Şimdi Ara

CRYSIS 3 PC Multiplayer Topluluğu 65+ Kişiyiz - The Lost Island DLC! (DH Server) (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.083
Cevap
7
Favori
83.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Soap Mactavish8

BF3 senaryo modunu indirip oynamıştım ve fena değildi. Bu seferkini orjinal olarak almak istiyorum. Önerir misiniz? Gameplay videosundan izlediğim kadarıyla fena değildi ama..

Ben BF4'ü öneririm hatta 3 bile uzun zaman oynanacak. Ancak şöyle bir sorun var. Türk oyuncular Battlefield'ın takım oyunu olduğunu unutup, CoD oynadıklarını sanıyorlar. Aynı squaddakiler kesinlikle birbirini tamamlamalı örneğin ben bir Recon'sam squadımdaki arkadaşım muhakkak Support veya Medic olmalı. Mermim bittiğinde bana destek olmalı, hedefi vurabilmem için bastırma ateşi açmalı böylece bende adamı rahatça Snipe edebileyim. Yabancı serverlarda oynarken çok arkadaş edindim ve benim dediklerimi aynen uygulayan adamlar. Bir yerde tank varsa ve siper almışsa muhakkak uyarıyor yat diye. Zevk alabilmek için Battlefield'ı böyle oynamak gerek. Az önce TR serverdan çıktım, adam almış 3 tank gelmiş bizim Base'i rape ediyor. e napcaz biz oyundan sıkılacaz tabi. Şunu bir izleyin ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız, işte takım oyunu ;

http://www.youtube.com/watch?v=fZ1jcdKp7QQ

• mutlaka vardır sonuçta 3570k nın 4 sanal çekirdeklisi.. bende 4 çekirdekte 100% oluyorsa sende bu yarıya düşmesi 60% falan gezmesi tam normal..
  • quote:

Orijinalden alıntı: [CrossFire-X]

quote:

BF3 senaryo modunu indirip oynamıştım ve fena değildi. Bu seferkini orjinal olarak almak istiyorum. Önerir misiniz? Gameplay videosundan izlediğim kadarıyla fena değildi ama..

Ben BF4'ü öneririm hatta 3 bile uzun zaman oynanacak. Ancak şöyle bir sorun var. Türk oyuncular Battlefield'ın takım oyunu olduğunu unutup, CoD oynadıklarını sanıyorlar. Aynı squaddakiler kesinlikle birbirini tamamlamalı örneğin ben bir Recon'sam squadımdaki arkadaşım muhakkak Support veya Medic olmalı. Mermim bittiğinde bana destek olmalı, hedefi vurabilmem için bastırma ateşi açmalı böylece bende adamı rahatça Snipe edebileyim. Yabancı serverlarda oynarken çok arkadaş edindim ve benim dediklerimi aynen uygulayan adamlar. Bir yerde tank varsa ve siper almışsa muhakkak uyarıyor yat diye. Zevk alabilmek için Battlefield'ı böyle oynamak gerek. Az önce TR serverdan çıktım, adam almış 3 tank gelmiş bizim Base'i rape ediyor. e napcaz biz oyundan sıkılacaz tabi. Şunu bir izleyin ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız, işte takım oyunu ;

http://www.youtube.com/watch?v=fZ1jcdKp7QQ

Haklısınız. Ama şöyle bir durum var ki kendi yerinde doğan kişi doğruca diğer takımın bayrağına gidiyor ele geçirmek için. Gruplaşma olmuyor. Zaten kendi doğduğun yer de savaş alanına çok uzak , mutlaka araçla gitmen gerekiyor. Ben de takım oyununu severim de yapan yok. Crysis 3'te bile takım oyunu yapan kazanıyor .

• biraz geç oldu yazmam ama bilgiye ve ilgiye tşk. forumda yazıları okudemişsiniz inanın foruma kayıt oldğumdan yaklaşık 1 ay sonra yorum attım sürekli konuları takip etmeye calıştım kimlerin hangi silahı kullandığını kişisel kavgalarınızı bile okudum :) deney,m mutlaka sizin benden cok cok fazla işi çözsemde daha yol uzun gibi. zamanla inş .. hile olayını tam olarak kavrayamadım ama cok yerde şüphelendiğim oluyor . yaşlılık diyelim zamane gibi hızlı kavrayamıyoruz..

ps3 kayıt hile olayı nasıl oluyor bu durum hakkında birşeyler öğrenirsem ii olur oyunları bile oyun gibi oynmayaı becemereyn insanlara vakit harcamayalım.

oyundaki nicim.

tezcanli59
  • Valla bende homefront 1 var mp sinde pingler yuksek ve oyunu oynayan cok az kisi var ama oyun guzel yaz tatilinde BattleField 4 almayi dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted1Getir

Valla bende homefront 1 var mp sinde pingler yuksek ve oyunu oynayan cok az kisi var ama oyun guzel yaz tatilinde BattleField 4 almayi dusunuyorum.

