Orijinalden alıntı: EGZoD!A

quote:

Orijinalden alıntı: Ted1Getir

quote:

Orijinalden alıntı: Soap Mactavish8

Rolative ile derka82 de quit klanından iyi cheatler almışlar tak tak vuruyorlar DSG-1 ile. Bütün quit clanlılar da DSG-1 kullanıyor niyeyse artık

Onlar hack degil dsg 1 ile kafadan vurursan adam zirh modunda olsa bile tek atiyor onlarinda bilegi alismis farelere para yatirmislar oynuyorlar

Youtube da kafadan tek atışlarla oynayan bir sürü profesyonel oyuncunun çekmiş olduğu video var. Gerçekten Askeri sınıf malzeme istiyor bu şekilde oynamak, benim gibi 50 tl lik mouse ile ve de Türkiye deki pingi yüksek yavaş internetle bu iş olmaz.
    İmrenmekten başka bişey düşmüyor bize de... Napıcaksın...

selam abiler nasılsınız :D bi çoğunuzla tanışıyoruz sanırım, ben derka82, cevap vermek gerekirse bizim klanda hiç hileci yok ve hileci görünce hırsız felan görmüş gibi oluyorum, kaç seneden beri oynuyoruz geliştirmeye çalışıyoruz çok pratik yapıyoruz, böyle oluyo ama olmayacak bişey değil öyle pahalı ekipmana da gerek yok bizim dsg+r kullanma amacımız oyunda nişanımızı geliştirmek, ama crysis3 çıktı mertlik bozuldu crysis2 de nekada aim iyi okadar iyi oyuncu idin,yani genelde oyunda dsg kullanıyosak prtik yapıyo oluyoruz ama :D boşuna gibi crysis 3 başlamadan bitti, ne clan maçı var ne proffsyonel turnuva crysis 2 böyle değildi,zaten oynayan da yok, bizim takımdakilerin hiç biri hile yapmıyor ve hepsi de iyi çocuklardır, ama toxiJ gerçekten ayrı bi kabiliyet o da hile yapmıyor emin olabilirsiniz, Quake de şampıyon felan oldu crytekte oyun geliştirmede, akymaj ı zaten crysis2 den tanıyoruz bizim eski üylerden biri her akşam ts deyiz, abiler oyunda ekleyelim oynayalım eğleneliim :D bir de naçizane videomu paylaşayım.

http://www.youtube.com/watch?v=bHiGKTVg6OI

Şimdi Bunda Hile Yokmu ? Name Tag Kullandığı Heryerden Belli.

• Af buyur nerede var? bi göster bende bileyim...
  • quote:

Af buyur nerede var? bi göster bende bileyim...

Ben 5:06 5:12 arası dışında nametag süphesi uyandıran bir bölüm göremedim, buradakide şans eseri olmuş olabilir ayrıca videoda gözükürdü sanırım nametag olsaydı dimi gözükmüyorsa bilmiyorum hiç kullanmadım

En sinir bozucu şeylerden biride benim gibi google da hile bile aramamış birine kalkıp feline + no recoil hilesi kullanıyor denmesi sanki felineda recoil varda "no" sunu koyucaz, eğitim şart.

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞekersizPare

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EGZoD!A

quote:

Orijinalden alıntı: Ted1Getir

quote:

Orijinalden alıntı: Soap Mactavish8

Rolative ile derka82 de quit klanından iyi cheatler almışlar tak tak vuruyorlar DSG-1 ile. Bütün quit clanlılar da DSG-1 kullanıyor niyeyse artık

Onlar hack degil dsg 1 ile kafadan vurursan adam zirh modunda olsa bile tek atiyor onlarinda bilegi alismis farelere para yatirmislar oynuyorlar

Youtube da kafadan tek atışlarla oynayan bir sürü profesyonel oyuncunun çekmiş olduğu video var. Gerçekten Askeri sınıf malzeme istiyor bu şekilde oynamak, benim gibi 50 tl lik mouse ile ve de Türkiye deki pingi yüksek yavaş internetle bu iş olmaz.
    İmrenmekten başka bişey düşmüyor bize de... Napıcaksın...

selam abiler nasılsınız :D bi çoğunuzla tanışıyoruz sanırım, ben derka82, cevap vermek gerekirse bizim klanda hiç hileci yok ve hileci görünce hırsız felan görmüş gibi oluyorum, kaç seneden beri oynuyoruz geliştirmeye çalışıyoruz çok pratik yapıyoruz, böyle oluyo ama olmayacak bişey değil öyle pahalı ekipmana da gerek yok bizim dsg+r kullanma amacımız oyunda nişanımızı geliştirmek, ama crysis3 çıktı mertlik bozuldu crysis2 de nekada aim iyi okadar iyi oyuncu idin,yani genelde oyunda dsg kullanıyosak prtik yapıyo oluyoruz ama :D boşuna gibi crysis 3 başlamadan bitti, ne clan maçı var ne proffsyonel turnuva crysis 2 böyle değildi,zaten oynayan da yok, bizim takımdakilerin hiç biri hile yapmıyor ve hepsi de iyi çocuklardır, ama toxiJ gerçekten ayrı bi kabiliyet o da hile yapmıyor emin olabilirsiniz, Quake de şampıyon felan oldu crytekte oyun geliştirmede, akymaj ı zaten crysis2 den tanıyoruz bizim eski üylerden biri her akşam ts deyiz, abiler oyunda ekleyelim oynayalım eğleneliim :D bir de naçizane videomu paylaşayım.

http://www.youtube.com/watch?v=bHiGKTVg6OI

Şimdi Bunda Hile Yokmu ? Name Tag Kullandığı Heryerden Belli.

