Şimdi Ara

CRYSIS 3 PC Multiplayer Topluluğu 65+ Kişiyiz - The Lost Island DLC! (DH Server) (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.083
Cevap
7
Favori
83.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EGZoD!A

quote:

Orijinalden alıntı: Ted1Getir

quote:

Orijinalden alıntı: Soap Mactavish8

Rolative ile derka82 de quit klanından iyi cheatler almışlar tak tak vuruyorlar DSG-1 ile. Bütün quit clanlılar da DSG-1 kullanıyor niyeyse artık

Onlar hack degil dsg 1 ile kafadan vurursan adam zirh modunda olsa bile tek atiyor onlarinda bilegi alismis farelere para yatirmislar oynuyorlar

Youtube da kafadan tek atışlarla oynayan bir sürü profesyonel oyuncunun çekmiş olduğu video var. Gerçekten Askeri sınıf malzeme istiyor bu şekilde oynamak, benim gibi 50 tl lik mouse ile ve de Türkiye deki pingi yüksek yavaş internetle bu iş olmaz.
    İmrenmekten başka bişey düşmüyor bize de... Napıcaksın...

selam abiler nasılsınız :D bi çoğunuzla tanışıyoruz sanırım, ben derka82, cevap vermek gerekirse bizim klanda hiç hileci yok ve hileci görünce hırsız felan görmüş gibi oluyorum, kaç seneden beri oynuyoruz geliştirmeye çalışıyoruz çok pratik yapıyoruz, böyle oluyo ama olmayacak bişey değil öyle pahalı ekipmana da gerek yok bizim dsg+r kullanma amacımız oyunda nişanımızı geliştirmek, ama crysis3 çıktı mertlik bozuldu crysis2 de nekada aim iyi okadar iyi oyuncu idin,yani genelde oyunda dsg kullanıyosak prtik yapıyo oluyoruz ama :D boşuna gibi crysis 3 başlamadan bitti, ne clan maçı var ne proffsyonel turnuva crysis 2 böyle değildi,zaten oynayan da yok, bizim takımdakilerin hiç biri hile yapmıyor ve hepsi de iyi çocuklardır, ama toxiJ gerçekten ayrı bi kabiliyet o da hile yapmıyor emin olabilirsiniz, Quake de şampıyon felan oldu crytekte oyun geliştirmede, akymaj ı zaten crysis2 den tanıyoruz bizim eski üylerden biri her akşam ts deyiz, abiler oyunda ekleyelim oynayalım eğleneliim :D bir de naçizane videomu paylaşayım.

http://www.youtube.com/watch?v=bHiGKTVg6OI

• derka82 D kullanıcısına yanıt
    Hocam videoyu izlerken dondum O nasıl oynayış öyle. Hayatta ben öyle oynayamam. Ayrıca unutursam hatırlat seninle karşı takımda falan oynarsak ben kendimi öldüreyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • estğfurullah daha neleri var :D
  • Bikac skor paylasayim dedim :) kendi rekorum 90 kill :)
     CRYSIS 3 PC Multiplayer Topluluğu 65+ Kişiyiz - The Lost Island DLC! (DH Server) CRYSIS 3 PC Multiplayer Topluluğu 65+ Kişiyiz - The Lost Island DLC! (DH Server)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler ben bu oyunu anlamadım.
    Şimdi Origin'de diyor ki, digital deluxe edition'da , one day unlock gauss rifle ve bow.

Şimdi hemen bow'u açıyor da, "standart edition'da da bow var" demek bu değil mi?

Edit:
    Bir de MoH:W'yi low'da 800x600'de kasmadan oynuyorum Crysis 3'ü de bu ayarlarda oynasam hemen hemen aynı fps'yi mi alırım MoH:W ile kıyaslayınca?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artizt -- 18 Ekim 2013; 13:26:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

Beyler ben bu oyunu anlamadım.
    Şimdi Origin'de diyor ki, digital deluxe edition'da , one day unlock gauss rifle ve bow.

Şimdi hemen bow'u açıyor da, "standart edition'da da bow var" demek bu değil mi?

Edit:
    Bir de MoH:W'yi low'da 800x600'de kasmadan oynuyorum Crysis 3'ü de bu ayarlarda oynasam hemen hemen aynı fps'yi mi alırım MoH:W ile kıyaslayınca?