Bu oyun bedava indirilebiliyor mu suan?

• quote:

Orijinalden alıntı: karahan_1900

quote:

Valla bende homefront 1 var mp sinde pingler yuksek ve oyunu oynayan cok az kisi var ama oyun guzel yaz tatilinde BattleField 4 almayi dusunuyorum.

Bu oyun bedava indirilebiliyor mu suan?

Evet betasını bedavaya indirebiliyorsunuz. Ben de almayı düşünüyorum yazın.
  • Konu Crysis‘ten çıkıp Battlefield konusu olmuş. Lütfen konu özüne geri dönsün :). Crysis‘ten sıkılıp alternatif oyun arıyorsanız yine Crytek‘in Free to Play oyunu Warface var. Şu anda kapalı betada. Ve çok az bir süre var açık beta olmasına. Deneyin bi isterseniz. Beta kayıtları:www.warface.com

Hevesli olan varsa kaydını yaptırıp mailini bana atsın ben kaydı onaylatmaya çalışırım Crytek‘ten ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

Konu Crysis‘ten çıkıp Battlefield konusu olmuş. Lütfen konu özüne geri dönsün :). Crysis‘ten sıkılıp alternatif oyun arıyorsanız yine Crytek‘in Free to Play oyunu Warface var. Şu anda kapalı betada. Ve çok az bir süre var açık beta olmasına. Deneyin bi isterseniz. Beta kayıtları:www.warface.com

Hevesli olan varsa kaydını yaptırıp mailini bana atsın ben kaydı onaylatmaya çalışırım Crytek‘ten ;)

Crytek ne kadar güzel oyun yapsa da COD serisinin yerini tutamaz. Hep uzaylılar , bilim-kurgu , üstün teknoloji falan. Warface'e bakalım dedik onda da dev robotlar falan var ben beğenmedim açıkçası. Şöyle gerçekçi senaryo bazında MW2 tarzında sürükleyici bir senaryo oyunu göremedik. Nanodan bilmem neyden sıkıldık artık

• DLC satın aldım bırakmam kimseyi o uyduruk bf ye ne yapcaksınız tonla dlc ve premium işini :P Anasayfada dlcli üyelere ekleyebilirsiniz. DLC yi EGZoD!A den satın aldım. Kendisine burdanda teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman007

DLC satın aldım bırakmam kimseyi o uyduruk bf ye ne yapcaksınız tonla dlc ve premium işini :P Anasayfada dlcli üyelere ekleyebilirsiniz. DLC yi EGZoD!A den satın aldım. Kendisine burdanda teşekkür ederim.

Rica ederim. Güle güle kullanınız. Umarım herkes DLC nin kıymetini bilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: EGZoD!A

quote:

DLC satın aldım bırakmam kimseyi o uyduruk bf ye ne yapcaksınız tonla dlc ve premium işini :P Anasayfada dlcli üyelere ekleyebilirsiniz. DLC yi EGZoD!A den satın aldım. Kendisine burdanda teşekkür ederim.

RHİNO silahı müthiş birşey 1. veya 2. rhino ile oynamamda 32-9 gibi bi skor elde ettim. İlk defa 10 künye toplayıp nano zırh güçlendiricisini aktif ettim. Açık konuşuyorum manyak bir silah. Crysis sevenlerin kesin almasını tavsiye ederim.
  • Ama ona bakarsaniz bt 4 te oyuncu çoklugu var ve cesitli araclar kullanabiliyorsunuz ve buyuk haritalar var

• quote:

Ama ona bakarsaniz bt 4 te oyuncu çoklugu var ve cesitli araclar kullanabiliyorsunuz ve buyuk haritalar var

Evet , Crysis 3'te sadece VTOL'ün HMG'sini ve Sinyalciyi kullanabiliyorsun .
  • quote:

quote:

quote:

RHİNO silahı müthiş birşey 1. veya 2. rhino ile oynamamda 32-9 gibi bi skor elde ettim. İlk defa 10 künye toplayıp nano zırh güçlendiricisini aktif ettim. Açık konuşuyorum manyak bir silah. Crysis sevenlerin kesin almasını tavsiye ederim.