Kullanıyor harbiden. QUIT , OVER gibi clanlardan korkucaksın zaten

• naber dostum ya bende gülsemmi ağlasammı bilemedim bilgisayara oyun yüklemeye bile ya biladeri çağırıyorum yada bi bilgisayarcıyı :D ben oynayıcıyım abi hileyi nasıl yükleyim, ya bi zoruma gidiyo asıl hile yapanlara hileci değil değip hile yapmayanlara hileci diyolar ya ölecem kahrımdan özellikle o videoyu koydum görünmezleri falan vuruyorum anlasınlar hile yok die ama name tag nerede ben hala bunu anlamadım :/
  • yakonazi kullanıcısına yanıt
    Abi göster veya cryteke bildirim yolla ne diyeyim neresinde hile buldun anlamadımki
  • quote:

naber dostum ya bende gülsemmi ağlasammı bilemedim bilgisayara oyun yüklemeye bile ya biladeri çağırıyorum yada bi bilgisayarcıyı :D ben oynayıcıyım abi hileyi nasıl yükleyim, ya bi zoruma gidiyo asıl hile yapanlara hileci değil değip hile yapmayanlara hileci diyolar ya ölecem kahrımdan özellikle o videoyu koydum görünmezleri falan vuruyorum anlasınlar hile yok die ama name tag nerede ben hala bunu anlamadım :/

Bu konudan gördüğüm kadarıyla bizim millet için her iyi oynayan hileci, başka söze gerek yok, biz oyunumuza devam edelim bunlar kuşku içinde yaşamaya devam etsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Khalchar

quote:

naber dostum ya bende gülsemmi ağlasammı bilemedim bilgisayara oyun yüklemeye bile ya biladeri çağırıyorum yada bi bilgisayarcıyı :D ben oynayıcıyım abi hileyi nasıl yükleyim, ya bi zoruma gidiyo asıl hile yapanlara hileci değil değip hile yapmayanlara hileci diyolar ya ölecem kahrımdan özellikle o videoyu koydum görünmezleri falan vuruyorum anlasınlar hile yok die ama name tag nerede ben hala bunu anlamadım :/

Bu konudan gördüğüm kadarıyla bizim millet için her iyi oynayan hileci, başka söze gerek yok, biz oyunumuza devam edelim bunlar kuşku içinde yaşamaya devam etsin.

+1453

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba dostlar , oyunda sinyalciyi nasıl çağırıyoruz kaç künye gerekiyor?
  • sinyalci pinger dediğinse kendi geliyor o diye biliyorum.
  • derka82 D kullanıcısına yanıt
    Sistemini merak ettim. Birde mause ve klavyeyi
  • işlemci=Q9550 4gb ram gtx 560 T ekran kartı, A4 tech X7 mause, A4 tech X7 klavye, ekran kartı yeni sayılır, sistem eski yani, video çekerken 25 fps ile oynuyorum :D daha iyi vuruşlarım var ama malesef kayıtta yok :D
  • Yani olay bilekte bitiyor i7 lere 300 tl lik mouse lara gerek yok
  • quote:

Yani olay bilekte bitiyor i7 lere 300 tl lik mouse lara gerek yok

Bilekte bittiği kesin ama i7'lerle ve iyi ekran kartlarıyla başlamak zorunda! :) Hatta 144hz monitörün bile büyük katkısı olduğunu söyleyebilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIREWALL

quote:

Yani olay bilekte bitiyor i7 lere 300 tl lik mouse lara gerek yok

Bilekte bittiği kesin ama i7'lerle ve iyi ekran kartlarıyla başlamak zorunda! :) Hatta 144hz monitörün bile büyük katkısı olduğunu söyleyebilirim...

Nusret hakli. Mesela ben gt650m kartli asus laptop ile oynarken skorlarim vs hic de oyle degildi. Haa suan ozguvenim var. O cohazlarla da oynasam sanirim iyi oynayabilirim. Ama yine de pc ye gecis benim icin oyunculuk devrimiydi. Ben ki pc basinda fazla oyun oynayanlari sevmeyen ve aciklayamayan biriydim. Ama pc duzdukten sonra vaktim oldukca oynarim. Yine de gunde 10 saat abarti. Anlatilmak istenen anlasildi sanirim

• Hadi CRYSIS3 patlatmaya ozaman :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIREWALL

Hadi CRYSIS3 patlatmaya ozaman :)))

Valla atariz atmasina da ben biraz hastayim. Yatmam gerek. Yoksa bugun ve yarin yeni monitor testlerine devam ederdik :) bensiz takil avci moduna sen ustad :)

• Ben ağlamak istiyorum :) 6610m ile oyunu oynamak sizce nasıl bir his?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emou

Ben ağlamak istiyorum :) 6610m ile oyunu oynamak sizce nasıl bir his?

Eziyetten baska birsey degil. Bence oyun ideal pc lerle zevk veriyor. Onun disinda sadece oyunun senaryosunu anliyorsunuz o kadar.

• 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.