Cevap 1 - DDE'de bow ilk günde açılıyor ancak standart sürümde ise belli bir seviyeye gelince açılıyor.

Cevap 2 - Malesef aynı fps'yi alamazsınız hocam. MoH:W FrostBite motoru ile, C3 ise CryEngine 3 ile geliştirildi. CryEngine3 daha fazla sistem kullanan bir motor.

• quote:

Orijinalden alıntı: [CrossFire-X]

quote:

Edit:

Cevap 1 - DDE'de bow ilk günde açılıyor ancak standart sürümde ise belli bir seviyeye gelince açılıyor.

Cevap 2 - Malesef aynı fps'yi alamazsınız hocam. MoH:W FrostBite motoru ile, C3 ise CryEngine 3 ile geliştirildi. CryEngine3 daha fazla sistem kullanan bir motor.

Anladım, yani bow var her türlü, teşekkürler.
    MoH:W baya ölü olduğu için başka oyun mu oynasam diyorum da. Daha fazla sistem istiyorsa bulaşmayayım ben C2 Max. Edition var ona bakarım olmadı.

• quote:

quote:

quote:

Edit:

MoH:W baya ölü olduğu için başka oyun mu oynasam diyorum da. Daha fazla sistem istiyorsa bulaşmayayım ben C2 Max. Edition var ona bakarım olmadı.

Evet, rica ederim hocam. Valla MoH:W'yi beğenmiştim ancak EA'nin yanlış politikasından dolayı MP'si çok çabuk öldü. Şu AKK bir düzelsin MoH:W'yi indireceğim. C3-MoH:W arasında mekik dokurum artık :)

• Oyuncu sayısı baya düşmüş oyunun bayadır girmedim hile kaynıyor peh
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Edit:

Evet, rica ederim hocam. Valla MoH:W'yi beğenmiştim ancak EA'nin yanlış politikasından dolayı MP'si çok çabuk öldü. Şu AKK bir düzelsin MoH:W'yi indireceğim. C3-MoH:W arasında mekik dokurum artık :)

MoH:W varsa sende Battlelog linkini veya nickini yaz hocam, veya profilimde hakkımda bölümünde Battlelog'um var ordan ekleyebilirsin.

• İstek gönderdim hocam, nick DangerClose-TR
  • Merhaba oyuna yeni katıldım daha 5 levelim ama oyunda hile var sanırım adamlar benim 4 katım yükseğe zıplıyor, çok hızlı koşuyorlar falan pişman oldum gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xcutter

Merhaba oyuna yeni katıldım daha 5 levelim ama oyunda hile var sanırım adamlar benim 4 katım yükseğe zıplıyor, çok hızlı koşuyorlar falan pişman oldum gibi

Bahsettiğin özellik manevra kabiliyeti yeteneği.Oyunda ilerledikçe görürsün. Ama nadirde olsa öyle hileli kişilerde oluyor.
  • Arkadaşlar aşırı bug var yapışkan patlayıcıyı alın 999 tane yazıyor her yere döşüyorum sonra bomm süper nova patlaması gibi oluyor deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_6195

Arkadaşlar aşırı bug var yapışkan patlayıcıyı alın 999 tane yazıyor her yere döşüyorum sonra bomm süper nova patlaması gibi oluyor deneyin

O servetlr maksimum

• quote:

quote:

Arkadaşlar aşırı bug var yapışkan patlayıcıyı alın 999 tane yazıyor her yere döşüyorum sonra bomm süper nova patlaması gibi oluyor deneyin

O servetlr maksimum

maksimum ayrı. maksimumda sayı , zırh , gizlilik falan yazmaz. gösterge yoktur. farklı dünyaların serverları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakonazi

quote:

quote:

O servetlr maksimum

maksimum ayrı. maksimumda sayı , zırh , gizlilik falan yazmaz. gösterge yoktur. farklı dünyaların serverları.

Ted1Getir haklı :) Özel server onlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

quote:

Orijinalden alıntı: yakonazi

quote:

quote:

O servetlr maksimum

Ted1Getir haklı :) Özel server onlar.

Ted1Getir mi haklı? Maksimum serverlarda sayı yazmaz ki. Silah hedef göstergesi bile yok

• Arkadaşlar crysis 3 orjinal almayı düşünüyorum (standart edition). Değer mi sizce?
  • değer
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.