Şimdi Ara

Crysis 2 (2011) [ANA KONU] (220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4.995
Cevap
2
Favori
254.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar crysis 2 yi kurdum (korsan) ilk açıldığında çalıştı fakat turkçe değildi. Türkçe yama indirdim kurdum bu sefer oyun açılıyor ilk açılıştaki gözden sonra siyah ekranda kalıyor arkada müzik falan çalıyor.Daha sonra orjinal dilini tekrar yükledim bu sefer açıldı. yani anlıyacağınız türkçe yamayı yapamadım.Yadımcı olur musunuz?

Orijinalden alıntı: Digiali

Şu yama gelecek diye diye beklemekten oyun piç oldu resmen.Hadi bakalım artık ağız tadıyla oynarız

"Kıdemli Yarbay" ve

dx11+texture pack= 2gb falan ediyor.. senin dediğin ne?
  • gençler şu directx11 niğmetinden birtek oyunu orjinal alanlarmı yararlancak,öyle ya 1.9 patch kurdunmu Allah bilir oyunda açılmaz dersiniz şimdi öylemi yanılıyormuyum,eğer öyleyse boşuna heveslenmiyelim ne diyosunuz ?
    Intel i3 12100F / Asus TUF GAMING B760-PLUS WIFI D4 / Kingston Hyperx Fury 3600Mhz 32GB / XFX RX 6700 / Acer Nitro VG270U 75Hz 1ms G-Sync QHD IPS / Creative Sound Blaster Zx / Hyperx Cloud 2 / Steelseries Apex Raw / HyperX Pulsefire FPS Pro / Corsair CX 650F Psu / Corsair Graphite 600T
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

bişey soracam nette arayamadım çünkü nasıl arayacağımı bilemedim efendim oyuna her girdiğimde multiplayer kısmında operasyon durumu ve ekipmanlar hep yıldızlı görünüyor sanki yeni bir ekipman veya madalya açılmış gibi ayrıca mp ye ne zaman girsem menü müziği iki kere çalıyor ve üst üste biniyor .şöyle ki ana mednüde başlayan müzik devam ederken mp kısmında tekrar başlıyor arkadn.

bir de bezen 2 3 mermide öldüğüm oluyor maksimum zırh olduğu halde yüksek düşük lvl farketmiyor hadi yüksek lvllar neyse normal ancak benden düşük lvllar pat diye indiriyorlar bazen.üzerlerine bir şarjör boşaltıyorum ölmüyorlar ping yüzünden galiba ama 100 ün altında da server yok.

Arkadaşlar bu sorun bende de var. bi çözümü olan var mı acaba?

Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

quote:

Orijinalden alıntı: Digiali

Şu yama gelecek diye diye beklemekten oyun piç oldu resmen.Hadi bakalım artık ağız tadıyla oynarız

"Kıdemli Yarbay" ve

Ne yani Kıdemliler küfür edemez mi.

• hi-res texturelar ile karşılaştırma..
    http://www.abload.de/gallery.php?key=70SZifeK

modculara kaldık yine..
  • 1.9 yamasıyla oyuna yeniden bir şans vereceğim. Zira MP de statları oyundan çıktıktan sonra kaydetmemesi berbat birşeydi. Bu yamayla düzeltiyorlar sanırım "Fixed issue in MP where player stats weren't always saved at the end of a game" yazdığına göre.

''His yok , hareket yok , acı yok... Leş mi kesildin? Hayret veriyorsun bana... Sen böyle değildin. Feryadı bırak , kendine gel , çünkü zaman dar... Uğraş ki , telafi edilecek bunca zarar var.''
    Mehmet Akif Ersoy (1913)
  • 1.9 yamasının içinde dx11 gelmiyecek mi yoksa verdiğiniz linklerin içinden ayrı olarak indirmemiz mi gerekiyor.

Orijinalden alıntı: Gogoesteban

1.9 yamasının içinde dx11 gelmiyecek mi yoksa verdiğiniz linklerin içinden ayrı olarak indirmemiz mi gerekiyor.

DX11 desteği geliyor ancak onun çalışması için ek paket indirmek gerekiyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Shogun -- 23 Haziran 2011; 12:09:56 >

''His yok , hareket yok , acı yok... Leş mi kesildin? Hayret veriyorsun bana... Sen böyle değildin. Feryadı bırak , kendine gel , çünkü zaman dar... Uğraş ki , telafi edilecek bunca zarar var.''
    Mehmet Akif Ersoy (1913)
  • Bu ne ya? iki paketin büyüklüğü oyundan fazla. oyunla beraber adam gibi son güncellemelerin ve dx11 in olduğu tek bir kurulum dosyası olsaydı bari.

Orijinalden alıntı: Hobar

Bu ne ya? iki paketin büyüklüğü oyundan fazla. oyunla beraber adam gibi son güncellemelerin ve dx11 in olduğu tek bir kurulum dosyası olsaydı bari.

hemen iletiyorum, gerekli düzenlemeler yapılsın

Orijinalden alıntı: X-FI

@melihcskn

dx11+texture pack= 2gb falan ediyor.. senin dediğin ne?

Man From Atlantis arkadaşımızın vermiş olduğu linklerde boyutlar böyle gözüküyor

bu arada 10gb yakınsa eğer yuh diyorum yaa patche bak sen toplamda 10 gb dx11+texture

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 24 Haziran 2011; 0:10:16 >

Orijinalden alıntı: X-FI

ben bunların üstüne tweak uygulamam artık ama fps ler fena düşmediyse beta13 yapar bikaç custom ulta config

bu arada 10gb yakınsa eğer yuh diyorum yaa patche bak sen toplamda 10 gb dx11+texture

Boyutla birlikte gözüm korktu 6990 u süründürmezler inşallah

LIVE WELL • LOVE MUCH • LAUGH OFTEN
  • ya beyler ben oyunu origin den aldım yeni ea store dan.ttnet üyesi olmadıgım icin.fakat oyunun multisine bi türlü giremedim.seri kodu mu ne istiyor.aktivasyon kodunu giriyorum yanlış girdiniz diyor.-işareti falan olucak diyor.ama single ı calısıyor,oynuyorum fakat multi yok.oyun acaba update mi istiyor?update edip etmedigini de anlamıyorum installing yazıyor origin programında.bi program yapmıslar steam gibi ama neyin ne oldugu belli degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaraMaraT -- 24 Haziran 2011; 10:26:47 >

Orijinalden alıntı: fatal1071

arkadaşlar crysis aldım da yüklerken cd key istiyor yani seri numarası alan biri varsa bana verebilirmi

aldıysan içinde geliyor zaten cd key.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.