Şimdi Ara

CRYSIS 3 PC Multiplayer Topluluğu 65+ Kişiyiz - The Lost Island DLC! (DH Server) (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.083
Cevap
7
Favori
83.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burak4242

COD serisine hiçbir zaman şans vermedim. Bana kalırsa şansı haketmiyor. Her sene aynı oyunu ısıtıp ısıtıp, aynı grafikle ve oynanisla satıyorlar.

Korku oyunu sevmediğimden Metro‘da oynamadım, ama BF4 Beta fevkalade harika olmuş. O grafikler, o gerçekçilik, binanın yıkılması falan süper. Sisteminiz varsa BF4 alın.

Aynen oyle bendr videolarini telefona hd olarak indirip izledim cok harika para verilecek oyun en guzelidr 64 kisilik modu olmasi harika ! Hele helikopterle piyadelere ates ederken hayal edemiyorum cok zevkli olacak bu oyun modlarinda daha cok var ders basladi gitmem gerek ;))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

COD serisine hiçbir zaman şans vermedim. Bana kalırsa şansı haketmiyor. Her sene aynı oyunu ısıtıp ısıtıp, aynı grafikle ve oynanisla satıyorlar.

Korku oyunu sevmediğimden Metro‘da oynamadım, ama BF4 Beta fevkalade harika olmuş. O grafikler, o gerçekçilik, binanın yıkılması falan süper. Sisteminiz varsa BF4 alın.

Metro mu korku oyunu? Sen testere oynasan delirirsin o zaman :)

COD 'ta grafik yok orası doğru ama MW1 ve MW2 senaryosu çok iyiydi (MW2 oynarken ağlamıştım). Black Ops da aynı şekilde. Senaryo dediğin zaman COD aklına gelir insanın
  • Bendede aynı SSD olmasına rağmen öyle biraz.. Ama yeni patchle biraz iyileşmiş bu.. ayrıca final sürümde kesin dahada iyi olacaktır.
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    Evet inşallah öyle olur , çünkü Crysisten başka multi oynayacak fps oyunu kalmadı piyasada. Dört gözle bekliyoruz
  • Crysis 3 Hunter Edition - afo1232
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soap Mactavish8

Evet inşallah öyle olur , çünkü Crysisten başka multi oynayacak fps oyunu kalmadı piyasada. Dört gözle bekliyoruz

+1 ben sahsen crysis 4 u bekler oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahan_1900

quote:

+1 ben sahsen crysis 4 u bekler oldum.

bene hiç bekleme büyük maplar olmazsa korsanını alırım daha iyi
  • Evet arkadaşlar haftalar boyunca indirdigim Crysis 3 sonunda indi :) Bilgisayarim kötü olmasına rağmen c2'den daha stabil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haftaalr mı? internetin ne?
  • Herkesin bayramı kutlu olsun. Kimler oyunda ?
  • Batman007 B kullanıcısına yanıt
    şimdilik bf4 beta dayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

haftaalr mı? internetin ne?

3G ile bağlanıyorum. Ve bizim buralarda 3G iyi çekmiyor.
  • 3G de kota yok mu sizde?

bizim burda (KKTC) 3G yi artık net gibi kullanamıyoruz senelerdir çünkü pahalı ve kotalı.. adsl var allahtan kotasız sınırsız akn sız 8 mbps .. eskiden 3g kullanrıdım sınırsızdı ucuzdu 5-6 Mbps alıyordum 3g ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 14 Ekim 2013; 17:21:32 >
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    Bende kota yok . Çok sık şehirdışına çıktığım için kotasız 3g aldım ama evde doğru dürüst 3g çekmiyor.

3g'nin çektiği yerlerde ise hızına yetişemiyorum

Ayrıca bir sorum olacak. Battlefield 4 beta ne zaman bitecek? 2 yada 3 gün veya fazlası ise indirip denemeyi düşünüyorum. Tabi açarken pc patlamazsa
  • yarın bitiyor..

kotasız 3g ama akn vardır mutlaka.
  • ya 40 TL ye sınırsız internet kalmadımı bu dönemde ? kablolu
  • Çok iyi bir oyun oynadım c3 ile. C2'den daha kolaymis :D

• quote:

Orijinalden alıntı: EGZoD!A
    quote:

Orijinalden alıntı: Ted1Getir
    quote:

Rolative ile derka82 de quit klanından iyi cheatler almışlar tak tak vuruyorlar DSG-1 ile. Bütün quit clanlılar da DSG-1 kullanıyor niyeyse artık

Onlar hack degil dsg 1 ile kafadan vurursan adam zirh modunda olsa bile tek atiyor onlarinda bilegi alismis farelere para yatirmislar oynuyorlar

Youtube da kafadan tek atışlarla oynayan bir sürü profesyonel oyuncunun çekmiş olduğu video var. Gerçekten Askeri sınıf malzeme istiyor bu şekilde oynamak, benim gibi 50 tl lik mouse ile ve de Türkiye deki pingi yüksek yavaş internetle bu iş olmaz.
    İmrenmekten başka bişey düşmüyor bize de... Napıcaksın...

Bizde o yetenek yok açıkca söyleyelim ping falan değil adam 160 küsür pingle oynuyordu nerdeyse en yüksek pingdi sunucuda yine alıyordu kafadan herkesi itoxic benzeri nickli şahıs.

• quote:

Orijinalden alıntı: emou

Çok iyi bir oyun oynadım c3 ile. C2'den daha kolaymis :D

C3 hareket kabiliyeti olarak iyi,C2 silah isabet ve stabilite olarak daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

quote:

Orijinalden alıntı: emou

Çok iyi bir oyun oynadım c3 ile. C2'den daha kolaymis :D

C3 hareket kabiliyeti olarak iyi,C2 silah isabet ve stabilite olarak daha iyi.

Daha bir oyunda 5-6 kişiyi olduremezken 10-15 kişi öldürdüm :)

• 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.