Şimdi Ara

Crysis 2 TURKIYEDE kaç sattı ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
5.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1m fazla bile satmış o oyuna şimdiye kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gogoesteban

quote:

Orijinalden alıntı: cllasman

quote:

Orijinalden alıntı: volkjn

Xbox 360 : 366.816 adet sattı

Playstation 3 : 288.79 adet sattı

PC : 103.373 adet sattı

PC SATIŞ ÜLKE BAZINDA ;

1. USA
    2. ENG
    3. TR

Dostum yanlış olmasın ama ülke bazında USA ve ENG sonra bizim geldiğimize eminsen bunu bi kaynak la belirtmen gerekirdi.En azından haberi nerden duyduğunu söylemen gerekti.

tamamiyle yanlış 1. USA değil ENG adamlar almaya halen devam ediyorlar 3.TR değil olması imkansız nedenini soracak olursanız mesajları okuyun yalan yanlış bilgi vermeyin.

Birader oturduğun yerden abuk subuk yorum yapma yalan falan yok ENG ilk iki günün lideriydi hafta sonu olduğunda USA 1. oldu TR 3. emin olabilirsiniz sadece bir arkadaşım 10.000 tane key sattı satmayada devam ediyor, istde raflarda crysis 2 bulmak çok zor DR ve aralda cayır cayır crysis satılıyo sağlam kaynaktan veriyorum bilgileri ama kaynak gösteremem malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkjn -- 13 Nisan 2011; 0:25:48 >

• Arkadaşının sattığı " key " ler , acaba Türkiye hanesine mi ekleniyor ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trololo

oyun güzel süper über ama zorrentten çektim flt abi uploadlamış

aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erai

Arkadaşının sattığı " key " ler , acaba Türkiye hanesine mi ekleniyor ???

Rusya ya sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erai

Arkadaşının sattığı " key " ler , acaba Türkiye hanesine mi ekleniyor ???

35 TL lik key değil birader.
  • walla crysis 2 almaya karar verdim en az 5 tane magza gezdim 3 tanesinde kalmamıs(2 d&r 1 vatan computer) digerlerinde de 1 tanesinde 2 tane kalmıs 1 tanesinde 1 tane kalmıs satışlar olabileceginin en iyisi gibi görünüyor
  • oyun güzel bence daha fazla satmas©¥ gerekiyo ama daha yeni ç©¥kt©¥ 1 y©¥l içinde heralde rekor k©¥rar
  • quote:

Orijinalden alıntı: exorcist28

oyun güzel bence daha fazla satmas©¥ gerekiyo ama daha yeni ç©¥kt©¥ 1 y©¥l içinde heralde rekor k©¥rar

höee?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vico

quote:

Orijinalden alıntı: exorcist28

oyun güzel bence daha fazla satmas©¥ gerekiyo ama daha yeni ç©¥kt©¥ 1 y©¥l içinde heralde rekor k©¥rar

höee?

bende anlamadım ne yazdığı
  • millet bitirdi biz hala oynayamadık
  • quote:

Orijinalden alıntı: cllasman

Crysis 2 Türkiye'deki bütün platformların toplamı 20bin'i geçti herkeze hayırlı uğurlu olsun..Kaynak vermiyorum sonra reklam verdim diğe uyarı gelio ama Cevat yerli'nin kendi elinden yazdığı yazıyı okumuştum ordan biliyorum

Ben sadece pc'de 20.000 satmasını beklerdim toplamda 40.000...ama multi biraz sorunlu olunca binlerce kişi orijinal almaktan vazgeçti , eğer sağlam bir yama gelirde sorunlar çözülürse satış rakamları artar..
  • oyun 8 saat sürüyor

ve çok tek düze

bence çok başarısız bir yapım olmuş bu sefer. zaten Türkiye ve Türklerle alakalı bişi yok oyunda

TR dublaj işte onunda maliyeti ne kadardir bilmiyorum. ama tahminimce dublaj maliyetinin çok üstünde bir gelir elde ederler TR den.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 14 Nisan 2011; 1:03:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

oyun 8 saat sürüyor

ve çok tek düze

bence çok başarısız bir yapım olmuş bu sefer. zaten Türkiye ve Türklerle alakalı bişi yok oyunda

TR dublaj işte onunda maliyeti ne kadardir bilmiyorum. ama tahminimce dublaj maliyetinin çok üstünde bir gelir elde ederler TR den.

Türkce dublaj en kötü 100binTL tutmuştur diye düşünüyorum...
  • Türkiye'de kaç defa indirildi desek daha iyi olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sümüklü_Kral

Torrent'tan çekiyorum benide sayın.

• konuyla alakasız ama Türkiye İngiltere yada Amerikan keyler 60 lira/pound/dolar ken Rus keyler 35 lira neden bu kadar ucuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 14 Nisan 2011; 23:26:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: waltran

konuyla alakasız ama Türkiye İngiltere yada Amerikan keyler 60 lira/pound/dolar ken Rus keyler 35 lira neden bu kadar ucuz?

güzel soru bende merak ediyorum
  • Rusya kopyacı bi ülke ordaki keylere güvenmeyin Crysis 2 de OnlinePass sistemi olmadığı için kullanılan keyleri satıyor şerefsizler ondan ucuz okadar.
    Çok sinir oluyorum bir allahın kuluda gelip Crysis 2 Türkiyede şu kadar sattı demiyor yha :@
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.