Şimdi Ara

Crysis 3 için Ekran Kartı ve İşlemci Önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben genelde oyunlarım için dizüstü bilgisayarımı kullanırdım 4 gb Ram i3 işlemci falan yeterli oluyordu.Ben büyük bir Crysis hastasıyım 1,Warhead ve 2 yi defalarca bitirmişimdir ama dizüstü bilgisayarım artık yeni oyunlara yetmiyor fps de azalma donmalar yaşıyorum.Bende masaüstüne(günlük olarak bunu kullanırım) yeni işlemci ve ekran kartı almaya karar verdim.
    Bilgisayarım oldukça eski, 8 sene önce (2006) almıştık açıkçası durumu çok kötü CoD MW 3 ü çok zor oynattım.Ben bu işlemci ve ekran kartı işlerinden pek anlayan birisi değilim oyunu kur oyna kafası bendeki daha çok kendi başıma iş yapıp paraya yazık etmiyim dedim.Crysis 3 ü ve son çıkan oyunları yüksek grafiklerde donmadan oynayabileceğim ekran kartı - işlemci önerilerinizi bekliyorum.
    Bilgisayar Özellikleri :
    2 GB RAM
    İşlemci ->AMD Athlon(tm) Processor LE-1640 2.71 GHz
    Mevcut Ekran Kartım -> NVIDIA GeForce 7025/ NVIDIA nForce 630a
    Anakart -> ASUSTeK M2N68-AM SE2
    Win 7 Ultimate
    Service Pack 1

Durum bu arkadaşlar fiyat konusunda ekran kartı için 400 e kadar çıkabilirim en fazla,işlemci düşünmüyordum onda da 300 e kadar çıkarım.
    Eğer derseniz ki bilgisayar çöp(ki öyle) hiç uğraşma yeni PC al,oyun bilgisayarı tarzı önerilerinize açığım.Yeni PC için max 2.100 e çıkabilirim.
    Şimdiden Teşekkürler

• anakart işlemciyle kurtaramazsınız durumu. onu değiştir bunu değiştir derken elinde kasanın dışı ve harddisk kalır sadece. 2100'e pc topla sen
  • o anakarta göre sıfırını geçtim ikinci el bile işlemci uyduramazsın 1035 1045 diyor destek listesinde bunlar da tr'de bulunmuyor.125w işlemcileri desteklemiyor yoksa 955 965 takıp idare edebilirdin.

2gb ramle oyun oynanmaz ama sendeki ddr2 olduğu için elindekini çıkarıp 2x2 1066 kit yine sıfır bulamazsın ikinci el var forumda.

bence de baştan topla olacak gibi değil elindeki sistem.
    Hocam oyun anlayışın nedir ultradamı oynamak istersin monitör çözünürlüğün kaç yoksa 2100 tl ye içinde monitördemi var güzel bi sistem kurabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.