Şimdi Ara

Crysis 3 open beta bitmiştir. Titan anca yeter. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
655
Cevap
3
Favori
18.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bende gözükmüyor oyun ne yapmam lazım?
  • Alışverişe gidiyorum ekleyeceğim.
  • Fx6300 ve pcs+ 2gb 7850 yle full hd ultrada kaç fps alırım ona göre indiriyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanreyiz

Fx6300 ve pcs+ 2gb 7850 yle full hd ultrada kaç fps alırım ona göre indiriyim

dur hemen hesaplıyorum
  • Bendede fx8150+ hd7850 :) nekadar alırım fps? hemen idriom
  • quote:

Orijinalden alıntı: inspiretr

Bendede fx8150+ hd7850 :) nekadar alırım fps? hemen idriom

dur seninkinide hesaplıyorum
  • Oyuna girdim quick match'den ve karşımda ne göreyim tugrul_512bit
    1920x1080 very high ayarlarda ortalama 40 fps aldım.
    Ssleri ekleyecem birazdan..
  • resim ekleyen arkadaşlar options kısmını da çekerse iyi olur. fikir vermesi açısından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmeteyup

Oyuna girdim quick match'den ve karşımda ne göreyim tugrul_512bit
    1920x1080 very high ayarlarda ortalama 40 fps aldım.
    Ssleri ekleyecem birazdan..

Even bizi keklik gibi avladılar ama son ana kadar dayandım exp aldık biraz Bu arada herşeyi kökledim 8-9 fps aldım 7870 ile. 1080p tabi.
  • Arkadaşlar bende mi problem var bilmiyorum fakat origine üye olmak istiyorum. email girdikten sonra mail olarak şifre gelmesi lazım fakat gelmiyor. Eğer Halledebilirsem 7770 Ghz Edition da Benden :)
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmeteyup -- 8 Mayıs 2021; 0:39:7 >
  • Suanda optimizasyon sorunu hat safhada fps 80 lerden direk 40 lara dusebiliyor AMD tarafında durum boyle very high da AA açınca oynanacak seviyede degil.
    Tabiki onumuzdeki gunlerde gerek oyun tam surumu gerek AMD suruculeri ile durum duzelecektir.
  • @Tugrul_512bit

Msı on screen display üzerinden f10 ile screen alındığında direk, belgelerim/resimler klasörüne gidiyor

5 saattir 70-42 arası oynuyorum genellikle 50 falan oluyor. Nadir frame atlamaları olmasa süper olacak. patch ile düzelir herhalde...
  • Arkadaşlar teste katılırdım fakat şu hatayı veriyor origin : We're sorry, but you do not meet the requirements to download this game. GTX680 sahibiyim .
  • http://www.twitch.tv/trhero

LiveStream Go GO
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yağmurun Sabahı

@Tugrul_512bit

Msı on screen display üzerinden f10 ile screen alındığında direk, belgelerim/resimler klasörüne gidiyor

5 saattir 70-42 arası oynuyorum genellikle 50 falan oluyor. Nadir frame atlamaları olmasa süper olacak. patch ile düzelir herhalde...

Bunu öğrendiğim iyi oldu. Annemin belge işlemlerini hallediyorum ondan test yapamıyorum şu anda. Ahmeteyub arkadaşımızın gtx 660 ı ile aynı ayarlarda bir test yapmaya çalışacağım(aynı saat hızlarında ve oc ile)
  • bakalım gtx 550ti ile neler yapabilicez :)
  • NVIDIA kullanaalr 313.95 beta yüklemesi lazım sorun yoktu falan hikaye performans yükseltiyor yen idriver bu betada

bu arada origni hızı yavaş olanalr çoğu TR de yaşıyor besbelliki origin tr downlaod hızını düşürmüş diğer konuyada yazdım bunu haftalar önce formattan sonra bf3 indirikende aynıydı yine bugün de aynı 280 kb/s geçmiyor 8mbps de.

bu USA dek ibir arkadaşımız bakın hızına

http://www.overclock.net/t/1354204/free-crysis-3-open-beta/90
    quote:

Download flying along at 3MB/s, looking at 20min to download all 3gb.

• Testi yaptım..

ı5 3570k - 4.6 ghz

7850 crossfıre (1200-1350)

1920-1080 - very hıgh-16x af - fxaa antı - vsync on

oyun ıcı aldıgım benchmark sonucu:

Min Max Avg
    42 122 71.283
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

NVIDIA kullanaalr 313.95 beta yüklemesi lazım sorun yoktu falan hikaye performans yükseltiyor yen idriver bu betada

bu arada origni hızı yavaş olanalr çoğu TR de yaşıyor besbelliki origin tr downlaod hızını düşürmüş diğer konuyada yazdım bunu haftalar önce formattan sonra bf3 indirikende aynıydı yine bugün de aynı 280 kb/s geçmiyor 8mbps de.

bu USA dek ibir arkadaşımız bakın hızına

http://www.overclock.net/t/1354204/free-crysis-3-open-beta/90
    quote:

Download flying along at 3MB/s, looking at 20min to download all 3gb.

Hocam bende 2.60/sn ile 24dk da indirdim. Türkiye ile ilgili olduğunu zannetmiyorum

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.