Ama ne yazık ki serverlarda yasak olan ve kullandığınızda o serverdan atilabilme oranınızın yüksek olduğu harika ötesi bir silah RHINO.

Crysis 3 ile BF4‘ü kıyaslayanlar mi var. o.O Ikisi ap ayrı oyunlar. Birisi günümüz savaşlarını konu alan ve günümüzde kullandığımız tank, jet, uçak vb aletlerin olduğu bir oyunken diğeri 2047 yılında geçen ve geleceği konu alan, süpersonik silahları olan ve hayal bile edemeyeceğiniz araçlara sahip bir oyun. Crysis 3‘te ne kullanabilirsiniz ki? Tank mı? Ya da uzay gemisi mi kullanmak istiyorsunuz?

Crytek‘in yeni oyunu Homefront 2‘ye ait ilk görüntüler geldi. Bir şansta ona verelim bakalım. Görüntüler:http://bitly.com/homefront2

• quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

quote:

quote:

quote:

Ama ne yazık ki serverlarda yasak olan ve kullandığınızda o serverdan atilabilme oranınızın yüksek olduğu harika ötesi bir silah RHINO.

Crysis 3 ile BF4‘ü kıyaslayanlar mi var. o.O Ikisi ap ayrı oyunlar. Birisi günümüz savaşlarını konu alan ve günümüzde kullandığımız tank, jet, uçak vb aletlerin olduğu bir oyunken diğeri 2047 yılında geçen ve geleceği konu alan, süpersonik silahları olan ve hayal bile edemeyeceğiniz araçlara sahip bir oyun. Crysis 3‘te ne kullanabilirsiniz ki? Tank mı? Ya da uzay gemisi mi kullanmak istiyorsunuz?

Crytek‘in yeni oyunu Homefront 2‘ye ait ilk görüntüler geldi. Bir şansta ona verelim bakalım. Görüntüler:http://bitly.com/homefront2

Bu konuda haklısın, keşke Crysis 3 te savaş gemisini çağırdığımızda içinde biz olsaydık diyorum. VTOL ü kullanamamak da kötü, bir arkadaşımız kullanırdı, diğer iki kişi de silahlarla etrafa katliam yağdırırdı, güzrl olurdu aslında. Tek kullanabildiğimiz Sinyalci, o da pek bi basit düşünülmüş...
    Her neyse sonuçta Battefield in multisi yerine Modern Warfare i tercih eden birisi olarak Crysis i kendi alanında tek geçerim, yani geleceğin oyunları kategorisinde diyelim.
    Sonuçta herkesin zevkleri ve renkleri farklı olacağından bu iki oyunun karşılaştırılması çok saçma ve gereksiz.

"Son bir kaç aydır öyle bir ruh halindeyim ki bilgisayar oyunlarından ve ssd li canavar bilgisayarımdan iğreniyorum, çok nadiren açıyorum. Note 2 telefonumdaki Android oyunları bana daha zevkli geliyor, ufak ama eğlenceli sonuçta."

Herkes istediğini oynasın gençler.
    Hadi sağlıcakla kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-98B20E742 -- 8 Ekim 2013; 15:23:57 >

• quote:

quote:

Ama ona bakarsaniz bt 4 te oyuncu çoklugu var ve cesitli araclar kullanabiliyorsunuz ve buyuk haritalar var

Oooo cok buyuk marifet :D hadi vtolu kullansaydik neyse crysis 1 gibi olsaydi muhtesem ilurdu aslinda c1 oynuyodum net yavasti ping yuksek oluncada oynanmiyor. Ama oyunda en guzel sey Vtol du :)))

• Ben kafaya taktim tesekkur alirsam bana bt 4 alsinlarrr :D

• quote:

quote:

quote:

Oooo cok buyuk marifet :D hadi vtolu kullansaydik neyse crysis 1 gibi olsaydi muhtesem ilurdu aslinda c1 oynuyodum net yavasti ping yuksek oluncada oynanmiyor. Ama oyunda en guzel sey Vtol du :)))

Mustafa buz silahı da çok şahaneydi, hakkını yemeyelim şimdi...

• quote:

Ben kafaya taktim tesekkur alirsam bana bt 4 alsinlarrr :D

TTNet ayda 8 TL taksitle 96 TL ye satıyor. Eğer TTNet li isen kaçırılmayacak bir fırsat. Oyunun fiyatının 59 dolar olduğunu hesaba katınca.

• 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.