Şimdi Ara

Crysis 2'yi TTNet'den alanlar [v1.2 PATCH ÇIKTI!!!][CROSSFIRE PARLAKLIK SORUNU DÜZELTİLDİ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
1
Favori
26.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: asker1695

eadm den indiren varmı hiç?

Arkadaşım fark etmiyor, bu linklerden indirsende olur.
    Nasıl anlattıysam o şekil yap, sorun olmaz.
  • indiriyorum zaten ama eadm de UNRELEASED sadece bendemı var yoksa herkes benım gıbı aynı ıletıyımı alıyor diye sordum cevabın için saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembelist

Allah allah yahu, kaç saat oldu tık yok bende. Bilmediğim birşey mi yapıyorsunuz acaba? Kaç saatir böyle duruyor

Crysis 2'yi TTNet'den alanlar [v1.2 PATCH ÇIKTI!!!][CROSSFIRE PARLAKLIK SORUNU DÜZELTİLDİ]

Bu uyduruk download manager hesabı da bilmiyor, ilk başlattığımdan beri 3 saat küsürlerde geziyor, oysa ne hayaller kurmuştum akşam 7 gibi oynarım diye.

• quote:

indiriyorum zaten ama eadm de UNRELEASED sadece bendemı var yoksa herkes benım gıbı aynı ıletıyımı alıyor diye sordum cevabın için saol

Herkesde aynı
  • quote:

indiriyorum zaten ama eadm de UNRELEASED sadece bendemı var yoksa herkes benım gıbı aynı ıletıyımı alıyor diye sordum cevabın için saol

Yok dostum sadece sende değil, EADM henüz indirmeye açmadı, bekliyoruz...
  • ben burdan indirsem keyini gittigidiyordan alsam oynayabilirmiyim acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurullah601 -- 24 Mart 2011; 23:33:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuY

Crysis 2 v1.1 Yama Linki
    http://akamai.cdn.ea.com/eadownloads/u/f/eagames/crysis/patches/Crysis_2_final_1.1g_Patch.exe

Bu patch ne ise yariyor?
  • TTNET'in sayfasında verdiği key Limited Edition mu arkadaşlar?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

quote:

Orijinalden alıntı: inuY

Crysis 2 v1.1 Yama Linki
    http://akamai.cdn.ea.com/eadownloads/u/f/eagames/crysis/patches/Crysis_2_final_1.1g_Patch.exe

Bu patch ne ise yariyor?

quote:

Crysis 2 is now available and we want to let our PC fans know that we have a Day 1 patch ready to go. Thanks to your feedback, we have fixed and/or modified the following:

· Server Browser shows incorrect pings - Fixed
    · Some matches never initiate - Fixed
    · Faster text chat - As speedy as can be
    · Console re-enabled - Console has been re-activated
    · Cheat detection - Now in place to ensure all users are on a level playing field
    · Fix USB headset issues – Current issues have been addressed and fixed
    · Fix hologram icon staying on screen after being used - Fixed
    · Remove Auto Aim - This has now been completely removed due to overwhelming community feedback

Bir kaç hatayı düzeltmişler.

quote:

Orijinalden alıntı: nurullah601

ben burdan indirsem keyini gittigidiyordan alsam oynayabilirmiyim acaba ?

Tabi ki oynayabilirsin, işlem sırasına göre hareket edersen sıkıntı olmaz elbet.

quote:

Orijinalden alıntı: durk_la

TTNET'in sayfasında verdiği key Limited Edition mu arkadaşlar?

Teşekkürler.

Resimde gördüğün gibi en altta 2 tane key var, biri oyunu aktive edebilmen için diğeride Limited Edition için,
    Eğer mailine gelen bu resimdekiyle aynıysa sorun yok demektir.

Crysis 2'yi TTNet'den alanlar [v1.2 PATCH ÇIKTI!!!][CROSSFIRE PARLAKLIK SORUNU DÜZELTİLDİ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inuY -- 25 Mart 2011; 1:06:56 >

• kardeşim verdiğin linklerden kurdum programı çalıştırdım dosyayı gösteriyorum dosya bulunamadı diyo kafay yicem az kaldı
  • tamam hallettim dosya ismiyle birebir istiyomuş bu arada sağolasın kardeş
  • ARKADAŞALR ACİL YARDIM

TTnet İle Aldım, Yalnız Dowland Ederken Durduk Yere Duruyor... Başlıyacam Böyle İşe Şimdi Sinirimden Ne Yapcağımı Bilmiyorum Acil Yardım....
  • Ben verdiğin linkleri indirdim exeyi açtım Hata veriyor arkadaşım Runtime Error (at 1:884): Kaynak Dosya Bozulmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crysis2TR

Ben verdiğin linkleri indirdim exeyi açtım Hata veriyor arkadaşım Runtime Error (at 1:884): Kaynak Dosya Bozulmuş.

Sanırım bir dosya hatalı inmiş ben ve birçok kişi burdan indirdi ve oyunu oynuyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcancan

ARKADAŞALR ACİL YARDIM

TTnet İle Aldım, Yalnız Dowland Ederken Durduk Yere Duruyor... Başlıyacam Böyle İşe Şimdi Sinirimden Ne Yapcağımı Bilmiyorum Acil Yardım....

dosyayı ttnet'in sayfasından tekrar indirmeyi yada kapatıp baştan çalıştırmayı denedin mi dostum? bende hiç senin dediğin gibi bir sorun olmadı, ama belki sorununu biraz daha tarif edebilirsen buradaki diğer arkadaşlarla sorununa bir çözüm bulabiliriz.
  • ttnetten satın aldım oyunu ındırdım br gunde cok yavas ındı kurulumu yapmaya basladım lakın kurlumun ortasında textures.pak diye kaynak dosya bozulmus dıye hata verdı ve yukleme olmuyo yardımını beklıorum sımdıden cok tskler
  • quote:

Orijinalden alıntı: plaka66

ttnetten satın aldım oyunu ındırdım br gunde cok yavas ındı kurulumu yapmaya basladım lakın kurlumun ortasında textures.pak diye kaynak dosya bozulmus dıye hata verdı ve yukleme olmuyo yardımını beklıorum sımdıden cok tskler

Bende de objectLS.pak dosyası hata verdi.

O değil dosya hangi binary'de bilmiyorum ama ilk parçadan deneme yanılmayla dosyayı bulmaya çalışıyorum.

Tekrar indirmen gerekecek yani.
  • arkadaşlar crysis 2 yi ttnet linklerinden indirip kuran bir arkadaş türkçe dil dosyasını paylaşabilir mi lütfen elimde ingilizce versiyon var nette paylaşılan dil dosyalarının hepsi betaya ait bundan dolayı bazı sahneler türkçe bazı sahneler ingilizce vs karışık bundan dolayı lütfen bu ttnet linklerinden indiren bir arkadaş türkçe dil dosyasını paylaşsın lütfen lütfennnn...
  • Arkadaşlar Samsung 3D Tv Var . HDMI ile Bağlayıp Samsung Gözlük İle 3D Oynayabilme Olasılığımız Nedir. Tv 120 Hz Destekliyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.